Superpump MAX от Gaspari Nutrition

Gaspari Nutrition

Superpump MAX

12345    4.1/5  (26 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Разфасовка: 480 грама, 30 Дози Съставки на продукта
-20%   85 лв.
68 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 10948

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

SuperPump MAX - Безупречният предтренировъчен продукт

„Що за спортист си?”

Точно този въпрос трябва да зададете на себе си, когато решавате кой предтренировъчен продукт да използвате. Също така трябва да се запитате какво искате от предтренировъчния продукт.

Искате ли да станете ПО-СИЛНИ и да тренирате с ПО-ГОЛЕМИ ТЕЖЕСТИ във фитнеса? Искате ли да погледнете в огледалото и да видите масивна, чиста и напомпена мускулатура – такава, каквато винаги сте искали да имате? Искате ли да участвате в състезание и ДА ГИ РАЗБИЕТЕ? Какъв спортист и атлет сте, ако достигането на МАКСИМУМА на Вашия генетичен потенциал не е Ваша цел!? Ние имаме чувството, че знаете точно за какво говорим.

Това е причината да се доверявате на нашите продукти, зад които стоят редица отличия и дълги години клинични изследвания. Може да се каже, че оригиналният SuperPump250® е един от най-харесваните и употребявани предтренировъчни продукти, които са създавани. Въпреки това желанието на изследователския ни екип и личният ангажимент на Rich Gaspari са непоколебими в старанието си да Ви дадат АБСОЛЮТНО НАЙ-ДОБРИЯ предтренировъчен продукт, което се материализира чрез създаването на SuperPump MAX.

Gaspari Nutrition не разчита на формули, комбиниращи евтини стимуланти, за да може да твърди, че продуктът съдържа високи концентрации на ефикасни съставки и така да спечели доверието Ви. Те не правят нищо повече от това да се усещате сънени като наркомани. Ние разчитаме на съставки, утвърдени чрез КЛИНИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ и ги използваме в дози, които са ДОКАЗАНИ в тези изследвания. За да има още по-голяма преднина, Gaspari Nutrition провежда тестове и клинични изследвания на своите продукти (не само на съставките им!).

По този начин искаме да Ви покажем, че те не просто са безопасни и ефективни, но и че са без прецедент по отношение на сроковете, в които Ви осигуряват резултатите, които ОЧАКВАТЕ когато давате трудно спечелените си пари за предтренировъчен продукт.

И така – въпросът все още стои на дневен ред – „Що за спортист си?”. Искате качествен предтренировъчен продукт, който ще Ви помогне да бъдете по-голям, по-силен и да станете абсолютния победител, с когото всички трябва да се съобразяват? Или ще подведете себе си в този кратък, но най-важен момент от живота с продукти, от които ще получите само замайване, мощен енергиен спад (т.нар. енергиен краш) и предпоставки за обратен ефект от свиването на кръвоносните съдове?

Според Вас как ще отговори един ИСТИНСКИ спортист на този въпрос? ИСТИНСКИТЕ СПОРТИСТИ тренират МАКСИМАЛНО. А Вие?

Какво Ви дава SuperPump MAX?

➡ Увеличава капацитета на издържливост
➡ Намалява мускулните болки и умората
➡ Увеличава нивото на азотния оксед и вазодилатацията

Сигурно се питате защо SuperPump MAX съдържа толкова много витамини и минерали. Тези съставки поддържат нивото на хидратация по време на натоварване, те са от решаващо значение и за осигуряването на оптимално функциониране на мускулните клетки.

Витамините от групата В са извънредно важни за правилното протичане на енергийния метаболизъм, за производството на нови червени кръвни телца (които пренасят кислорода към всички тъкани, включително мускулите), както и за възстановяването на увредените по време на тренировка клетки, което ускорява и подобрява възстановителните процеси.

Няма нищо по-лошо от мускулни спазми (крампи) и дехидратация по време на тренировка, нали? Искате по-добро възстановяване, нали? Няма да видите тези съставки в повечето от популярните предтренировъчни продукти, защото те са доста скъпи. Не правете компромис с продукти, които пестят от тези компоненти, защото Вие имате нужда от витамини и минерали, за да бъдете най-добрият спортист в залата за фитнес и/или на игрището.

Начин на употреба : Като хранителна добавка, приемайте от 1 до 3 мерителни лъжички SuperPump MAX съответно в 230 – 700 ml студена вода или сок (т.е. около 230-240 ml течност за всяка една мерителна лъжичка продукт), 30-40 минути преди тренировка. Важно – тези, които употребяват продукта за първи път, следва да приемат по 1 (една) мерителна лъжичка за първите 2-3 тренировки, за да се позволи на организма да усвоява правилно високите дози SuperPump MAX. Този продукт се използва само в тренировъчни дни.

Внимание! Прочетете цялата секция „Предупреждения”, отпечатана на етикета, преди да решите дали да употребявате този продукт. СЪДЪРЖА КОФЕИН! Лицата, чувствителни към кофеин или други стимуланти, трябва да започнат употребата на SuperPump MAX като приемат по 1 (една) мерителна лъжичка дневно, за да може при първите тренировки да се прецени тяхната лична толерантност към продукта. Не приемайте повече от 3 (три) мерителни лъжички наведнъж при никакви обстоятелства!

Посочените характеристики на продукта не са оценени от FDA. Той не е предназначен за диагностициране, лечение или предотвратяване на никакво заболяване.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

opsmaximus
opsmaximus
06 Октомври 2013

Адски слаб продукт според мен изпих 2 дози като втората 30 мин след 1 вата и ефекта бееше нулев.
DEATHLESS
DEATHLESS
21 Януари 2012

...
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Superpump MAX от Gaspari Nutrition

Superpump MAX

Категории: Азотни/напомпващи
Марка: Gaspari Nutrition    Разфасовка: 480 грама, 30 Дози
85 лв.
68 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
68 лв.
63.99 лв.