GlycerGrow от Controlled Labs

Controlled Labs

GlycerGrow

12345    4.4/5  (7 гласували)
-25%   80 лв.
60 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10191

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Повишава доставката на хранителни вещества към клетките
➡ Регулира нивата на солите и електролитите в междуклетъчните пространства
➡ Увеличава обема на клетките
➡ Подобрява възстановяването
➡ Повишава издръжливостта
➡ Повишава желанието за тренировка
➡ Подобрява растежа на чиста мускулна маса
➡ Подобрява васкуларизацията

GlycerGrow е най-съвременната формула за увеличаване обема на мускулната клетка, излизала някога на пазара. GlycerGrow е патентован продукт, който съдържа бленд от съставки със синергистично действие за увеличаване обема на клетките, значително повишаване на ефекта от креатина и стимулиране процесите за изграждане на мускулна маса. Когато този продукт се комбинира с умерено нисковъглехидратна диета, прием на протеини и солидна тренировъчна програма, ефекта е изумителен – значително нарастване на мускулната маса, експлозивна сила и васкуларизация (значително подобрение на кръвоснабдяването на мускулните тъкани и разширяване на кръвоносните съдове).

В период на изгаряне на мазнини, продуктът е изключително подходящ за стак (комбинация от продукти за повишаване на целевите ефекти), заедно със REDuction и Green Bulge за да се поддържа високата интензивност на тренировките и максимални резултати. GlycerGrow съдейства за премахването на крампите, предизвиква инсулинов пик, който значително повишава усвояването на протеините.

В период за качване на маса (високо въглехидратни диети), GlycerGrow може да бъде комбиниран с Green Bulge и White Blood за максимален напомващ ефект и качване на чиста мускулна маса.

GlycerGrow подобрява васкуларизацията (разширяване на кръвоносните съдове и обхващане на мускулните тъкани с по-гъста мрежа от кръвоносни съдове, което води до повишен кръвопоток и подобряване снабдяването на тъканите с хранителни вещества и кислород), подобрява електролитния баланс в клетките и междуклетъчните пространства, помага за постигане на мускулна плътност и красив изглед на мускулатурата.

GlycerGrow е изключително подходящ за тренировки за издръжливост, той подобрява циркулацията на водата в тялото и повишава енергията.

При тежки тренировки с тежести, GlycerGrow дава експлозивна сила, подобрява възстановяването и премахва симптомите на претрениране.

В продукта са включени GlycerGrow ComplexTM, който съдържа:

Glycerol MonoStearate – това е естерна форма на глицерол (познат също като глицерин) със стеаринова киселина, който увеличава концентрацията на флуиди в кръвта и тъканите. Концентрацията на флуидите в тялото е константа, за това когато глицеролът се приеме заедно с вода, тя не се отделя от тялото, докато глицерола е или отстранен от бъбреците, или разграден в черния дроб. Казано просто, когато глицеролът се приеме като суплемент, той бързо подобрява водния баланс в тялото, което от своя страна значително подобрява усвояван6ето на други хранителни вещества, приети с него. Крайният резултат е по-бърза доставка на хранителни вещества към клетките и удължен „напомпващ” ефект по време на тренировка. Glycerol MonoStearate е без цвят, без мирис и има сладникав вкус;

Л-Таурин (L-Taurine) - подобрява настроението, ободрява и стимулира нервната система, засилва паметта и дава желание за тренировка;

CellCharge ComplexTM съдържа:

Натриев Хлорид – играе жизненоважна роля при много процеси в организма - провеждане на нервни импулси, транспорт на органични и неорганични вещества през клетъчните мембрани, активността на ензими и др. Натриев хлорид е много важен за премахването на мускулните крампи, като има свойството да задържа така необходимата за всички процеси вода, която при физически натоварвания лесно се губи от организма за охлаждане на тялото

Калий - калиевите соли са важни електролити, които се губят чрез потенето. Калият е важен макроелемент, както за предотвратяването на крампите, така и като цяло за мускулното съкращение. Той е важен за пренасянето на хранителни вещества през клетъчните мембрани

Първоначална употреба : за да прецените индивидуалния си толеранс към продукта, разтворете 1-2 мерителни лъжици в поне 1 л вода, сок или спортна/електролитна напитка и приемете около 30 мин преди тренировка.

Начин на употреба : 1-4 мерителни лъжици, разбъркани в 1 л вода, сок или спортна/електролитна напитка и приемайте през продължителен период от време – преди, след и по време на тренировка. За най-добри резултати, комбинирайте GlycerGrow с GreenBulge, 3-6 л вода на ден, протеини, умерено ниска въглехидратна диета и интензивна тренировъчна програма.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Toncho883
Toncho883
29 Януари 2015

Това трябва да се опита,препоръчвам го на всеки.
Консултант
Консултант
09 Януари 2011

Здравей,

стига за около два месеца.
n100ev
n100ev
09 Януари 2011

1 кутия за колко време стига ??
Консултант
Консултант
14 Април 2010

Точно така.
opsu
opsu
14 Април 2010

Само не ми отговорихте по колко дози(метилтени лъжички)? Защото 1доза=3лъжички ! А тук пише 1-4 мерители лъжички което ще рече до 1доза 1/3 така ли ?
Благодаря ви
Консултант
Консултант
14 Април 2010

Преди след и по време на физическо натоварване.
opsu
opsu
14 Април 2010

Ако съм разбрал правилно се приема по следния начин:2-3 дози (6-9мерителни лъцички) 30мин. преди тренировка ? Правилно ли съм разбрал
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 09:45:08
  BCAA + GLUTAMINE Powder за хранителни режими
  OstroVit

  BCAA + GLUTAMINE Powder

  500 грама, 50 Дози
  4345 лв. 2173 лв. (-50%)
  Купи

  BCAA + GLUTAMINE Powder


  Категории: Аминокиселини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 500 грама, 50 Дози

  Левцинът, изолевцинът и валиът спадат към семейството на изграждащите мускулите аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Те са сред деветте есенциални аминокиселини, тъй като човешкото тяло не може да ги произведе само и единственият източник е храната и приемът на суплементи. BCAA представляват 35% от есенциалните аминокиселини. От друга страна глутаминът е сред най-популярните топ продукти за ...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

GlycerGrow от Controlled Labs

GlycerGrow

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Азотно/напомпващи без стимуланти    Марка: Controlled Labs    Разфасовка: 1000 грама
80 лв.
60 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
60 лв.
56.46 лв.