NO Xplode 3.0 от BSN

BSN

NO Xplode 3.0

12345    4.1/5  (43 гласували)
-25%   40 лв.
30 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 17696

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Независимо дали искате да имате повече мускули и сила или повече скорост и издържливост, BSN® знае, че сте на тренировка ден след ден... за да достигнете до ръба и да направите още една крачка към Вашата цел. Няма значение каква е тази цел – Вие заслужавате най-добрия предтренировъчен продукт, за да се справите с всяко предизвикателство. BSN® отговаря на тази нужда с най-мощната си формула – тя осигурява на всички атлети необходимото за постигане на реален напредък и преминаване на всички досегашни граници.

Опитайте новата сила на легендата!


     Максимална мускулна сила и издържливост!
     Минимална умора!
     Мускулен растеж!
     Безупречен фокус!
     Мощно напомпване и обемност на мускулите!
     Увеличена анаеробна работоспособност на мускулната тъкан!
     Подобрено снабдяване на мускулите с кислород!
     Изгаряне на мазнините!
     Поддържане на оптимален електролитен и воден баланс в организма!

Какво е N.O.–Xplode™ 2.0 Advanced Strenght? На кратко:

     Най-мощната и най-ефективната предтренировъчна формула на BSN®!
     2 g повече активни съставки във всяка доза!
     Съдържа 4 нови форми на креатина!
     Не съдържа креатин монохидрат!
     Съдържа алкалоиди от зеленика за максимална концентрация и фокус!
     Съдържа бета аланин за буфериране на водородните йони и увеличаване на издържливостта!
     Съдържа оригинална формула за изграждане на мускулна маса!
     Съдържа комплекса N.O.–Meta Fusion за мощно напомпване!
     Предлага се в 8 страхотни вкуса!

Комбинирайте N.O.–Xplode™ 2.0 Advanced Strenght с Nitrix®, CellMass®, Axis-HT™, Syntha-6 и True-Mass® за максимален ефект върху Вашите физически възможности и визия.

N.O.–Xplode™ 2.0 Advanced Strenght е разработен и предназначен за хора на възраст от 18 до 50 години в добро здраве, които имат нужда от повече енергия, физическа работоспособност и изграждане на мускулна маса по време на силови тренировки или друг спорт.


Начин на употреба : За да установите Вашата толерантност към този продукт, започнете да го приемате като хранителна добавка с консумирането на 1 мерителна лъжичка, разтворена в 150-200 ml студена вода. Количеството на водата може да бъде различно в зависимост от Вашите предпочитания за наситеност на вкуса и ниво на сладост. След приемането изчакайте 30 минути и преценете своя толеранс. Ако е необходимо, след 30 минути приемете още 1 мерителна лъжичка от продукта и направете оценката за толеранса отново.

След като сте установили своя личен толеранс към N.O.–Xplode™ 2.0 Advanced Strenght, смесвайте 1-2 мерителни лъжички от продукта със 150-300 ml студена вода и консумирайте 30-45 минути преди тренировка. Ако желаете, за максимален ефект можете да приемете още 1 мерителна лъжичка поне 3 часа след приема на първите две. Използвайте 150-200 ml вода за всяка лъжичка от този продукт. За максимални резултати приемайте N.O–Xplode™ 2.0 Advanced Strenght на празен стомах, т.е. поне 2 часа след хранене или най-малко 1 час след протеинов шейк). Не приемайте повече от 2 мерителни лъжички наведнъж и не приемайте повече от 3 мерителни лъжички дневно!

В нетренировъчни дни смесете 1 мерителна лъжичка със 150-200 ml студена вода и консумирайте на празен стомах.

N.O.–Xplode™ 2.0 Advanced Strenght ще има оптимален ефект, ако пиете достатъчно вода (над 3.5 литра дневно) и се придържате към хранителен режим богат на протеини и въглехидрати.

Конкретните метаболитни особености на Вашия организъм и телесното Ви тегло определят колко време ще бъде необходимо, за усетите ефекта на продукта. Обикновено ще започнете да усещате прилив на енергия, подобрение на фокуса и увеличаване обема на мускулите около 5-15 минути след приема. Останалите ефекти най-често се усещат 30-45 минути след приема. N.O–Xplode™ 2.0 Advanced Strenght достига пълна максимална ефективност около 90 минути след приема.

Употребявайте N.O.–Xplode™ 2.0 Advanced Strenght за период не по-дълъг от 12 седмици, след което прекъснете приемането му за поне 4 седмици.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Crainjib
Crainjib
22 Февруари 2018

Чудесет продукт! Аз го използвам като сок към двойното кафе преди тренировка и пак шанса да ми подейства е приблизително равен на това Митьо Крика да вземе IFBB карта. Става и за преди сън, ако разчитаме че поне количеството аргинин отговаря на написаното на гърба на кутията. BSN са надминали себе си в стремежа си да опропастят предната версия No Xplode. И цената е "добра". Всичко е точно :D
Power Team
Power Team
13 Ноември 2015

Levro PUMP е истината ! Бустера без реален аналог на пазара !
DF
DF
01 Септември 2015

Пробвах този и core pump на FA e извинявам се ,но core pump направо ме изтреля ,а това ми подейства само първите 2 тренировки,.....просто съм разочарован от BSN ,започвам все повече да се доверявам на FA
pafaka
pafaka
23 Април 2015

tozi produkt kato starata formula li se priema :)
Ruszkowski
Ruszkowski
09 Февруари 2015

Imateli 3.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • CellMass 2.0

  CellMass 2.0 за хранителни режими
  105 лв. 75 лв.

  CellMass 2.0


  Категории: Аминокиселини, Креатинови продукти, Сила и възстановяване
  Марка: BSN
  Разфасовка: 485 грама

  BSN ® сериозно вдига летвата сред възстановяващите продукти на пазара с новото си творение CellMass® 2.0. Приет веднага след тренировка CellMass® 2.0 e създаден за да ви достави: Максимално възстановяване след тежка, интензивна тренировка Попълване на мускулните депа с креатин и глутамин Максималн...
 • Nitrix 2.0

  Nitrix 2.0 за хранителни режими
  115 лв. 6280 лв.

  Nitrix 2.0


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: BSN
  Разфасовка: 180 Таблетки, 60 Дози

  Nitrix 2.0 ще стимулира: Напомпванията в мускулите Силовата издръжливост Нивата на азотен оксид в кръвта Представянето по време на тренировка Nitrix 2.0 е последният шедьовър сред концентрираните формули от прекурсори на азотния оксид, които са създадени с цел да поддържат васкуларизацията, издръж...

Комбинирай и спести

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

NO Xplode 3.0 от BSN

NO Xplode 3.0

Подкатегории: Концентрати    Марка: BSN    Разфасовка: 240 грама, 12 Дози
40 лв.
30 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
30 лв.
28.23 лв.