White Flood - Reborn от Controlled Labs

Controlled Labs

White Flood - Reborn

12345    4.1/5  (22 гласували)
-25%   80 лв.
60 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 10780

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

     На прах за максимално бърза усвояемост
     Повишаване на издръжливостта
     Повишаване на силата
     Подобряване на възстановяването
     Без въглехидрати
     Стимулиране на нервната система
     Повишено оползотворяване на креатина
     50 дози / 50 тренировки!

White Flood уникална формула, която увеличава енергията, силата и издръжливостта и ще ви даде стимул да изтискате максимума от тежките тренировки или кардиото. White Flood не само ще ви придаде напомпващ изглед, но и огромно желание и енергия при тренировките, както и невероятен потенциал за изграждане на мускулна маса. Този потенциал идва от комбинирането на съставки, които до сега не са били използвани заедно по подобен начин в миналото. В White Flood са включени мощни антиоксиданти, които унищожават свободните радикали, които се образуват обикновено при прием на продукти, стимулиращи азотния обмен в тялото. Този продукт несъмнено е последна дума в тази индустрия.

В продукта са включени:

     Л-Аргинин-Алфакетоглутарат (Arginine Alpha-Ketoglutarate) - това е една изключителна форма на аргинина, коятото стимулира отделянето на растежен хормон, увеличава мускулната маса и сила и стимулира изгарянето на мазнините. Л-аргинин-алфа-кетоглутарат (L-Arginine-alpha-ketoglutarate) е класифициран като “златният стандарт” измежду формите на аминокиселината аргинин.

     Л-Орнитин-Алфакетоглутарат (Ornithine Alpha-Ketoglutarate) - Това е аминокиселината Орнитин, комбинирана с AKG, която подпомага протеиновата синтеза и има мускулоизграждащ ефект.

     Бета Аланин (Beta Alanine) - счита се за “новият креатин”, защото увеличава мускулната сила и издръжливостта при аеробни и анаеробни тренировки. Бета-аланин (Beta-Alanine) забавя мускулната умора, като така позволява протичането на по-продължителни и натоварени физически занимания.

     Тирозин (Tyrosine) - е аминокиселина, която ободрява нервната система, повишава бодростта и концентрацията и намалява умората и претренираността.

     GABA (Гама-Аминобутирична Киселина) - подобрява движението на нервните импулси, релаксира мозъка и успокоява нервната система. GABA стимулира производството на растежен хормон, който от своя страна подпомага метаболизма на мазнините и има силен мускулоизграждащ ефект.

     Инозин (Inosine) - прекурсор на аденозин - важна енергийна молекула, подпомага за отделянето на инсулин, улеснява въглехидратния метаболизъм и участва при доставката на кислород до тъканите, спомага за протеиновата синтеза. Инозинът подобрява образуването на АТФ в мускулите и подобрява снабдяването на мускулите с кислород, откъдето придава и повече енергия като цяло.

     Глюкуронолактон (Glucuronolactone) - е метаболит на глюкозата и регулира образуването на гликоген. Повишава мускулната сила и издръжливост.

     Кофеин (Caffeine) - естествен стимулант на Централната Нервна Система, придава сила и енергия. Перфектния начин за зареждане на тялото с енергия и желание за тежки физически натоварвания.

     Л-Норвалин (L-Norvaline) - потиска ензима Аргиназа (Arginase), като по този начин тялото може да употреби повече Аргинин (Arginine), който спомага за образуването на азотен оксид, който придава обемния вид на клетките, откъдето се получава цялостния "напомпващ ефект".

     Октазанол (Octacosanol) - алкохол, основен компонент на екстракта от Захарна Тръстика наречен поликозанол (policosanol). Octacosanol снабдява мускулните клетки с гликоген, откъдето следва повишаване на издръжливостта и мускулната сила.

     Калий (Potassium Gluconate) - е важен минерал за пренасянето на хранителните вещества в тялото, подпомага сърдечната дейност и мускулните съкращения;

     Теобромин (Theobromine) - Вазодилатор, разширява кръвоносните съдове, подобрява кръвопотока към тъканите, откъдето се подобрява снабдяването на клетките с хранителни вещества.

     Еводиамин (Evodiamin) - има термогенен ефект, значително повишава отделянето на енергия във вид на телесна топлина, което води до значителен разход на калории и мазнини, които се изгарят за енергия.

     Винпоцетин (Vinpocetine) - наречен още "виагра" за мозъка, той подобрява кръвоснабдяването на мозъка и има значителен принос за повишаване на фокуса и концентрацията, както и за подобряване на паметта.

     Антиоксиданти - добавените към формулата антиоксиданти Лутеин (Lutein), Алфа-липоева киселина (Alpha-Lipoic Acid), Селен (Selenium), Коензим Q10 (Coensyme Q10), Алфа-каротен (Alpha-carotene) унищожават свободните радикали - вредни агенти, които смущават нормалните функции в клетките, възникнали в резултат от действието на азотния оксид.

Начин на употреба : 2 мерителни лъжички разбити в 470-590 мл. вода, 45мин. преди тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Endurance
Endurance
13 Юни 2013

Може ли да се комбинира с Green Magnitude и Monster Amino?
genkata
genkata
23 Януари 2012

е така и не се разбра дали е по-добър от Джака...???
няма ли някой който да е пил и двата продукта и да изкаже мнение?
аз лятото пих Джак (2 опаковки) - наистина даваше сила НО се чувствах отвратително от него! Виеше ми се свят + имах чувството че ме лазят мравки + леко главоболие от време на време.
spasuncho
spasuncho
26 Юни 2011

по-добър ли е от Jack3d !?!?!?
spasuncho
spasuncho
26 Юни 2011

по-добър ли е от Jack3d !?!?!?
nerven
nerven
10 Юни 2010

Днес пих мостра от продукта преди тренировка за ръце.Вкусът беше много силен няколко пъти разреждах с още вода че неможех да го изпия, ефекта се осети почти веднага бодрост,енергия и много фокус, веднага излетях към залата.Като отидох загрях по най-бързия начин и започнах с тренировката.Направих около 30 серии за ръце като съштевременно увеличих и работните тежести за по малко от час.Напомпването беше на макс едва си сгъвах ръката да пия вода, а тръгването от залата беше много трудно(просто неми се тръгваваше) исках да тренирам още и още.Нямаше го неприятния ефект от високо кофеиновите бустери да треперя целия като надрусан.Очарован сам от продукта и скоро обмислям да си взема цяла кутия.
Vladimir92
Vladimir92
01 Февруари 2010

White Flood
Serving Size: 2 Scoops (10.98 grams) (11cc per scoop)
Servings per Container: 50

Amount Per Serving % Daily Value
Calories 0

Calories from Fat 0
Potassium (as Gluconate) 36 mg 1%
Folate (as Folic Acid) 250 mcg 63%
Selenium (as Selenium Amino Acid Chelate) 100 mcg 143%
eNO Flood Complex:
Arginine Ethyl Ester Di-HCL (1700mg), Ornithine Ethyl Ester Di-HCL 2,500 mg **
FlooDurance Complex:
Beta Alanine (1700mg), L-Tyrosine 2,400 mg **
Energy & Antioxidant Flood Complex:
Inosine, Gamma-Amino-butyric (GABA), Glucuronolactone, Natural Caffeine, Potassium Gluconate, Cocoa Bean (Extracted for ((% Theobromine), Vanadyl Sulfate, Evodia Rutaecarpa (95% Evodiamine Extract), L-Norvaline, Sugar Cane (Extracted for 60% Octacosanol), Coenzyme Q10, Vinpocetine, Alpha-carotene, Zeaxanthin, Cryptoxanthin, Lutein, Folic Acid, Selenium, Huperzia Seratta (Extracted for 99% Huperzine A) 3,825 mg **

Вкус и разтворимост 5/10
Хммм...Вкусът(Лимон) не ми хареса определено.Разтваря се добре.

Напомпване 9/10
Както споменах в ревюто за Грийн Маг - тренировките ми с цел максимално напомване.White Flood определено се справи добре с тази задача.Интересното е че напомпването не беше стандартното напомпване като от другите буустер-и.Ефекта беше сходен с този на Плазмаджет на Гаспари(не съм го пил, но съм запознат с продукта).Напомване в дългосрочен план, по-плътни и твърди мускули.Нямаше го този неприятен момент с “пиково напомпване”, което не ти позволява да довършиш серията.Васкуларизация невиждана досега.

Сила 7/10
Пак повтарям Силата не ми е приоритет, затова не мога да дам точни впечатления за този аспект.Истината е че увеличих работните килограми.

Цена 5/10
Специално за този продукт цената не ми допада.В сравнение с другите азотни буустери на водещи фирми - цената определено куца !

Формулата на продукта е много добра.Базови съставки + иновативни Аргинин + Кофеин е идеалната комбинация за тесто преди тренировка !

Обща оценка 7.5/10
Оценката е намалена с 0.5 само заради цената!Продукта според мен е уникален и наистина си струва !!!
4oKuTo
4oKuTo
31 Януари 2010

Един от най-добрите бустери на пазара!
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 46:51:26
  Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride за хранителни режими
  OstroVit

  Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride

  150 капсули, 38 Дози
  2745 лв. 1373 лв. (-50%)
  Купи

  Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 150 капсули, 38 Дози

  OstroVit Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride е висококачествена хранителна добавка, която съдържа 100% креатин хидрохлорид. Тази форма на креатина е популярна с високата си бионаличност, усвоимост и разтворимост. Продуктът е предназначен за спортисти, които търсят допълнителна доза сила, издръжливост и енергия. Креатинът е една от най-известните хранителни добавки. Използва се с цел пок...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

White Flood - Reborn от Controlled Labs

White Flood - Reborn

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Азотно/напомпващи без креатин, Азотно/напомпващи без стимуланти    Марка: Controlled Labs    Разфасовка: 220 грама
80 лв.
60 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
60 лв.
56.46 лв.