Shot Pre Match+ от 4+ nutrition

4+ nutrition

Shot Pre Match+

12345    0/5  (0 гласували)
350 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 33567

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

При формулирането на SHOT PRE MATCH +, наличието на въглехидрати с различни времена на абсорбция, като фруктоза и декстроза, гарантира незабавна и постоянна енергия, предотвратявайки глюкозните колебания, които са вредни за преодоляване на продължителната и висока интензивност на физическата активност. Друг важен компонент е кофеинът, който помага за поддържането на вниманието и бдителността и осигурява заряд и енергия. За да поддържа функциите на кофеина, изключителните характеристики на yerba mate. Всъщност това може да стимулира нервната система, да подобри умствената активност и да увеличи енергията и концентрацията. Освен това има добри антиоксидантни и имуностимулиращи свойства.

Магнезият и калият са сред основните минерални соли, използвани по време на физическата активност. Освен че са от решаващо значение за възстановяване на загубата им чрез изпотяване, те предотвратяват умората и мускулните крампи. Тяхната цитратна форма ни позволява да се възползваме от буферния ефект, за да поддържаме основния ни баланс на киселини, който е важен за борба с умората. Съставът SHOT PRE MATCH + също съдържа таурин, способен да подобри транспортирането на глюкоза и аминокиселини в клетките и да увеличи обема си. Това би им позволило да бъдат много хидратирани, благоприятно условие за протеинов синтез и инхибиране на мускулния катаболизъм. Тауринът също играе цитозащитно действие и намалява мускулните увреждания при физически упражнения. Той има добра антиоксидантна сила и намалява мускулната умора. На централно ниво тя подкрепя производството на GABA и поощрява управлението на безпокойството, което потенциално противодейства на стресовите хормони. Също така допринася за терморегулацията, спомага за стабилизиране на телесната температура по време на тренировка, намалява кръвното налягане и подобрява концентрацията. Накрая SHOT PRE MATCH + съдържа витамин С с високи антиоксидантни свойства и витамин В12, който помага за енергийния метаболизъм.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Shot Pre Match+ от 4+ nutrition

Shot Pre Match+

Подкатегории: Азотно/напомпващи без креатин    Марка: 4+ nutrition    Разфасовка: 60 мл
350 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
3.5 лв.
3.08 лв.