Nitrox Alkatech от BioTech USA

BioTech USA

Nitrox Alkatech

12345    4.1/5  (7 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Подкатегории: Азотно/напомпващи без стимуланти Разфасовка: 60 Таблетки Съставки на продукта
38 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11041

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Ако силно желаеш да повишиш спортните си постижения и да мускулните си размери - използвай NITROX ALKATECH. Говорим за увеличаване обема и качеството на мускулатурата, без да се натрупват мазини. Използваме само най-високотехнологичната форма на креатин - Crea Alkatech, с рН 12 - 14, което осигурява почти 100% усвояване на приетото количество креатин.

Crea Alkatech достига ефективно до мускулните клетки и благодарение на превъзходната транспортна система на NITROX ALKATECH.

NITROX ALKATECH съдържа три от най-мощните стимулатори на азотния оксид - аргинин-алфа -кетоглутарат, цитрулин малат и аргинин кето-изокапроат - с моментално и продължително действие. Така разширяването на кръвоносните съдове и подобряването на кръвообръщението е гарантирано. Това води до по-добро снабдяване на всички тъкани с хранителни вещества (включително креатин) и кислород и до по-ефективно отстраняване на отпадните продукти на метаболизма, натрупването на които в мускулите води до по-бърза умора, по-малко сила и издръжливост и затруднено възстановяване.

NITROX ALKATECH доставя креатин (Crea Alkatech) и други прекурсори на АТФ. Те ще предизвикат увеличаване обема на всяка мускулна клетка, по-добри условията за синтез на АТФ, гликоген и протеин, ускорено възстановяване, повече сила и издръжливост. Комплекса антиоксиданти ще те предпази от вредното действие на свободните радикали. Тяхното действие се засилва в условията на стрес, какъвто е една високо интензивна тренировка.

NITROX ALKATECH ще ти помогне да направиш много по-интензивна тренировка и така да стимулираш по-силно мускулната хипертрофия.

NITROX ALKATECH ще ти помогне да се напомпаш невероятно, да бъдеш по-обемен и същевременно с това - по-венозен и “нацепен”. И така да си останеш много след края на тренировката.

NITROX ALKATECH е много полезен и при режим за намаляване на телесните мазнини - подобрява усвояването на фетбърнърите и засилва техния ефект . Намалява до минимум загубите на чиста мускулна маса, които са неизбежни за такъв режим. Осигурява по-добри условия за тежка и продължителна тренировка, при която да изгориш повече калории.

Начин на употреба : Приемайте една доза (3-6 таблети) 30 - 45 минути преди тренировка с голяма чаша вода или сок. Още една доза веднага след тренировка с въглехидратна напитка.

В нетренировъчни дни - една доза сутрин преди закуска и още една доза следобед.
За максимален ефект да не се приема със кафе или други съдосвиващи субстанции.

➡ до 70 кг - 3 таблети;
➡ до 80 кг - 4 таблети;
➡ до 90 кг - 5 таблети;
➡ над 90 кг - 6 таблети.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА! Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не приемайте продукта ако сте бременни, кърмите или сте хронично болни!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Nitrox Alkatech от BioTech USA

Nitrox Alkatech

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Азотно/напомпващи без стимуланти    Марка: BioTech USA    Разфасовка: 60 Таблетки
38 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
38 лв.
33.48 лв.