Whisper  от Genius Nutrition

Genius Nutrition

Whisper

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи, Енергетици Подкатегории: Азотно/напомпващи без креатин Разфасовка: 400 грама, 22 Дози Съставки на продукта
63 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No. 36664

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Просто прошепнете и тялото ви ще ви последва

Хората искат да ви кажа, че спечелването не е всичко... Че това да сте успешни няма да ви направи щастливи... Или че да опитвате нови неща не разрешава проблемите.

Това, което не искат да ви кажат е, че никога не са опитали или спечелили нещо.

Ако постигането на невероятни резултати и безгранична концентрация има значение за вас...трябва да мислите различно.

Каквото и да кажат, заключението е ваше, независимо дали е просто мисъл или е WHISPER.

ВЛЕЗТЕ В СВЕТА НА ПОДГОТОВКА ЗА ТРЕНИРОВКА БЕЗ КОФЕИН

Последният продукт, създаден от Genius Nutrition® и предназначен за преди тренировка всъщност е уникална и всеобхватна добавка. Тя предлага широка гама от макронутриенти, носещи множество ползи на тялото, но и на ума, които ви дават възможността да правите повече повторения без да се напрягате.

Новият WHISPER® е разработен за да повиши силата и издръжливостта, както и да ви предостави достатъчно енергия и фокус по време на тренировка и през деня.

Без значение какъв живот живеете.

Понякога е трудно да поддържате енергия за тежките тренировки когато имате натоварена програма, за това разчитате често на стимуланти, които да запълнят празнотата.

WHISPER® е нова подобрена добавка за тренировка, която е изработена без захар, въглехидрати, мазнини и най-важното, без кафе, което може да бъде чудесно за хора, които са на стриктна диета.

Увеличението е малко, но го има. Няма да ви изхвърли от мястото ви, но същото важи и за комедона - бавно и постепенно.

Въпреки че стимулантите могат да подсилят физическата работа и да насърчат агресивността, те имат странични ефекти, които могат да влошат спортните показатели, включително да доведат до нервност, раздразнителност и безсъние... Всичко това затруднява концентрацията ви.

Но това не е всичко.

Нашата Whisper® NOX ( L-Цитрулин малат 2:1 и Аргинин AKG 2:1) смес 50/50 ще ви даде достатъчно тласък, за да преминете през тренировките (без да мамите). Вие ще се почувствате задоволени след тежките тренировки и вдигане на тежест, сякаш мускулите ви са дали всичко от себе си.

Заедно, цитрулин малатът, аргининът и бета-аланинът са важна час от клетъчното дишане, по време на което кислородът и въглеродът се превръщат в CO2 за да създадат енергия в клетъчните митохондрии и да предпазят мускулите от умора.

Също така, комбинацията на аминокиселините L-цитрулин и L-аргинин е доказала, че има антиатеросклеротчни ефекти. Все пак някои нови проучвания предполагат, че комбинацията може бързо да увеличи бионаличността на азотен оксид (NO) след краткотрейно подхранване.

Значително повишаване на енергията, силата и следователно чистата мускулна маса означава по-добро напомпване по време на тренировка. Няма провали с елемента за увеличаване на клетката в WHISPER.

Ако имате цели да постигнете напредък в тренировките си и нямате перфектен график/хранителен режим/рутина, WHISPER® е начинът да влезете там и да го разкъсате.

'Защо да ходиш на фитнес, ако не даваш най-доброто от себе си' е нашата позиция?

В комбинация, нашите съставки ще ви осигурят тежко изживяване, но с прошепване (whisper) на вашето тяло/ум - Няма проблеми със съня, изпомпване на сърцето и подобни проблеми.

Но поради по-мощната си доза бета-аланин, предлагаме начинаещите да приемат по-малки дози поради необичайното усещане, което обикновено се описва като "изтръпване на кожата". Обикновено се усеща по лицето, шията и гърба на ръцете. (не страничен ефект)

Ще получите повече издръжливост и напомпвате (подгответе се да помпате всеки ден и да виждате вените се по-изпъкнали от всякога).

Меките, неинвазивни съставки, смесени с билкови съединения и комплекс на витамин B могат да бъдат по-адаптивни и по-устойчиви от традиционните твърди смеси.

Но не се заблуждавайте от името му. Ако някога правите ударна тренировка, вие знаете, че е изключително трудно, но WHISPER® ще ви подтикне до вашия лимит.

С това лошо момче няма провали - По-добро напомпване по време на тренировка, значително повишаване на енергията, силата и в последствие мускулната маса без кофеин!

100% добавка без кофеин, предназначена за приемане преди тренировка

     Добавка без стимуланти
     Повишена сила и издръжливост на мускулите
     Постоянно и стабилно снабдяване с енергия през целия ден
     Подобрява съдовата система, като ви предоставя изключително напомване
     Билково съединения (Амарантус, Розов златовръх, Китайски лимонник)
     Витамини B3, B6

L-Цитрулин малат 2:1. Аргинин AKG 2:1 (6000mg)

     L-Цитрулин малат - проучвания предполагат, че подхранването с цитрулин малат предотвратява разрушаването на мускулите и осигурява различни сърдечно-съдови ползи. Тази първокласна съставка спомага за увеличаване на нивата на азотен оксид за върховно представяне.

     L-Аргинин- #1 доказана полу-незаменима аминокиселина, която служи като предшественик на азотния оксид, мощен вазодилататор в комбинация с цитрулин.

     Бета-аланин (4000mg)- Заедно с хистидин произвежда карнозин. След това карнозинът се съхранява в скелетните ви мускули. Карнозинът намалява натрупването на млечна киселина в мускулите ви по време на тренировка, което води до подобрено спортно представяне.

     Бетаинът(Триметилглицин ) (2000mg) е активен метаболит на холин в организма и компонент на цвеклото. Той изпълнява жизненоважна роля за метилирането в организма, заедно с фолатите и е осморегулатор като креатина.

     GPLC (1500mg) се оказва полезна диетична добавка за повишаване на анаеробната работоспособност, потенциално спортно представяне и увеличаване на напомпването.

     GlycoPump (1500mg) стимулира абсорбцията на вода и позволява тя да се задържа по време на тренировка, придавайки ви видими резултати и ви поддържа хидратирани.

     L-норвалин(100mg)- Изследванията показват, че L-норвалинът е мощно средство, забавител на активността на аргиназата поради структурното си сходство с орнитина, което предизвиква регулиране на обратната връзка за активността на аргиназата. Когато подтиснете аргиназата, N.O., вие я произвеждате непрекъснато с по-висока скорост.

     Амарантусът (500mg) е богат на антиоксиданти, които ви правят по-силни, подсилвайки имунната ви система и енергията.

     Розовият златовръх (350mg) повишава устойчивостта на тялото към физически и психологически стрес, умора, депресия и заболявания.

     Китайският лимонник (300mg) е мощна билка, която повишава енергията, повишава силата и естествено засилва производството на тестостерон. Освен това намалява стреса.

     Витамин B3 (10mg) се намесва заедно с други витамини, за да образува червени кръвни клетки, които пренасят кислород към мускулите, полови хормони и невротрансмитери.

     Витамин B6 (4,2mg) помага за стимулиране на анаболизма (синтез на протеини и регенерация на мускулната тъкан), функционирането на нервната система, синтеза на невротрансмитера.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

     Смесете 1 лъжичка Whisper® и 200-300ml вода в чашата на шейкъра си и консумирайте 5-10 минути преди тренировка на празен стомах.

Внимание! Този продукт има склонност към начупване, тъй като съдържа съставки, които са класифицирани като хигроскопични. Те абсорбират влагата от околната среда и това може да доведе до слепване на пудрата в твърди блокчета. Това е напълно нормален процес и не означава, че продукта е остарял. Втвърдяването на продукта не влияе на неговата атрактивност или вкус. За да използвате продукта е достатъчно да го разбъркате или да разчупите твърдите парчета. Съхранявайте ма сухо място за да избегнете начупване.

Хранителните добавки са предназначени само за здрави хора. Не приемайте добавката ако сте бременна или кърмите. Дръжте далеч от деца. Тази хранителна добавка не бива да се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се употреби преди посочената дата на опаковката. Съхранявайте на хладно и сухо място.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Whisper  от Genius Nutrition

Whisper

Подкатегории: Азотно/напомпващи без креатин    Марка: Genius Nutrition    Разфасовка: 400 грама, 22 Дози
63 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
63 лв.
55.5 лв.