Стакове Всички категории
PreSurge от Athletic Edge N.

PreSurge

12345    4/5  (13 гласували)
80 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10118
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Продължавайки традицията на Athletic Edge Nutrition за производство на премиум, иновативни и безкомпромисни формули, ние сме горди да ви представим PreSurge!

Базиран на най-новите открития в Nutrient Timing Science и използването на някои от най-напредналите патентовани съединения, резултатите, които ще постигнете с PreSurge ще надхвърлят очакванията ви.

Ако търсите най-ефективната, качествена, пред-тренировъчна формула от света на спортните суплементи, то тогава не търсете по-далеч от PreSurge! Ние сме убедени, след като прочетете описанието на PreSurge, вие ще се съгласите с това твърдение.

PreSurge Акценти:

➡ Първокачествено „гориво” за мускулен растеж
➡ Увеличава Синтеза на Азотният Оксид и Васкуларизацията чрез патентован GlycoCarn
➡ Увеличава до Краен Предел Притока на Кръв, Изпълва Мускулите с Хранителни Вещества
➡ Увеличава Мускулната плътност и Твърдост
➡ Увеличава Енергията, Интензивността и Издръжливостта
➡ Съдържа Creapure, най-чистия креатин в света с доказан профил на безопасност
➡ Драстично увеличава усвояването на креатин чрез специализиран екстракт от руски Естрагон (Russian Tarragon) БЕЗ ВЪГЛЕХИДРАТИ
➡ Съдържа специализиран диворастящ зелен екстракт от овес за Умствена Енергия и Фокус
➡ Специално проектиран за да подготви и да изостри чувтвителността на мускулите към анаболният поток от мускуло-изграждащи пептиди и аминокиселини от Intrabolic, нашата ИНТРА-Тренировъчна формула

Опустушителна вълна от Креатин, Азотен оксид & Енергия за Мускулно гориво и Растеж!

Въпрос: Как ще подобри PreSurge тренировките ми и дали ще ми даде по-добри резултати?

PreSurge действа чрез насищане на тялото с най-потентната комбинация от мускуло-изграждащи, азото-оксидно, повишаващи мускулната ефективност съставки, подкрепени от университетските изследвания. Освен това, PreSurge съдържа и други съставки за увеличаване сетивността на мускулите, повишена твърдост и плътност, васкуларизация и експлозивна пред-тренировъчна енергия и интензивност. PreSurge създава перфектната анаболна среда за нов мускулен растеж и разбиващи платото тренировки

Какво разделя PreSurge от другите добавки за преди тренировка?

Има много функции на PreSurge, които го издигат на пиедестала на пред-тренировъчната наука. Нека да разгледаме:

Creapure креатин

Използваме лицензиран произведен в Германия Creapure; най-чистият в света креатин, с доказан профил на безопасност.

Q - Какво прави creapure различен и по-добър от другите креатини?

Creapure марката на креатин монохидрат се произвежда чрез уникален патентован неканцерогенен процес в FDA регистриран GMP завод в Германия, правейки невъзможен рискът от замърсяване или високи нива на креатинин - вторичен продукт, които може да се съдържа в по-евтините креатини. Creapure е признат заради своята плътност и хомогенно качество (мин 99,9% креатин монохидрат), коeто увеличава стойността за вас като същевременно е чист от примеси. Creapure е ЕДИНСТВЕНИЯТ креатин монохидрат, произведеждан извън Китай.

Руски Естрагон екстракт (Artemisia dracunculus L)

PreSurge е първият суплемент в света, който използва този специализиран екстракт “руски естрагон”. Нека погледнем по-отблизо какво тази невероятна съставка може да направи за вас:

Q - За да увелича усвояването на креатин, не трябва ли да го приемам заедно с прости захари?[/b]

ДА, трябваШЕ, но вече НЕ, благодарение на включването на специализиран екстракт от руски Естрагон (Artemisia dracunculus L). Точно този екстракт, наскоро бе показан в проучване, че в съчетание с Creapure креатин (креатина, които използваме в PreSurge) се увеличава драстично усвояването на креатин в скелетните мускули. Резултатите бяха ИЗУМИТЕЛНИ, показвайки как този екстракт може да доведе до абсорбация на скелетната мускулатура сравнима с “инсулнов удар” предизвикан от големи количества въглехидрати с висок гликемичен индекс и/или протеин. Идеално за тези от вас, които искат да максимална мускулна плътност и твърдост.

Orotic Acid /Оротова киселина/

Оротова киселина е добавен към PreSurge тъй като допринася за производство на АТФ, високо енергийно съединение използвано за мускулни контракции. Оротова киселина, заедно с бета-аланин действа като прекурсор за увеличаване carnosine концентрацията в мускулите. Повишената carnosine концентрация е многократно, че повишава мускулната сила, мощ и издръжливост. Оротовата киселина също така работи перфектно с нашият бета-аланин, carnosine бустер, IntraXCell, за едно по-нататъшно подобряване на carnosine свойствата.

GlycoCarn( gycine propionyl l-carnitine)

В основата на нашата азотно/ кръвоснабдяваща бленда е патентованата форма на Л-карнитин, GlycoCarn ™ (gycine propionyl L-карнитин), който кара мускулите да изсмукват хранителните вещества от кръвта. While other pre-workout formulas base their NO claims from intravenous, rat or cell studies, GlycoCarn is the FIRST ingredient shown in research to actually increase nitric oxide synthesis in HUMANS when taken orally. Докато другите пред-тренировъчни формули основават техните NO твърдения на изследвания върху интравенозно/клетъчни или плъхове проучвания, GlycoCarn е ПЪРВАТА съставка показана в изследванията, за действително увеличение синтеза на азотен окис при ХОРАТА, когато се приема през орално. One mechanism this ingredient is believed to bring about vasodilation is through inhibition of NADPH oxidase activation and increasing eNOS. Един от механизмите чрез който тази съставка се смята, че води до вазодилизация е чрез инхибиране на NADPH и увеличаване на enos.

Epimedium - (стандартизиран за 20% Icariin)

PreSurge използва екстракт от Icariin извлечен от билката Epimedium. Icariin е съставна част на epimedim, за който се смята че притежава кръвоснабдяващи ефекти. Icariin е доказан в изследвания, че стимулира производството в кратък срок на азотен оксид (NO), както и въздействието му върху enos, ензимът необходим за синтез на NO. Крайният резултат от тези реакции, е гладки мускули и отпуснати кръвоносни съдове, което им позволява да увеличат диаметъра си за доставка на хранителни вещества и насърчаване на мускулният растеж.

Glycerol Monostearate(GMS) / Глицерол моностеарат (ОСА)

Метод за доставка на глицерол, който показва в проучвания че има способността да хиперхидратира (повишена задръжка на течности) телата ни и предотвратява дехидратация по време на тренировка, която е пагубна за постжинеията ни. Освен това, глицерол действа като клетъчен уголемител чрез увеличаване на вътреклетъчният обем на течността. А хидратирана, уголемена клетка е предпоставка анаболният ефект да започне.

Допълнително увеличаване на Азотен оксид (NO) с нашата Антиоксидантна бленда
Докато тренираме, само по себе си това е чудесен начин да се увеличи производството на NO (Азотен Оксид), но също така се увеличават свободните радикали. Свободните радикали действително намаляват нивата на NO, намаляват вазолидацията, което естествено не е това, което искаме да се случи по време на тренировка. За да противодействаме на тези свободни радикали, сме включили специфичен набор от антиоксиданти, които действително показват в изследвания, че защитават NO от разбиване и деактивиране от свободните радикали. Тези анти-оксиданти включват: екстракт от гроздови семена (95% OPC), алфа-липоева-киселина (ALA) и фолиева киселина. Интересното е, че изследванията показват, че АLA и фолиевата киселина допълнително повишават enos (ензимът, който синтезира NO)

Взривяваща Интензивност, Енергия и Фокус!

Всички знаем влиянието, което оказва психическото състояние върху тренировките. Ако вашият мозък не е достатъчно енергизиран и съсредоточен и нямате "мускул-съзнание връзка", то тогава изграждането на мускули рязко ще спадне. Колко пъти волята ви се отказвала преди мускулите ви са действително уморени? Ако това се случва, то тогава със сигурност НЕ натоварвате и стресирате достатъчно мускулите за да стимулирате растежа им. Ние се целим в психично / неврологичните аспекти на тренировката с нашата изключително мощна плато-взривяваща енергийно/ интензивна бленда, чиято цел е да ви да ви вкара IN THE ZONE и да ви държи там през цялата тренировка.

Neuravena™

В основата на нашата бленда за издръжливост, енергия и фокус е новата мозъчно въздействаща съставка Neuravena ™.

Какво е Neuravena ™ и защо тя е използвана в PreSurge?

Neuravena е зелен екстракт от овес, който използва специални съставки на растението, които имат висока степен на биологична активност по отношение на два централни ензима на нервната система, Б моноаминооксидазата (MAO-B) и фосфодиестераза 4 (PDE 4). Изследванията върху ХОРА показват, че Neuravena инхибира централните ензими, чието подтискане ще даде тласък на невротрансмитера допамин(dopamine) и аденозин монофосфат (cAMP). Общата полза от повишаване на тези две е : по-добра изостреност на сетивата, бдителност, енергия и фокус. Перфектното психическо състояние, което ви е нужно по време на тренировка.

Освен това, чрез подтискане на ензима MAO-B, се увеличава продължителността и ползите от друго съединение, което използваме в тази бленда наречено Phenylethylamine (PEA). Ефектите от PEA имат кратък живот, но комбинирането с Neuravena ще задържи енергията и неврологичната функция в своя пик за по-дълго.За да добавим още малко перфекционизъм на блендата и за по-продължителна енергия, сме добавили енергийни буустъри и невротранимерни прекурсори, кофеин, теобромин, Phenylethylamine (PEA), Фенилаланин (DLPA) и Evodiamine за съвършена пред-тренировъчна енергийна бленда.

PreSurge: Финалното Пред-Тренировъчно решение

Препоръчителна употреба: В тренировъчни дни. За най-добри резултати вземете една - две дози 30-40 минути преди тренировка, за предпочитане 1-1.5 часа след последното ви хранене, за по-бързо усвояване. Започнете с една доза за оценка на толерантността си и вдигнете до две дози, ако е необходимо.

В Нетренировъчни дни: За да оптимизирате PreSurge, вземете една доза, за предпочитане сутрин. Приемането на PreSurge в нетренировъчни дни, не е задължително, но може да спомогне за повишаване на ефектите и да увеличи вашата енергия през целия ден. За да се избегне изграждането на толерантност, препоръчваме да се преустанови използването на PreSurge на всеки 12 седмици, за 2-4 седмици, преди да започнете да го използвате отново в продължение на 12 седмици. Да не се превишава повече от 2 дози във никакъв случай.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Exorcized
Exorcized
28 Ноември 2011

Реших да си взема предтренировъчен продукт , чудих се кой точно , но определено ще е този ! Искам само да питам - за оптимален ефект с какви аминокиселини е добре да се комбинира ? BCAA ? (за bulking)
sobieski
sobieski
21 Януари 2011

Добра ли е комбинацията с RECON.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Азотни/напомпващи

 • JACK3D - Advanced Formula

  JACK3D - Advanced Formula за хранителни режими
  100 лв. 58 лв.

  JACK3D - Advanced Formula


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не ис...
 • Hot Blood 3.0

  Hot Blood 3.0 за хранителни режими
  33 лв. 2805 лв.

  Hot Blood 3.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 300 грама, 15 Дози

  ➡ Hot Blood ще Ви отведе отвъд границите на напомпването, мускулния обем, силата, енергията и менталния фокус! ➡ Съдържа креатин, стимулатори на азотния оксид, съставки, увеличаващи мускулния обем, енергетици и ноотропни агенти! ➡ Не съдържа захар и аспартам! Ако искате да докоснете и преминете ...
 • Hot Blood 3.0

  Hot Blood 3.0 за хранителни режими
  74 лв. 6290 лв.

  Hot Blood 3.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 820 грама

  ➡ Hot Blood ще Ви отведе отвъд границите на напомпването, мускулния обем, силата, енергията и менталния фокус! ➡ Съдържа креатин, стимулатори на азотния оксид, съставки, увеличаващи мускулния обем, енергетици и ноотропни агенти! ➡ Не съдържа захар и аспартам! Ако искате да докоснете и преминете ...
 • Assault

  Assault за хранителни режими
  100 лв. 65 лв.

  Assault


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 30 Дози

  ➡ Подбрани съставки, недостижими резултати ➡ Фокус и мощ през цялата тренировката ➡ Безопасен и ефективен продукт ➡ По-добро усвояване, по-добра формула ➡ Превъзходният предтренировъчен буустър Assault е формула, която предоставя на бодибилдъри, трибойци, бойци и силови атлети, оптималните пр...
 • N.O-XPLODE 2.0

  N.O-XPLODE 2.0 за хранителни режими
  85 лв. 65 лв.

  N.O-XPLODE 2.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: BSN
  Разфасовка: 675 грама, 30 Дози

  Независимо дали искате да имате повече мускули и сила или повече скорост и издържливост, BSN® знае, че сте на тренировка ден след ден... за да достигнете до ръба и да направите още една крачка към Вашата цел. Няма значение каква е тази цел – Вие заслужавате най-добрия предтренировъчен продукт, за да...
 • Xtreme NAPALM Pre-Contest

  Xtreme NAPALM Pre-Contest за хранителни режими
  6995 лв.

  Xtreme NAPALM Pre-Contest


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама, 88 Дози

  FA Nutrition Xtreme Napalm Pre-contest е революционна пред-тренировъчна добавка, създадена предимно за активно спортуващи и атлети, които искат да получат максимума от своята тренировка! ➡ 40 дози = 1 кутия от 224 гр = 40 тренировки ➡ 89 дози = 1 кутия от 500 гр = 89 тренировки ➡ увеличава енергия...
 • BLACK JACK V2

  BLACK JACK V2 за хранителни режими
  3 лв.

  BLACK JACK V2


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 12.5 грама, 1 Доза

  Black Jack не е просто поредния азотен азотен буустър на пазара. В него са положени четирите основни елемента за да може всяка ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, които дори не сте и предполагали, че са възможни. Първата основна съставка в Black Jack е Аргинин алфа-кетоглу...
 • C4 Original

  C4 Original за хранителни режими
  73 лв. 53 лв.

  C4 Original


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Cellucor
  Разфасовка: 195 грама, 30 Дози

  C4 Extreme е чиста доза енергия в прахообразна форма. Резултат от нова NO3 технология и ексклузивни първокласни съставки като креатин нитрат, C4 Extreme е най-добрият продукт сред предтренировъчните добавки. C4 Extreme стимулира вашата мисловна дейност, мускули и тренировъчния ви режим. Какво e NO3...
 • BLACK JACK V2

  BLACK JACK V2 за хранителни режими
  55 лв.

  BLACK JACK V2


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 375 грама, 30 Дози

  Black Jack не е просто поредния азотен азотен буустър на пазара. В него са положени четирите основни елемента за да може всяка ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, които дори не сте и предполагали, че са възможни. Първата основна съставка в Black Jack е Аргинин алфа-кетоглу...
 • Animal Rage Powder

  Animal Rage Powder за хранителни режими
  40 лв. 32 лв.

  Animal Rage Powder


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 115 грама

  Адреналинов изстрел. Мощна вълна от груба сила. Токов удар от глава до пети. Animal Rage ти позволява да респектираш тежестите и да доминираш в залата за фитнес. Приет непосредствено преди да пристъпиш към щангите и да ги опустошиш, Animal Rage е много повече от обикновен предтренировъчен продукт. ...
 • C4 Original

  C4 Original за хранителни режими
  100 лв. 65 лв.

  C4 Original


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Cellucor
  Разфасовка: 390 грама, 60 Дози

  C4 Extreme е чиста доза енергия в прахообразна форма. Резултат от нова NO3 технология и ексклузивни първокласни съставки като креатин нитрат, C4 Extreme е най-добрият продукт сред предтренировъчните добавки. C4 Extreme стимулира вашата мисловна дейност, мускули и тренировъчния ви режим. Какво e NO3...
 • LevroPump

  LevroPump за хранителни режими
  5995 лв.

  LevroPump


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 360 грама, 30 Дози

  Fitness1 Superstore предлага на вашето внимание страхотната пред-тренировъчна формула LevroPump на Kevin Levrone Signature Series! Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на М...
 • N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free

  N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free за хранителни режими
  55 лв. 44 лв.

  N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: BSN
  Разфасовка: 450 грама

  NO-Xplode ™ 2.0 Caffeine Free е предназначен за подпомагане на: ➡ мускулната издръжливост, здравината и устойчивостта на мускулна умора ➡ мускулния растеж ➡ активната умствена дейност и фокусът ➡ Производството на азотен оксид, напомпването на мускулите ➡ доставката на кислород към мускулната тъкан...
 • THE BUTCHER

  THE BUTCHER за хранителни режими
  7195 лв.

  THE BUTCHER


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SWEDISH Supplements
  Разфасовка: 500 грама

  "Пуснете на свобода звяра-спящ във Вас!" ➡ Разкъсващо напомпване ➡ Ефективно възстановяване ➡ Взривяваща енергия ➡ Фокус и концентрация ➡ Формула за повишаване на силата ➡ 20г доза заредена с всичко, от което имате нужда ➡ Креатинов комплекс за покачване на мускулна маса Ако целта Ви ...
 • JACK3D MICRO!

  JACK3D MICRO! за хранителни режими
  92 лв. 49 лв.

  JACK3D MICRO!


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 145 грама

  !!! НАЛИЧЕН !!! "Тубата" на новият хит идва с 40 дози, при максимална доза на прием от две. Всяка доза е невероятните 3.65 грама и съдържа регулярните кофеин, цитрулин, аргинин, агматин и витамин С. Новите хитови съставки в Jack3d Micro се наричат Norcoclaurine HCL и 3,4-Dihydroxycinna...
 • Neurocore Pro Series Pre-Workout

  Neurocore Pro Series Pre-Workout за хранителни режими
  75 лв. 62 лв.

  Neurocore Pro Series Pre-Workout


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 215 грама

  ➡ Интензивен поток енергия! ➡ Безупречна концентрация! ➡ Повече мускулна маса! ➡ Значително увеличена сила! ➡ Възпламеняващо напомпване! ➡ Фантастични тренировки! MuscleTech NeuroCore - Свръх-концентриран предтренировъчен стимулант! NeuroCore е зареден с ключови за спортистите компоненти ка...
 • IRON PUMP

  IRON PUMP за хранителни режими
  69 лв. 46 лв.

  IRON PUMP


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: MP ARNOLD SERIES
  Разфасовка: 180 грама

  MP ARNOLD SERIES Iron Pump Iron Pump от серията Arnold на Muscle Pharm е мощна, концентрирана пред-тренировъчна добавка, създадена на базата на аргинин нитрат, за да ти помогне да постигнеш перфектна мускулна плътност, масивно напомпване и експлозивна енергия. Предимства: ➡ Перфектен за начина...
 • JACK3D - OLD Version

  JACK3D - OLD Version за хранителни режими
  95 лв. 76 лв.

  JACK3D - OLD Version


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не ис...
PreSurge от Athletic Edge N.

PreSurge

Марка: Athletic Edge N.    Разфасовка: 210 капсули
80 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
80 лв.
70.4 лв.