Black Line / Shaaboom Pump Shot от Kevin Levrone

Kevin Levrone

Black Line / Shaaboom Pump Shot

12345    4.9/5  (84 гласували)
295 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 34588

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Kevin Levrone Black Line / Shaaboom Pump Shot е енергиен pre-workout продукт, който стимулира нервната система и ободрява мозъчната фунция.

Този продукт подпомага мускулното напомпване по време на физическите натоварвания, багодарение на своя състав от: цитрулин малат, ААКГ, бета-аланин, таурин и кофеин

Цитрулин малатът е неесенциална аминокиселина, която е прекурсор на аргинина, подпомага изхвърлянето на амоняка от организма. Има важна роля във процесите на оздравяване и поддържането на здрава имунна система. Използва се основно, като стимулант за подобряване на концентрацията и фокуса, също така подобрява и белтъчния синтез.

ААКГ(Алфа-кетоглутарат) е аминокиселена и прекурсор на азотния оксид, като разширява кръвоносните съдове, откъдето следва и по-доброто напомпване и по-доброто снабдяване с кислород на всички мускулни клетки.Бета-аланин е неесенциална аминокиселина, която лесно се разгражда до глюкоза. Осигурява повече енергия по време на тренировката и подобрява възстановяването след тежки физически натоварвания. Може осезаемо да увеличи силата, работоспособността на мускулите и да повиши издръжливостта.

Тауринът е условно незаменима аминокиселина и представлява втората най-изобилстваща аминокиселина след глутамина. Тауринът увеличава обема на клетките и е жизненоважен за усвояването на мазнините, мастно-разтворимите витамини, функциите на мозъка и нервната система, както и за транспортирането на електролитите през клетъчните мембрани.

Кофеинтът стимулира мозъчната функция, стимулира нервната система, действа тонизиращо на организма и активизира двигателната активност. Освен това стимулира термогенезата и насърчава липолизата (процес, при който натрупаните мазнини в организма се разграждат).


Предимства на Kevin Levrone Black Line / Shaaboom Pump Shot биват:

• Повишава силата и издръжливостта;
• Ободрява мозъчната дейност;
• Стимулира нервната система;
• Подобрява изгарянето на мазнините;
• Подобрява обмена на веществата;
• Стимулира белтъчния синтез;
• Увеличава напомпването;
• Предлага се в 4-ри зверски вкуса: грейпфрут, екзотични плодове, портокал – цитрус и портокал – череша;
1 доза = 30 мл / 4 дози в бутилка (шот);
Black Line / Shaaboom Pump Shot е поредната брутално – активна формула на Kevin Levrone!

Това е иновативен продукт създаден с цел да подобри резултатите на всеки мотивиран активно спортуващ човек. Kevin е професионален бодибилдър, заемащ място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг FBBB!

Шампионът е пример за човек, който прави всичко възможно, за да не губи времето си и да оползотвори всяка СЕКУНДА в цел да подобри свойте резултати и представяне.....
--> Точно, заради това не губи и ти своето време, а се възползвай от готовата формула предоставяща резултати в залата на славата!

Начин на употреба: приемайте по 1-2 дози на ден до 30 минути преди тренировка и направете стъпка към успеха!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Black Line / Scatterbrain / Pre-Wo...

  Black Line / Scatterbrain / Pre-Workout Shot за хранителни режими
  245 лв.

  Black Line / Scatterbrain / Pre-Workout Shot


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 120 мл, 2-4 Дози

  Black Line / Scatterbrain / Pre-Workout Shot е течна хранителна добавка за възрастни и физически активни хора с високо съдържание на кофеин. Добавките на Kevin Levrone са набор от иновативни формули, базирани на ефективността, всички разработени с помощта на най-добрите съставки и следвайки най-ст...
 • Black Line / Shaaboom Pump

  Black Line / Shaaboom Pump за хранителни режими
  350 лв.

  Black Line / Shaaboom Pump


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 17.5 грама, 1 Доза

  SHAABOOM PUMP беше създаден по една единствена причина: да произведе животинска енергия и свръхчовешки еластична кожа, която да се разтегля при всекидневни упражнения на вашите ръце и крака. Няма друго такова чувство, както по време на тренировка, когато мускулите Ви започнат да се пълнят с кръв ...
 • L-Carnitine Shot

  L-Carnitine Shot за хранителни режими
  250 лв. 2 лв.

  L-Carnitine Shot


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 80 мл, 1 Доза

  Негазирана напитка, съдържаща L-карнитин. Хранителна добавка, предназначена за хора, грижещи се за добрата фигура. Ostrovit® L-Carnitine Shot, стимулира процесите на изгаряне на мазнини, ускорява процесите на регенерация, повишава издръжливостта. Поддържа процесите на изгаряне на мазнините (абсорб...
 • Pre-Workout Shot

  Pre-Workout Shot за хранителни режими
  250 лв. 2 лв.

  Pre-Workout Shot


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 80 мл, 1 Доза

  Ostrovit Pre-Workout Shot е течна хранителна добавка. Негазирана напитка, съдържаща аминокиселини и кофеин. Ostrovit Pre-Workout Shot е хранителна добавка предназначена за хора, тъсещи по-добро напомпване,повече сила, енергия и издръжливост по време на тренировка! Увеличава силата и енергията П...


Комбинирай и спести

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Black Line / Shaaboom Pump Shot от Kevin Levrone

Black Line / Shaaboom Pump Shot

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Азотно/напомпващи без креатин, Концентрати    Марка: Kevin Levrone    Разфасовка: 120 мл, 2-4 Дози
295 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
2.95 лв.
2.6 лв.