MASSACRA 2 + ръкохватка за предмишница /PROMO/ от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

MASSACRA 2 + ръкохватка за предмишница /PROMO/

12345    5/5  (3 гласували)
-15%   115 лв.
9775 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12840

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

CREA-MAGNA POWER MATRIX

Матрица от седемте най-новите форми на креатин, с особен акцент върху магнезиев креатин хелат - MagnaPower ®. Нашата формула гарантира, че Вашите мускули винаги ще са снабдени с всичко необходимо за продукция на АТФ (аденозин трифосфат) и ще стимулира анаболизма на мускулен протеин. Вашите тренировки ще станат много по - продуктивни, а в резултат ще повишите мускулната си маса!


CREAMINO MAIZE-SORB MATRIX

Енергиен микс, съдържащ главно дълговерижно царевично нишесте с високо молекулно тегло и изомалтулоза. Восъчното царевично нишесте предоставя постоянна доставка на енергия и подобрява до голяма степен усвояването на креатин, аминокиселини и особено аргинин.


Една доза от тази формула има само 2,4 г захар!

GLYCERO PLASMATRIX

Нова усъвършенствана матрица, съдържаща глицерин, както и важни минерали (основно съвременни форми на глицерофосфати) и витамини, позволяващи оптимална мускулната активност. Тази формула ще гарантира, че мускулите ви са хиперхидратирани и се хранят перфектно по време на тренировка, чрез създаване на оптимална вътреклетъчна среда. По-високо съдържание на цитоплазмата в мускулните клетки, увеличаване на обема на циркулираща кръв, васкуларизация и подобряване на кръвоснабдяването на мускулите - всичко под формата на безпрецедентно напомпване! По-ефективната дифузия на кислород, креатин и активните съставки на препарата от кръвта в мускулната тъкан ще доведе до покачване на чиста мускулна маса.


ARG-NOX SHOT 2

Съчетание на най-новите форми за образуване на азотен оксид - л-аргинин и цитрулин, обогатено с л-новалин. Тази формула дава възможност на разширеното производство на азотен оксид (NO), правилно кръвоснабдяване, хранене и стимулиране на растежа на мускулите. Вашите тренировъчни сесии ще се подобрят и да станат по-интензивни и ефективни.AMINOBOLIC SHOT 2
Перфектно взаимодействие, произтичащо от съчетаването на л-левцин (под формата на етилов естер) с антикатаболни съединения. Богатата смес от съставки, дава възможност за стимулиране на анаболизма, както и намаляване на разграждането и окисляването на мускулните клетки. Мускулите са стимулирани да растат и успяват да се предпазят от разпад, като това позволява тренировките да станат по - продължителни и ефективни.


ENERGY SHOT 2

Стимулираща тласък на енергия, допълнена със съединения известни със своята дейност за премахване на умората. Позволява постигане на състояние на готовност за самото начало на тренировката, осигурява повишена мотивация, концентрация и съсредоточаване върху мускулната работа. Пълната и трайна стимулация ви позволява да понасяте леко дори най - интензивните натоварвания и да подобрите ефективността.Начин на употреба: Смесете 1 пакетче - 65 г. с 350 мл вода между храненията или преди тренировка. Пийте достатъчно количество вода. Моля, консултирайте се с Вашия диетолог или треньор, преди да използвате този продукт. Да се съхранява на места, недостъпни за деца. Най-добре употребявайте охладен! Не е подходящ за диабетици, деца и подрастващи.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Knahmean
Knahmean
20 Февруари 2013

Здравейте, искам да питам - каква е разликата м/у MASSACRA и MASSACRA2? и кое е по предпочитано?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 19:59:05
  Beef Amino Supreme Pure за хранителни режими
  OstroVit

  Beef Amino Supreme Pure

  300 Таблетки, 150 Дози
  3895 лв. 1948 лв. (-50%)
  Купи

  Beef Amino Supreme Pure


  Категории: Аминокиселини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 300 Таблетки, 150 Дози

  OstroVit Beef Amino Supreme Pure е хранителна добавка, която е източник на телешки аминокиселини. Продуктът е разработен от най-висококачествения хидролизиран протеин! Предназначен е за хора, които са особено уязвими към мускулен катаболизъм и за хора, които търсят сила и издръжливост по-време на техните тренировки. OstroVit Beef Amino Supreme Pure е комплекс от есенциални и неесенциални аминок...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

MASSACRA 2 + ръкохватка за предмишница /PROMO/ от Olimp Sport Nutrition

MASSACRA 2 + ръкохватка за предмишница /PROMO/

Подкатегории: Креатинови матрици    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 1300 грама
115 лв.
9775 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
97.75 лв.
91.98 лв.