Xtreme Napalm Pre-Contest / Pumped от FA Nutrition

FA Nutrition

Xtreme Napalm Pre-Contest / Pumped

12345    5/5  (5 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Подкатегории: Концентрати Разфасовка: 350 грама, 79 Дози Съставки на продукта
4995 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 38260

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Мощният стимулант преди тренировка

     Увеличава енергията
     Увеличава фокуса и концентрацията
     Ускорява транспорта на хранителни вещества и кислород
     Подобрява капацитета за буфериране
     Намалява натрупването на млечна киселина
     Премахва свободните радикали от работещите мускули
     Осигурява подходяща хидратация
     Без добавена захар

Xtreme Napalm® е мощен стимулант който се използва преди тренировка. Той е проектиран специално за най-ефективната подготовка преди интензивни тренировки за сила или издръжливост. Xtreme Napalm® започва да действа само няколко минути след приема на първата доза и дава силно усещане за възбуждане на всички тъкани на тялото. Аргининът и бета аланинът, доставени от Xtreme NO-Volumizing Complex, засилват отделянето на азотен оксид (NO) от епителната тъкан, което разширява кръвоносните съдове, ускорявайки транспорта на хранителни вещества и кислород до работещите мускули и давайки силно усещане за „вечна помпа“ по време на цялата тренировка.

Освен това, Xtreme NO-Volumizing Complex заедно с Xtreme Power & Focus Complex подобряват буферния капацитет на мускулната тъкан и инхибират натрупването на лактат. Xtreme Napalm® ви позволява да извършвате продължителни интензивни тренировки без чувство на умора и мускулна болка. Активните съставки, предоставени от Xtreme Power & Focus Complex, допълнително увеличават фокуса и повишават енергията, което е наистина важно, когато става въпрос за извършване на много интензивни и хардкорни тренировки във фитнес залата, на терена или на корта. Комплексът Xtreme Power & Focus ви позволява да останете съсредоточени и концентрирани, така че да можете да преодолеете собствените си физиологични бариери, като вдигате повече тежести, правите повече повторения или изпълнявате за по -дълго време от всякога.

Всяка порция Xtreme Napalm® доставя на организма оптимална доза от най -силните антиоксиданти, които намаляват образуването на свободни радикали. Освен това, Electrolite & Delivery Complex влияе положително на хидратацията на тялото по време на интензивни упражнения. Това означава, че с Xtreme Napalm® тялото е правилно хидратирано и може да работи с най -висока скорост за по -дълго време.

Xtreme Napalm® Pre-Contest не осигурява никакви въглехидрати и следователно може да се използва от всички активни хора с ограничено количество въглехидрати в диетата. Xtreme Napalm® Pre-Contest е перфектен избор за всеки, който изгражда маса без мазнини в периода преди състезанието

Препоръчителна употреба: Смесете 1 лъжичка прах (~ 5,7 g) със 100-150 ml вода или сок и консумирайте 30 минути преди тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Xtreme Napalm Pre-Contest / Pumped от FA Nutrition

Xtreme Napalm Pre-Contest / Pumped

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Концентрати    Марка: FA Nutrition    Разфасовка: 350 грама, 79 Дози
4995 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
49.95 лв.
44.01 лв.