Carnobolic от Athletic Xtreme

Athletic Xtreme

Carnobolic

12345    5/5  (3 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Разфасовка: 84 капсули Съставки на продукта
-20%   65 лв.
52 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10830

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бета аланиновите суплементи са отживелица!

Както може би знаете, бета аланинът е енерго-продуцираща аминокиселина, използвана от хиляди бодибилдъри, тъй като в организма той се преобразува в карнозин. Всъщност точно карнозинът е причината за благоприятния ефект, а не бета аланинът. ОК, защо да не приемате директно карнозин? До сега чистият карнозин не беше с достатъчна био-наличност, тъй като той твърде лесно се разрушава от агресивната силно киселинна среда в стомаха.

Екипът на АХ откри начин да преодолее тази нормална особеност на храносмилателния тракт и да достави масивни дози от този крайно потентен суплемент в кръвния поток, за да може да постигнете почти свръхестествено натоварване по време на тренировка. При Carnobolic ЧИСТ карнозин е обвит в защитно нано-покритие и така той доставя на мускулите точно това, от което те имат НУЖДА – достъпен източник на карнозин, без характерното „боцкане”, без натрупване и без страничните ефекти на бета-аланина.

Какво можете да очаквате от Carnobolic?

Очаквайте по-тежки и интензивни тренировки, от колкото някога сте си мислили, че е възможно!

Направете повторения „от нищото”!

Когато мускулите „горят”, няма никакво значение колко си силен и здрав. Провалът е сигурен. Знаете, че с увеличаване на тежестта идва изгарящата болка в мускулите и обикновено стигате до отказ при определено повторение. Е, това вече не се отнася за Вас. Карнозинът абсорбира киселинните водородни йони, отлага преждевременната умора и позволява да направите допълнителни повторения в дадената серия... просто така - „от нищото”.

Без кофеин!

Днес повечето от предтренировъчните продукти са заредени със солидни дози кофеин. Не и Carnobolic – няма да намерите НИКАКЪВ кофеин в него. Тренировките са достатъчно изтощителни и не е нужно да добавяте кофеинов краш към следтренировъчната умора.

Без страничните ефекти на бета аланина!

Точно така. Без гъделичкащи усещания. Без изтръпване и иглици по кожата. Без нужда от продължителен зареждащ период. Ние сме луди по отношение на достигане на максимално ефективна мускулна работа. Точно затова сме горди да сложим край на некомфортните и ненужни странични ефекти на бета аланина.

Вярваме, че Carnobolic е истинско конкурентно предимство, което спортистите могат да използват днес. Вярваме и в това, че ще се влюбиш в тази разбиваща формула!

Няма начин да се използва тази съставка!

За коя съставка става въпрос? Бета аланин? Обзалагаме се, че знаете защо! Прекалено много спортисти съобщават за симптоми на параестезия... това е не особено приятното изтръпване и боцкане по кожата. НО... бета аланинът е СТРАХОТЕН суплемент за увеличаване на физическата работоспособност при високоинтензивни анаеробни натоварвания и отлагане на нервно-мускулната умора. Механизмът, чрез който работи бета аланинът, е твърде важен, за да бъде игнориран. Нека обясним.

Бета аланинът се комбинира с L-хистидин и така формира карнозина. По време на тренировка, когато енергията на тялото се насочва към обезпечаване на съответното натоварване, в работещите мускули се натрупват водородни йони (които имат киселинен характер) и по този начин се понижава рН в тях. С увеличаването на водородните йони спортистите започват да изпитват „парещо” усещане в мускулите, което е предшественик на мускулната умора и съответно – на мускулния отказ.

Карнозинът в мускулите действа като буфериращ агент и агресивно абсорбира водородните йони. По този начин карнозинът намалява киселинността (т.е. повишана рН), отлага момента на мускулния отказ и увеличава тренировъчния капацитет.

Защо не се използва карнозин вместо бета аланин?

Ние си зададохме същия въпрос. Можете да използвате директно карнозин, но карнозиновите суплементи имат два ГОЛЕМИ недостатъка. Първо – карнозинът е абсурдно скъп за количеството, което трябва да се използва. Второ – не само се усвоява трудно, но и попадналият в кръвния поток карнозин се хидролизира (разпада) там преди да достигне мускулната тъкан. Затова бета аланинът (който е по-евтин и се абсорбира по-лесно) бе избран от повечето производители на хранителни добавки.

Ето я добрата новина!

Ние открихме технология за производство на работещ карнозинов продукт и си зададохме два прости въпроса – (1) как карнозинът може да премине през храносмилателния тракт и кръвния поток без да бъде разрушен и (2) как да бъде избегнато действието на ензима карнозиназа, който разрушава карнозина? Готови ли си за отговорите на тези въпроси?

Ние смятаме, че отговорът се крие в комбинирането на чистия L-карнозин и технологията Bio-Armored Time Release & Absorbtion Technology™. Тази уникална новост позволява целевите компоненти да преминават невредими през храносмилателния тракт и кръвния поток. В допълнение на това мислим, че ефективно сме елиминирали нуждата от зареждащ период, който е характерен за бета аланиновите продукти. Ето и най-приятната част – няма изтръпване, боцкане и другите странични ефекти, които се наблюдават често при приемане на бета аланин. Carnobolic прави бета аланина старомодна отживелица и се превръща в приоритет за всеки сериозен спортист.

Как да получа най-доброто от Carnobolic?

За да получите НАЙ-ДОБРИЯТ ефект от Carnobolic, трябва първо да се уточни, че карнозинът е в особено големи концентрации в мускулните влакна тип ІІ (експлозивно бързо съкращаващи се). Карнозинът буферира ацидозата и насищането с водородни йони в тях и затова Carnobolic работи максимално ефективно когато изпълнявате 8 или повече повторения в серия.

Защо е така? Колкото повече повторения правите в една серия, толкова повече спада рН в мускулите (т.е. средата в мускулната тъкан става все по-кисела) и това води до неизбежно „парене” в работещия мускул и приближава момента на мускулен отказ. По тази причина, за да се възползвате от предимствата на супер-наситените интрамускулни нива на карнозин, препоръчваме да тренирате в диапазона от 8-15 повторения в серия. Най-голяма полза ще бъде извлечена и при извършването на експлозивни бързи движения, разтоварващи серии, супер серии, гигантски серии и всякакви тренировъчни методики, които удължават т.нар. време под напрежение, което мускулните влакна могат да издържат.

Могат ли заедно с Carnobolic да се приемат кофеин и други подобни предтренировъчни енергетици?

Абсолютно да! Ние горещо препоръчваме комбинирането на Stimulant X и Carnobolic преди тренировка.

Когато правя почивка от приема на Carnobolic как да запазя постиженията си?

Това е едно от страхотните предимства на този продукт. Не се налага да правите почивка и да прекъсвате приемането на този продукт. Можете да го използвате целогодишно.

Начин на употреба : Като хранителна добавка, приемайте 4 (четири) капсули 45 минути преди тренировка, за предпочитане на празен стомах. В дните без тренировка приемайте 2 (две) капсули сутрин – на гладно, около 30 минути преди хранене. Не приемайте повече от 8 (осем) капсули дневно.

Внимание! Да не се приема от лица на възраст под 18 години! Този продукт е предназначен за употреба само от здрави хора на възраст над 18 години. Жените не трябва да приемат този продукт по време на бременност или кърмене. Преди да използвате този продукт се консултирайте с лекар. Не използвайте този продукт, ако в момента приемате лекарства, предписани по рецепта или сте подложени на лечение, без да се консултирате с лекар. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Пийте поне по 2 литра вода дневно докато приемате този продукт.

Прекратете употребата и се консултирайте с лекар при поява на нежелани странични ефекти. Този продукт трябва да се използва в комбинация с подходяща диета и правилен тренировъчен режим. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Аминокиселината L-карнозин не трябва да се приема от хора, страдащи от карнозинемия, хистидинемия или други метаболитни заболявания.

Посочените характеристики на продукта не са оценени от FDA. Той не е предназначен за диагностициране, лечение или предотвратяване на никакво заболяване.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Carnobolic от Athletic Xtreme

Carnobolic

Категории: Азотни/напомпващи
Марка: Athletic Xtreme    Разфасовка: 84 капсули
65 лв.
52 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
52 лв.
48.93 лв.