Nitrox Therapy от BioTech USA

BioTech USA

Nitrox Therapy

12345    4.5/5  (13 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Разфасовка: 680 грама Съставки на продукта
56 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 11040

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

NITROX THERAPY съдържа три от най-мощните стимулатори на азотния оксид - аргинин-алфа -кетоглутарат, цитрулин малат и карнозин. Така разширяването на кръвоносните съдове и подобряването на кръвообръщението е гарантирано.

NITROX THERAPY доставя креатин (трикреатин малат) и креатинови прекурсори. Те ще предизвикат увеличаване обема на всяка мускулна клетка на база оптимално хидратиране. Това означава по-добри условията за синтез на АТФ, гликоген и протеин, ускорено възстановяване, повече сила и издръжливост. NADH (никотинамид аденин динуклеотид) помага да се увеличи енергията на клетъчно ниво - една молекула NADH създава три молекули АТФ. NADH е и мощен антиоксидант, влияе положително на здравето на сърдечно-съдовата система.

За да си максимално мотивиран и фокусиран върху тренировката NITROX THERAPY съдържа специален енергиен и ноотропен комплекс.

Комплекса антиоксиданти ще те предпази от вредното действие на свободните радикали. Тяхното действие се засилва в условията на стрес, какъвто е една високо интензивна тренировка.

NITROX THERAPY съдържа комплекс електролити и коректори на киселинността - за да се поддържа Рн на организма в оптимални граници.

NITROX THERAPY ще ти помогне да направиш много по-интензивна тренировка и така да стимулираш по-силно мускулната хипертрофия.

NITROX THERAPY ще ти помогне да се напомпаш невероятно, да бъдеш по-обемен и същевременно с това - по-венозен и “нацепен”. И така да си останеш много след края на тренировката.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Valentin
Valentin
10 Февруари 2016

здравейте, ако сравним този продукт и Nitric Oxide на AMIX ,кой бихте ми препоръчали ? и каква дневната доза на този , благодаря
radoichooo
radoichooo
18 Ноември 2012

здр. този продукт деиства ли или е по добре hemo rege
Todor Atanasov
Todor Atanasov
07 Ноември 2012

Начин на прием: Разтворете 20 g NITROX THERAPY в 300 - 400 ml студена напитка и изпийте 30 минути преди тренировка.

Опаковка: 500 гр.

Количество в 1 доза: 20 гр.
Padreto__
Padreto__
14 Юли 2012

Можете ли да кажете как да го приемам ?
gazara_9732
gazara_9732
03 Юни 2012

kak se pie pls kajete???
omer94
omer94
05 Април 2011

мнения за продукта
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Комбинирай и спести

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Nitrox Therapy от BioTech USA

Nitrox Therapy

Категории: Азотни/напомпващи
Марка: BioTech USA    Разфасовка: 680 грама
56 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
56 лв.
49.34 лв.