Стакове Всички категории
Nitrix от BSN

Nitrix

12345    4/5  (121 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Подкатегории: Азотно/напомпващи без стимуланти Марка: BSN Разфасовка: 360 Таблетки Виж съставките на продукта
115 лв.  155 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo. 10030
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

РЪКОВОДСТВО ЗА КУПУВАЧИТЕ НА ПРОДУКТИ С АЗОТЕН ОКСИД:

Открийте най – продаваната категория продукти!

Спомнете си когато тренировките ви вървяха страхотно? При всяка от тях можехте да вдигате повече тежести от преди. Хвърляхте се от упражнение на упражнение, от серия на серия, почти без да си почивате. Вените ви изпъкваха като стоманени тръби през кожа като целофан. Мускулите ви бяха плътни, твърди, бяхте надъхани. Постоянно се гледахте в огледалото и си казвахте: “ Ще ми се да можех да изглеждам така през цялото време! “ Спомняте ли си колко страхотно се чувствахте, че изглеждате така?

СТОП.Хайде да се съсредоточим върху днес. Днес е вашата възможност за промяна. Какво ще кажете ако можехте да постигнете същото телосложение както преди? А още по – добре, да можете да го накарате да изглежда така през цялото време? Ако ви кажех, че има един продукт, който може да направи това, бихте ли искали да го вземете? Не бихте ли искали веднага да започнете с него?

Обузданият азотен оксид: Говоря за Nitrix, сега признат за най – добрият в света продукт за поддръжка на азотния оксид. Nitrix е единственият продукт, който успешно е впрегнал потенциала на NO за променяне на тялото, едно от най – мощните съдоразширяващи средства на майката Природа. Nitrix е кулминацията на година и половина изследвания, над 80 прототипа и безброй етапи на бета – тестване.

Nitrix е първият и единствен всеобхватен съдо – мускулен разширител, действащ 24 часа- това е категория, зададена от самия Nitrix. Той превръща прозореца от 2 часа, през който мускулите са напомпани до съвършенство, във феномен, който променя телосложението през целия ден.


КАК ДЕЙСТВА Nitrix:” Отваря шлюзовете “

Представете си шлюз, който контролира притока на кръв в мускулите и произвеждането на NO в цялото тяло. Сега си представете, че можете да отворите този шлюз напълно. Нивата ви на NO скачат, а кръвоносните ви съдове се разширяват из цялото тяло. Кръвта нахлува в мускулите ви като ги кара да се издуят. Вените ви изпъкват като стоманени тръби. Кожата ви изглежда прозрачна – като целофанова обвивка. По –плътните и по – твърди мускули могат да бъдат видяни от всички.

ОТВОРЕТЕ ШЛЮЗОВЕТЕ С Nitrix: няма нужда да си представяте повече. Всяка таблетка Nitrix ви позволява да освободите вашите регулиращи NO и притока на кръв прегради и да ги държите отворени до 7 часа наведнъж. Препоръчителната ежедневна употреба на Nitrix ви позволява да ги държите отворени буквално през целия ден, от сутрин до вечер. Това позволява на мускулите ви да получат повече кръв, кислород, хранителни вещества и фактори на растежа, отколкото с всеки друг продукт в индустрията. Нека да ви преведа през този променящ телосложението феномен, седмица след седмица, точно както ще го преживеете. Запишете си го в календара!

4 – седмичен календар за преобразяване с Nitrix:

СЕДМИЦА 1: Тук стабилно изграждате своя потенциал за освобождаване на NO. Шлюзовете скоро ще се отворят широко. Вече има доказателства за това. Мускулите ви постепенно се издуват.Чувствате се добре, все едно ще се случи нещо голямо.

ЕФЕКТ 1: Увеличаване на обема и оформяне: двучасовият прозорец вече не важи за вашето тяло. Обемът ви си остава все по – дълго след като сте напуснали салона. Хората си мислят, че сте скрили гиричка в офиса. Изглеждате напомпани, дори и когато си седите зад бюрото.

СЕДМИЦА 2: Тук потенциалът ви за отделяне на NO достига точка на преливане. Шлюзовете ви се отварят за 7 часа наведнъж ( първа доза Nitrix ), за 14 часа ( втора доза )...за 21 часа ( трета доза ). Кръвта, носеща хранителни вещества, нахлува във вашите мускули. Вече започвате да виждате и да чувствате преобразяващата сила на Nitrix. Мускулите ви стават по – плътни и по – твърди. Може би имате по – голям “ мъжки “ размер и се представяте страхотно.

ЕФЕКТ 2: Физическа активност и възстановяване: С повечето кръв, нахлуваща във вашите мускули, силите и възстановяването ви са в хипер форма.Тежестите, които по –рано са ви затруднявали, изглеждат много по – леки. Летите от серия на серия и разкъсвате пътеката.

ЕФЕКТ 3: “ Мъжки “ размер и твърдост: След 2 седмици ще разберете защо Nitrix не е популярен само сред онези, които искат да добавят някой инч към бицепсите си. Един от най – обсъжданите ефекти на Nitrix е да увеличава размерите на пениса и твърдостта на ерекцията. С произвеждането на NO и кръвоснабдяване в хипер форма, кръвта може да нахлува в пениса по – бързо, като това увеличава обема и твърдостта му.

СЕДМИЦА 3: Започва вашата метаморфоза: Телосложението ви изглежда както в онези времена когато всичко беше страхотно. Всъщност, изглежда по – добре. И ще си остане така. Кожата ви става по – тънка и по – плътна около мускулите. Усещате ги като бетон и са напомпани 24 часа. Възстановявате се от тренировки два пъти по – бързо. Силата и издъжливостта ви са нараснали с 300 %. Натрупването на чиста маса не трябва да се поставя под съмнение вече. Всички в залата ви питат какво вземате?

ЕФЕКТ 4: Ефектът на “ тръбопровода “: Когато изпълнявате много серии имате определен вид. Мускулите ви и кръвоносните съдове, които ги захранват, увеличават обема си. Изглеждате напомпани и вените ви изпъкват като огромни стоманени тръби. Говорим за търсения ефект на “ тръбопровода “ и на 4 – тата седмица с Nitrix вие го имате през цялото време. Тази невероятна очертаност на кръвоносните съдове рязко подобрява формата, вида и привлекателността на вашите мускули. Имате нова физическа идентичност.

СЕДМИЦА 4 и след това: Ново, по – мускулесто телосложение – това виждате в огледалото от седмица 4 нататък. Сега трябва да постигате нови нива на чиста маса, мускулатура и плътност, които много хора постигат след години интензивни тренировки. Ако си мислете, че така е добре, изчакайте – преобразяването с

Nitrix продължава още дълго време. Всяка изминала седмица ви дава още по – невероятно преобразяване на тялото, още по – голям обем, сила, възстановяване и размер.

ЕФЕКТ 5: Ефектът на постоянния размер: Ако го изградите, ще се запази! Това е мантарата на потребителите на Nitrix. Nitrix насърчава качествено преобразяване на телосложението, което остава дори и след като завършите цикъла. Като всеки продукт на BSN, Nitrix е разработен за перманентен размер, не само за краткотрайни натрупвания, които изчезват след няколко дни или седмици.

ЕФЕКТ 6: Отслабване: Чистите мускули се увеличават, телесните мазнини намаляват! Nitrix е силен агент на насочването на калориите. Той помага калориите да се изтласкат към чистата тъкан и далече от депата на мазнините. Много хора, които използват Nitrix поне 12 седмици, ще забележат 1- 3 % намаляване на нивата на телесните мазнини. Nitrix се задейства и преобразува възможностите на тялото за използване на калориите. Протеините, въглехидратите и мазнините във вашата диета ефективно изграждат мускул, а депата на мазнините се свиват.

Време е да отведете тялото си до следващото ниво! – освободете силата на Nitrix!

Начин на употреба : 3 таблетки три пъти дневно всеки ден на празен стомах.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Здравейте, може да изпиете 2 опаковки и тогава да направите пауза от 2 седмици, тъй като 1 опаковка стига за 40 дни! Иначе, за комбинация, може да добавите някой от следнит Буустери: Jack 3d, Napalm, C4, както и протеин задължително!

Консултант
Консултант
10 Май 2015

Може ли да се комбинира с Yok3D ?

sjc
sjc
23 Май 2014

Da popitam da li e dobra kombinaciq : Axis + Nitrix + Animal Pak

Beliq
Beliq
09 Август 2013

Spored men e dobar prodykt

Vegeta
Vegeta
24 Май 2013

nqma smisal izpih dva burkana s po 360 hap4eta i nqma6e nikakav efekt sega vzimam djack3d i sam mnogo po dovolen

go6o pakov
08 Март 2013

3x1 ili 3x3 na den

tony4811
02 Март 2013

Здравейте Fitness1.bg искам да ви попитам дали мога да взимам Nitrix на 15 години съм

martin119
20 Февруари 2013

iskam da popitam v momenta vzimam nitrix 180 t imali problem ako vsamam i tribulis ot 4 dena go pia kombiniran s nitrix ise 4ustvam dobre nonez nam efektite kakvi 4esa

sexo17617
14 Януари 2013

Zdr dobra li e kombinaciqta s Fusion Bodybuilding Purple-K Kre-Alkalyn Creatine MERSI [email protected]

Paski7
Paski7
26 Ноември 2012

мегазоб.бг

sheky82
22 Ноември 2012

Консултант ?????

Paco
21 Ноември 2012

zdraveite !!! iskam da znam dali e dobra kombinaciqta ot Nitrix, N.O-Xplode . animal tes i animal pak .. blagodarq predvaritelno

Paco
20 Ноември 2012

И мен ме интересува същия въпрос като на iNjuredtw, има ли проблеми ако се приема Nitrix от астматик... ?

Xplode
24 Септември 2012

moje li da se izpolzva ot 16 godishni i ima li nqkakvi stranichni efekti ?

rocky96
25 Юли 2012

/ee КОНСУЛТАНТ ше отговоришли/ от кога те чакам толкова лие труден вапроса които ти зададох

shaban
07 Юли 2012

kак то4но даги комбинирам консултант
1,сутрин след пиене на serious mass
след колко време трабва да пиа nitrix)
2,след като сам пил nitrix след колко време трабва да хода на тренинг

shaban
04 Юли 2012

КОНСУЛТАНТ ако си жив отговорими на вапроса

shaban
04 Юли 2012

zdr izvinqvam se za tova ce ne pisha na bg)serious mass i nitrix)produktite gi imam
no neznam kak trqbva da gi piq za da ima nai dobar efekt ) molq za barz otgovor mersi predvaritelno

shaban
28 Юни 2012

hristozov (21.03.2012, 21:00:43)
Jack3D-Nitrix-N.O-Xplode 2.0 кое от трите е наи добро като продукт или има по добри

и мен това ме интересува , но което да задържа мускулна маса, а не като креатина като го спреш да спаднеш.... ? {разбирасе ще се комбинира с протеин)

ilko_95
23 Май 2012

?

monsterenergi
31 Март 2012

моля за одговор

monsterenergi
25 Март 2012

много е скъп, уж казвате, че при вас е най-евтино, а ето намерих го същото количество за 100 лева, ето и линка : http://www.fitnesdobavki.net/product-30.html

DEBELOVRAT
23 Март 2012

здравейте имали енергитици и можели да се иpползва от човек на 14-15 г с високо кръвно налягане съм и мога ли да го конбинирам с cellmas

monsterenergi
21 Март 2012

Мога ли да го комбинирам с Syntha6 и Cellmass и ще има ли значителен ефект от такава комбинация ?

Alex 88
Alex 88
17 Февруари 2012

Да, много при това :)

bgrnhy
bgrnhy
09 Февруари 2012

Това по-добро ли е от джак3д или но експлоуд МОЛЯ някои някога да ми отговори /консултант/ ?

kio fitness1
08 Февруари 2012

Има ли някакви странични ефекти продукта?

Ramore
08 Януари 2012

teodoros20 : za kakvo to4no si hodil na lekar ?? i kakvo ti kaza toi :D imali nqkakvi problemi s tova ? mersi predvaritelno

DUMKAR
30 Ноември 2011

na 17 godini sum i moje li da polzvam toz produkt i shte ima li efekt ?

fitbgludiq
22 Ноември 2011

продукта е супер добар направо във фитнеса като тренирам за раце ще се праснат вените особедно незнам просто перфектно аз го пиех 3 таблетки сутрин после отивах на даскало 2 или 3 4аса след ядене и после пиех преди трен ;)

vasko90
18 Юни 2011

Ще има ли някакъв проблем ако се приема от 15 годишни и дали ефекта ще е по-малък или обратно. Благодаря :)

trackend
trackend
10 Юни 2011

ne si struva parite

dj_pepinio
12 Май 2011

Не няма :)

TheM
TheM
20 Март 2011

Окей. Мерси.

ogovica
22 Март 2010

някои може ли да ми каже с какшо трябша да комбинирам нитикса?

ogovica
22 Март 2010

Здравейте,след приема на една опаковка от нитрикс 360 трябва ли да се прави почивка и ако да от колко време е необходимо?Зщото прочетох 12 седмици са 3 месеца нон стоп ли се взима?И със какво да го комбинирам за максимален ефект ако реша да го приемам?

Higher
Higher
10 Май 2015

produkta e mn dobar ve4e za treti pat go piq vmomenta go kombinirvam sas true mass i sam mnogo dovolen ako go izpolzvate kakto trqbva 6te ima golqm efekt i se piqt 3 pati po 3 hap4eta i vinagi na prazen stomah !

FlexXx
FlexXx
08 Април 2014

Пише, че не трябва да се взима повече от 10 гр глутамин, могат ли да се приема БЦАА докато пия Nitrix

Gopeto
25 Май 2013

3 пъти по 3 хапчета всеки ден ...

Xplode
09 Април 2013

shte mi otgovori li nqkoi

tony4811
03 Март 2013

моля ви отговорете

martin119
21 Февруари 2013

Мога ли да комбинирам nitrix и cellmass с no xplode и добра ли е комбинацията? С кое е най-добре да ги комбинирам(говоря за нитрикса и селмаса)?

anabolichen
19 Януари 2013

искам да попитам нещо:имам 1 кутия Djack3d и една 100% Whey Gold Standart ако си взема и този продукт удачна ли ще е комбинацията и ако е удачна кое кога да пия.Мерси предварително

ApriliaBG
30 Декември 2012

Zdr iskam da popitam moje li da se priema s Fusion Bodybuilding Purple-K Kre-Alkalyn Creatine

Paski7
Paski7
26 Ноември 2012

ДА, и с двата продукта може да се комбинира.

Консултант
Консултант
21 Ноември 2012

ili po tochno da se kombinira s animal M-Stak i animal test

Paco
20 Ноември 2012

Тъй като продукта си е направо "хардкор", трябва да се внимава с него, цикълът който започвате трябва да не е смесен с алкохолни напитки и прочие....
Написано си е, че не е подходящ за хора под 18 годишна възраст и не мога да разбера защо питате въобще...
А това какво ще постигнете когато приемате този продукт зависи от самите вас, и като за последно този продукт е за сериозно трениращи и занимаващи се хора с фитнес...

kind
04 Ноември 2012

Astmatik sum, Nyakakuw problem?!Kakwi hora ne tryabwa da go priemat?!

iNjuredtw
iNjuredtw
04 Септември 2012

И двата продукта е изписано точно кое как се взима.

Консултант
Консултант
07 Юли 2012

чакам отговора ти консултант /благодара предварително/

shaban
04 Юли 2012

Перфектно се комбинират.

Поздрави.

Консултант
Консултант
04 Юли 2012

вапроса ми е serious mass i nitrix продуктите ги имам но незнам как даги пиа
консултант шеми отговориш ли благодара предварително

shaban
30 Юни 2012

Не може да сравнявате предтренировъчни като Jack3d,No xplode и азотни като Nitrix.В началото и аз бях малко объркан,но има разлика между двата вида.Предтренировъчните съдържат азот,но той не е в основата.Има още много други добавки,които изграждат цялата матрица,а Нитрикса е просто съдоразширител без такова действие върху силата.Най-добрата комбинация е един пак и от двата вида.Само Нитрикс без друго просто няма смисъл.

soberano
10 Юни 2012

Въпрос до консултант: след 40 дневен прием на Nitrix и получаване на описания ефект от продукта напомпване изграждане на мускулна маса и добри очертания на мускулите, трябва ли да се продължи приема за да се задържат постигнатите бързи резултати или може да се прекрати употребата му и само да се подържа мускулната маса с тренировки и гейнър

sjc
sjc
24 Април 2012

моля за одговор

monsterenergi
25 Март 2012

?

monsterenergi
23 Март 2012

Jack3D-Nitrix-N.O-Xplode 2.0 кое от трите е наи добро като продукт или има по добри

hristozov
21 Март 2012

Може ли да се комбинира с Глутамин ,в сайта на BSN пише ,че не трябва ?

Herger
07 Март 2012

Благодаря за отговора, значи от следващата седмица се почва и с BSN-a :)

DedoKoleda
09 Февруари 2012

3x3 = 9 таблетки дневно, а 360/9 = 40 дни ( тоест стига за 40 дни). Искам да попитам добра комбинация ли е BSN Nitrix с Jack3d и Whey Gold Standard ( 5 lbs) ?

DedoKoleda
09 Февруари 2012

1 кутия с тези "чудотворци" за колко време стига?
Моля за отговор :)

kio fitness1
25 Януари 2012

imam vapros kam fitness1 koe e po dobro nitrix ili N.O.-Xplode????

ivan_petkov
05 Януари 2012

3 таблетки три пъти дневно означава, че се взимат по 3 таблетки наведнъж ли ?

mi4os
mi4os
29 Ноември 2011

някой може ли дами каже как да го пия .. ? мерси предварително

carcho4
carcho4
10 Август 2011

чакам отговор ?

trackend
trackend
10 Юни 2011

от този продукт полу4их мусколен раширител отидох на доктор и каза 4е е раширен 15 години сам няма проблем помпи яката

teodoros20
23 Май 2011

naistina dobar rezultat + N.O.-Xplod v kombinaciq s tozi produkt :)

pecata
10 Май 2011

Na 16 godini sum i teja 68 kg 180sm shte ima li nqkakav problem da izpolzvam Nitrix ?? Blagodarq predvartelno

machless
21 Януари 2011

Комбинира се перфектно с N.O.-Xplode и/или CellMass. Даже един от най - известните и качествени стакове в света е точно този на BSN - Fight Stack Foundation. Има го в сайта, разгледай го ;)

Консултант
Консултант
22 Март 2010
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Syntha 6

  Syntha 6 за хранителни режими
  130 лв. 92 лв.

  Syntha 6


  Категории: Заместители на хранене, Протеини
  Марка: BSN
  Разфасовка: 2300 грама

  Вкусен гъст протеинов шейк с добавени микроелементи и хранителни съставки подпомагащи храносмилането и усвояването. Без аспартам. Патентованата протеинова матрица състояща се от: 1. Свръх пречистен суроватъчен протеин, съдържащ алфа – лакталбумин 2. Неденатуриран алфа – и бета – казеин и казеинати ...
 • N.O-XPLODE 2.0

  N.O-XPLODE 2.0 за хранителни режими
  85 лв. 65 лв.

  N.O-XPLODE 2.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: BSN
  Разфасовка: 675 грама, 30 Дози

  Независимо дали искате да имате повече мускули и сила или повече скорост и издържливост, BSN® знае, че сте на тренировка ден след ден... за да достигнете до ръба и да направите още една крачка към Вашата цел. Няма значение каква е тази цел – Вие заслужавате най-добрия предтренировъчен продукт, за да...
 • 100% Whey Gold Standard

  100% Whey Gold Standard за хранителни режими
  170 лв. 105 лв.

  100% Whey Gold Standard


  Категории: Протеини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 2270 грама, 68~77 Дози

  Протеинът на Optimum Nutrition - 100% Whey Gold Standard e най - известният протеин в света. Печели редица награди измежду, който за най - добър протеин в годините - 2005, 2006, 2007, 2008 и 2009-та година. Още от самото начало Оптимум Нутришън наложи стандарт, спрямо който се съобразяват всички ви...
 • за хранителни режими
  0 лв.


  Категории:
  Марка:

  ...


Съчетайте този продукт с

 • CORE Pump

  CORE Pump за хранителни режими
  72 лв.

  CORE Pump


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама, 41 Дози

  FA Nutrition CORE Pump е пред-тренировъчна хранителна добавка предназначена да увеличи напомпването и анаеробния капацитет на мускулите. Богата на аминокиселини с разклонена верига (BCAA), формулата е пълна с прекурсори на азотен оксид. Това прави CORE Pump изключителен азотен буустер и незаменим па...
 • Kre-Alkalyn EFX Capsules

  Kre-Alkalyn EFX Capsules за хранителни режими
  60 лв. 47 лв.

  Kre-Alkalyn EFX Capsules


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: All American EFX
  Разфасовка: 120 капсули

  ГРАБНИ НАЙ - ДОБРОТО. НЕ ПРАВИ КОМПРОМИС СЪС СЕБЕ СИ И РЕЗУЛТАТИТЕ, КОИТО ЖЕЛАЕШ ДА ПОСТИГНЕШ! All American EFX e марката, която през 4-ти Юни 2002-ра година, патентова в Щатите Кре-Алкалин® с патентен номер на производство #6.399,611. Kre-Alkalyn® EFX e креатин, който НЕ се превръща в креатинин ...
 • NO Xplode 3.0

  NO Xplode 3.0 за хранителни режими
  130 лв. 91 лв.

  NO Xplode 3.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: BSN
  Разфасовка: 1000 грама, 50 Дози

  Независимо дали искате да имате повече мускули и сила или повече скорост и издържливост, BSN® знае, че сте на тренировка ден след ден... за да достигнете до ръба и да направите още една крачка към Вашата цел. Няма значение каква е тази цел – Вие заслужавате най-добрия предтренировъчен продукт, за да...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Азотни/напомпващи

 • JACK3D - Advanced Formula

  JACK3D - Advanced Formula за хранителни режими
  100 лв. 58 лв.

  JACK3D - Advanced Formula


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не ис...
 • Hot Blood 3.0

  Hot Blood 3.0 за хранителни режими
  33 лв. 2805 лв.

  Hot Blood 3.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 300 грама, 15 Дози

  ➡ Hot Blood ще Ви отведе отвъд границите на напомпването, мускулния обем, силата, енергията и менталния фокус! ➡ Съдържа креатин, стимулатори на азотния оксид, съставки, увеличаващи мускулния обем, енергетици и ноотропни агенти! ➡ Не съдържа захар и аспартам! Ако искате да докоснете и преминете ...
 • Hot Blood 3.0

  Hot Blood 3.0 за хранителни режими
  74 лв. 6290 лв.

  Hot Blood 3.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 820 грама

  ➡ Hot Blood ще Ви отведе отвъд границите на напомпването, мускулния обем, силата, енергията и менталния фокус! ➡ Съдържа креатин, стимулатори на азотния оксид, съставки, увеличаващи мускулния обем, енергетици и ноотропни агенти! ➡ Не съдържа захар и аспартам! Ако искате да докоснете и преминете ...
 • Assault

  Assault за хранителни режими
  100 лв. 65 лв.

  Assault


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 30 Дози

  ➡ Подбрани съставки, недостижими резултати ➡ Фокус и мощ през цялата тренировката ➡ Безопасен и ефективен продукт ➡ По-добро усвояване, по-добра формула ➡ Превъзходният предтренировъчен буустър Assault е формула, която предоставя на бодибилдъри, трибойци, бойци и силови атлети, оптималните пр...
 • N.O-XPLODE 2.0

  N.O-XPLODE 2.0 за хранителни режими
  85 лв. 65 лв.

  N.O-XPLODE 2.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: BSN
  Разфасовка: 675 грама, 30 Дози

  Независимо дали искате да имате повече мускули и сила или повече скорост и издържливост, BSN® знае, че сте на тренировка ден след ден... за да достигнете до ръба и да направите още една крачка към Вашата цел. Няма значение каква е тази цел – Вие заслужавате най-добрия предтренировъчен продукт, за да...
 • Xtreme NAPALM Pre-Contest

  Xtreme NAPALM Pre-Contest за хранителни режими
  6950 лв.

  Xtreme NAPALM Pre-Contest


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама, 88 Дози

  FA Nutrition Xtreme Napalm Pre-contest е революционна пред-тренировъчна добавка, създадена предимно за активно спортуващи и атлети, които искат да получат максимума от своята тренировка! ➡ 40 дози = 1 кутия от 224 гр = 40 тренировки ➡ 89 дози = 1 кутия от 500 гр = 89 тренировки ➡ увеличава енергия...
 • BLACK JACK V2

  BLACK JACK V2 за хранителни режими
  3 лв.

  BLACK JACK V2


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 12.5 грама, 1 Доза

  Black Jack не е просто поредния азотен азотен буустър на пазара. В него са положени четирите основни елемента за да може всяка ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, които дори не сте и предполагали, че са възможни. Първата основна съставка в Black Jack е Аргинин алфа-кетоглу...
 • C4 Pre-Workout

  C4 Pre-Workout за хранителни режими
  73 лв. 53 лв.

  C4 Pre-Workout


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Cellucor
  Разфасовка: 195 грама, 30 Дози

  C4 Extreme е чиста доза енергия в прахообразна форма. Резултат от нова NO3 технология и ексклузивни първокласни съставки като креатин нитрат, C4 Extreme е най-добрият продукт сред предтренировъчните добавки. C4 Extreme стимулира вашата мисловна дейност, мускули и тренировъчния ви режим. Какво e NO3...
 • BLACK JACK V2

  BLACK JACK V2 за хранителни режими
  55 лв.

  BLACK JACK V2


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 375 грама, 30 Дози

  Black Jack не е просто поредния азотен азотен буустър на пазара. В него са положени четирите основни елемента за да може всяка ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, които дори не сте и предполагали, че са възможни. Първата основна съставка в Black Jack е Аргинин алфа-кетоглу...
 • Animal Rage Powder

  Animal Rage Powder за хранителни режими
  40 лв. 32 лв.

  Animal Rage Powder


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 115 грама

  Адреналинов изстрел. Мощна вълна от груба сила. Токов удар от глава до пети. Animal Rage ти позволява да респектираш тежестите и да доминираш в залата за фитнес. Приет непосредствено преди да пристъпиш към щангите и да ги опустошиш, Animal Rage е много повече от обикновен предтренировъчен продукт. ...
 • C4 Pre-Workout

  C4 Pre-Workout за хранителни режими
  100 лв. 65 лв.

  C4 Pre-Workout


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Cellucor
  Разфасовка: 390 грама, 60 Дози

  C4 Extreme е чиста доза енергия в прахообразна форма. Резултат от нова NO3 технология и ексклузивни първокласни съставки като креатин нитрат, C4 Extreme е най-добрият продукт сред предтренировъчните добавки. C4 Extreme стимулира вашата мисловна дейност, мускули и тренировъчния ви режим. Какво e NO3...
 • LevroPump

  LevroPump за хранителни режими
  64 лв. 5120 лв.

  LevroPump


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 360 грама, 30 Дози

  Fitness1 Superstore предлага на вашето внимание страхотната пред-тренировъчна формула LevroPump на Kevin Levrone Signature Series! Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на М...
 • N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free

  N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free за хранителни режими
  55 лв. 44 лв.

  N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: BSN
  Разфасовка: 450 грама

  NO-Xplode ™ 2.0 Caffeine Free е предназначен за подпомагане на: ➡ мускулната издръжливост, здравината и устойчивостта на мускулна умора ➡ мускулния растеж ➡ активната умствена дейност и фокусът ➡ Производството на азотен оксид, напомпването на мускулите ➡ доставката на кислород към мускулната тъкан...
 • THE BUTCHER

  THE BUTCHER за хранителни режими
  72 лв.

  THE BUTCHER


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SWEDISH Supplements
  Разфасовка: 500 грама

  "Пуснете на свобода звяра-спящ във Вас!" ➡ Разкъсващо напомпване ➡ Ефективно възстановяване ➡ Взривяваща енергия ➡ Фокус и концентрация ➡ Формула за повишаване на силата ➡ 20г доза заредена с всичко, от което имате нужда ➡ Креатинов комплекс за покачване на мускулна маса Ако целта Ви ...
 • JACK3D MICRO!

  JACK3D MICRO! за хранителни режими
  92 лв. 49 лв.

  JACK3D MICRO!


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 145 грама

  !!! НАЛИЧЕН !!! "Тубата" на новият хит идва с 40 дози, при максимална доза на прием от две. Всяка доза е невероятните 3.65 грама и съдържа регулярните кофеин, цитрулин, аргинин, агматин и витамин С. Новите хитови съставки в Jack3d Micro се наричат Norcoclaurine HCL и 3,4-Dihydroxycinna...
 • Neurocore Pro Series Pre-Workout

  Neurocore Pro Series Pre-Workout за хранителни режими
  75 лв. 62 лв.

  Neurocore Pro Series Pre-Workout


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 215 грама

  ➡ Интензивен поток енергия! ➡ Безупречна концентрация! ➡ Повече мускулна маса! ➡ Значително увеличена сила! ➡ Възпламеняващо напомпване! ➡ Фантастични тренировки! MuscleTech NeuroCore - Свръх-концентриран предтренировъчен стимулант! NeuroCore е зареден с ключови за спортистите компоненти ка...
 • IRON PUMP

  IRON PUMP за хранителни режими
  69 лв. 46 лв.

  IRON PUMP


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: MP ARNOLD SERIES
  Разфасовка: 180 грама

  MP ARNOLD SERIES Iron Pump Iron Pump от серията Arnold на Muscle Pharm е мощна, концентрирана пред-тренировъчна добавка, създадена на базата на аргинин нитрат, за да ти помогне да постигнеш перфектна мускулна плътност, масивно напомпване и експлозивна енергия. Предимства: ➡ Перфектен за начина...
 • JACK3D - OLD Version

  JACK3D - OLD Version за хранителни режими
  95 лв. 76 лв.

  JACK3D - OLD Version


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не ис...
Nitrix от BSN

Nitrix

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Азотно/напомпващи без стимуланти    Марка: BSN    Разфасовка: 360 Таблетки
155 лв.
115 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
115 лв.
108.1 лв.