White Blood 2.0 от Controlled Labs

Controlled Labs

White Blood 2.0

12345    3.8/5  (5 гласували)
-25%   75 лв.
5625 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10778

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Удивителен напомпващ ефект
➡ Стимулиране отделянето на растежен хормон
➡ Подобряване на кръвоснабдяването към клетките
➡ Подобряване усвояването на протеин
➡ Таблетки с удължено усвояване
➡ Формула съдържаща Етил Естер
➡ Включени антиоксиданти

White Blood е най-пълната формула за стимулиране на азотния обмен и транспорт, създавана някога. White Blood съдържа етил-естерни форми на аргинин и орнитин - Аргинин Етил Естер Дихидрохлорид (arginine ethyl ester di-hcl) и Орнитин Етил Естер Дихидрохлорид (ornithine ethyl ester di-hcl).

Патентованият eNO + Anti-Oxide Complextm съдържа :

Аргинин Етил Естер (Arginine Ethyl Ester AEE): Това е нов вид аргинин свързан с естерна група, която прави тази аминокиселина значително по-ефективна. Колкото и да е добър обикновения Л-Аргинин, неговата ефективност е ограничена до известна степен. Първата причина за това е ограниченото му усвояване в чревния тракт.

Естерната форма защитава Аргинин Етил Естер(Arginine Ethyl Ester) от киселинноста на храносмилателната система и той преминава и се усвоява почти непокътнат, докато киселинната среда деградира обикновената форма на Л-Аргинин, която търпи промени и неговата усвояемост спада, както и ефективността му.

Присъствието на естерната форма предпазва аргинина от разпад в храносмилателната система, грижи се той да бъде непокътнат докато навлезе в кръвообращението и да бъде максимално полезен и ефективен за напомпването на мускулните влакна и да им достави по-голямо количество нутриенти и кислород.

Орнитин Етил Естер (Ornithine Ethyl Ester OEE) - подобно на Аргинин Етил Естер (Arginine Ethyl Ester), и тук случаят е същият: естерната форма предпазва орнитина от разпад под окислителното действие на храносмилателните сокове, откъдето той може да се усвои по-пълноценно и да бъде максимално ефективен.

Орнитин Етил Естер (Ornithine Ethyl Ester) повишава протеиновата синтеза в мускулите и прави приемът на протеин по-ефективен. Още повече, Орнитин Етил Естер(Ornithine Ethyl Ester) стимулира отделянето на растежен хормон, който води до изграждане на мускулна маса.

Таурин (Taurine) - подобрява настроението, ободрява и стимулира нервната система, засилва паметта и дава желание за тренировка;

Антиоксидантите K-R-ALA (Форми на алфа-липоева киселина), Коензим Q10 (CoQ10), Лутеин (Lutein), Фолиева киселина (Folic Acid), Селен (Selenium), Zeaxanthin, Cryptoxanthin, Alpha-Caroten са мощни антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали, появили се от метаболизма на азотния оксид в тялото.

Проблемът на повечето азотни буустери е, че търпят значителни промени когато попаднат в храносмилателната система поради киселинността на средата, поради което тяхната ефективност намалява значително. Естерификацията помага за преминаването на Аргинин и Орнитин непокътнати през храносмилателната система, след което когато попаднат в клетките те могат да разкрият пълния си потенциал и да бъдат максимално ефективни.

Хубавото при естерификацията е, че по-малко материал е необходим да се свърши по-добра работа. На пример, за човек тежащ 90 кг са необходими 1.5-1.75 гр Аргинин Етил-Естер преди тренировка, за да постигне удивителен напомпващ ефект и значително подобрено усвояване на нутриенти, докато за същият ефект е необходимо поне три пъти повече количество от Аргинин Алфа Кетоглутарат за да се постигне приблизително същият ефект.

Естерификацията също така удължава ефекта на Аргинин и Орнитин. Напомпващият ефект, както и по-добрия приток на хранителни вещества и кислород към мускулатурата продължават по време на цялата тренировка. Към формулата са добавени мощни антиоксиданти, които премахват свободните радикали, образувани от обмяната на азотния оксид.

White Blood е азотен буустер от ново поколение, който е предназначен за високи резултати.

Начин на употреба : 3 капсули, 30-45мин. преди тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • Green Bulge

  Green Bulge за хранителни режими
  70 лв. 5250 лв.

  Green Bulge


  Категории: Креатинови матрици
  Марка: Controlled Labs
  Разфасовка: 150 капсули

  ➡ Креатинова матрица ➡ В удобен вид на капсули ➡ Повишаване на силата ➡ Повишаване на издръжливостта ➡ Покачване на мускулна маса ➡ Повишаване на резултатите Green Bulge е креатинова матрица и е най-уникалния продукт от този тип, излизал някога на пазара. Комбинира патентованата форма на креатин - ...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

White Blood 2.0 от Controlled Labs

White Blood 2.0

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Азотно/напомпващи без стимуланти    Марка: Controlled Labs    Разфасовка: 90 капсули
75 лв.
5625 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
56.25 лв.
52.93 лв.