NO preLOAD от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

NO preLOAD

12345    4.3/5  (3 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
-15%   69 лв.
5865 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12896

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

NO preLOAD е проектиран с една проста цел - максимално стимулиране на нервно-хормоналната система и снабдяване на работещите мускули с кислород и хранителни вещества до „спукване” под натиска на нахлуващата кръв.

За тази цел в продукта взаимно се допълват двете формули: CarNO PUMP и Burning Energy MTRX:

CarNO PUMP:

Actinos- внимателно подбрани биоактивни пептиди, от две уникални фракции на суроватъчен протеин изолат, които действат заедно и показват отлични свойства по посока на синтез на азотен оксид (NOS). Те драстично засилват производство в организма на азотен оксид (NO) за да се увеличи до максимум количеството на кръвта, необходима за захранване на мускулите по време на тренировка. По време на тестовете се постигна увеличение до 13 пъти в производството на азотен оксид в сравнение с групата не приемала препарата.

ArginoCarn (ацетил-л-карнитин аргинат; АЛКА) - патентованата съставка увеличава дела на мастните киселини използвани за енергия в митохондриите. Тя също така оптимизира използването на захарта в кръвта, имаща пряко въздействие върху ускоряване на намаляването на мастната тъкан, увеличава енергийните запаси на клетките, спортната издръжливост и скъсява времето, необходимо за пълното възстановяване.
В същото време АЛКА увеличава ефективността на производството на АТФ в клетките като допринася за подобряване на работата на нервната система и подобряване на когнитивните функции. Това позволява да се концентрирате по-добре оставайки в това състояние за по-дълго време по време на интензивна тренировка.

bAAKG (Л-аргинин алфа-кетоглутарат) - той е добавен към формулата, тъй като е от ключово значение за ефективната и работа. Л-аргинин е основен субстрат за синтез на азотен оксид (NO). Алфа-кетоглутаратът е косвен продукт в цикъла на Кребс и играе важна роля в енергийния метаболизъм на всяка клетка.

Burning Energy MTRX:

AstraGin
- патентована смес от фармацевтични екстракти от женшен (Panax notoginseng) и астрагал (Astragalus membranaceous). Проведените тестове показват, че активните съставки на тази смес подобряват на клетъчно ниво усвояването на аминокиселини, глюкоза и витамини, което е свързано с интензивна синтеза на РНК и протеини. Резултатите от тестовете показват, че AstraGin повишава усвояването на аминокиселини, глюкоза и витамини със съответно 62, 57 и 50%. Той подобрява чувствителността на инсулиновите рецептори с 38% и по този начин увеличава ефективността на производството АТФ с 18% и синтеза на мускулния гликоген (до 24 часа след интензивни физически упражнения) с 60%.

AstraGin ™ гарантира най-ефективното захранване на мускулните клетки с хранителни вещества и най-високата ефективност на усвояване на макро-съставки след изтощителна тренировка. Заедно с добавените витамини от група В, отговорни за метаболитните трансформации на въглехидрати и протеини, значително съкращава времето, необходимо за възстановяване на организма.

Екстрактът от Schisandra chinensis - съдържа един от най-силните адаптогени, които помагат за справянето със стресови фактори и умора. Екстрактът от Аnoplophora Schisandra подобрява концентрацията, повишава мускулната сила и скоростта на свиване на мускулните влакна. Екстракт също изпълнява функцията на отличен антиоксидант като ефективно намалява нивото на свободните радикали, които в големи количества се генерират в мускулите по време на интензивна тренировка. Те трябва да се държат на най-ниското възможно ниво за намаляване на риска от увреждане на протеиновите структури на мускулните клетки. По тази причина към състава е включен glucuronolacton, който действа много ефективно в тази област.

Бета-аланин забавя появата на умора по време на физическо натоварване, което позволява да се повиши нивото и интензивността на натоварване.

Сместа от бързо действащи безводен кофеин и дългодействащия кофеин, съдържащ се в екстракта от гуарана, дава бърз тласък на енергия, което значително ускорява скоростта на обмяната на веществата. Дейността на кофеина отлично взаимодейства с активните съставки на екстракта от лют червен пипер, който видимо подобрява способността на тялото да произвежда енергия чрез увеличаване на степента на окисление на мастни киселини.

Като пред тренировъчен стимулант, с цел повишено производство на азотен оксид, водещо до подобрено напомпване и ефективност на тренировката.

Начин на употреба: 2 до 4 капсули 30 минути преди тренировка

За най-добри резултати комбинирайте NO PRELOAD преди тренировка с креатинов продукт като: (Creatine Magna Power®, Creatine Xplode,TCM, Creatine Strong Matrix, Kre-Alkalyn 2500).

За постигане на антикатаболен ефект следва да се приема с (BCAA Xplode, Amino EAAnabol Xplode, Taurine, Anticatabolan).КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

NO preLOAD от Olimp Sport Nutrition

NO preLOAD

Категории: Азотни/напомпващи
Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 60 капсули
69 лв.
5865 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
58.65 лв.
55.19 лв.