Xtreme Napalm Pre-Contest / Pumped - Stimulant Free от FA Nutrition

FA Nutrition

Xtreme Napalm Pre-Contest / Pumped - Stimulant Free

12345    5/5  (5 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Подкатегории: Азотно/напомпващи без стимуланти Разфасовка: 350 грама, 79 Дози Съставки на продукта
4995 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 38261

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

     Увеличава енергията и увеличава фокуса
     Насърчава издръжливостта по време на тренировка
     Намалява умората и мускулните болки

Следващо поколение продукт за отслабване и енергия, което използва безопасни, ефективни и проучени съставки за изгаряне на мазнини, осигурява интензивна енергия и забележителни резултати. Този бързодействащ фет бърнър е насочен към складираните телесни мазнини, контролира апетита и ускорява метаболизма.

Xtreme Napalm подобрява буферния капацитет на мускулната тъкан и инхибира натрупването на лактат, по този начин ви позволява да извършвате продължителни интензивни тренировки, без да чувствате умора и мускулна болка. Той също така увеличава фокуса иенергията, което е наистина важно по време на интензивни тренировки. Тази добавка ви позволява да останете съсредоточени и концентрирани, за да можете да преодолеете собствените си физиологични бариери, като вдигате повече тежести, правите повече повторения или изпълнявате за по -дълго време от всякога.

Освен това Xtreme Napalm доставя антиоксиданти и електролити, като по този начин гарантира, че тялото ви е правилно хидратирано и може да работи с най -висока скорост за по -дълго време.

Начин на употреба: Една мерителна лъжица 30 минути преди тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Xtreme Napalm Pre-Contest / Pumped - Stimulant Free от FA Nutrition

Xtreme Napalm Pre-Contest / Pumped - Stimulant Free

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Азотно/напомпващи без стимуланти    Марка: FA Nutrition    Разфасовка: 350 грама, 79 Дози
4995 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
49.95 лв.
44.01 лв.