Hydravol от QNT

QNT

Hydravol

12345    5/5  (4 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Разфасовка: 300 грама, 30 Дози Съставки на продукта
48 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10965

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Hydravol™ представлява най-новото от науката за мускулите хипер-хидратация, с "Hydravol - той дава мускулна сила и усилватели, които създават оптимални условия за активиране на анаболни сигнални пътища в мускулите и увеличаване на нервно-мускулните функции.

Hydravol, със своята уникална анаболна смес, с участието на креатин пируват, води до увеличаване на експлозивната сила, вазодилатация на мускулите и насърчава по-трудното изморяване на мускулите. Това води до драстични печалби в сила и чиста мускулна маса.

LEUNOX ™ - левцин смесен с азотен оксид

Този уникален комплекс разполага с нова антиоксидантна комбинация за увеличаване на Левцин синтеза. Това увеличава анаболизма на мускулния протеин чрез увеличаване на сигнала Левцин и по-нататъшното активизиране на анаболните пътища. Друга основна матрица, в този мощен мускул активатор е подобряването на азотния оксид (NO), което води до увеличаване на притока на кръв и кислород към мускулите. Всяка доза е нарочно разработена за свеждане до минимум клетъчните щети.

Налична е и NEUROTHERMIC ДЕЙНОСТ

Вие искате да бъдете концентрирани, но не благодарение на приет кофеин нали?
Всяка доза от Hydravol включва, повишаване на концентрацията, като се стимулира активна умствена дейност и подобряване на терморегулацията.

Hydravol те кара да се тренира с свирепа интензивност и устойчивост на умора, всичко това без crash. Колкото повече Hydravol, толкова по-бързо да постигнете максимална мускулна експанзия.

Начин на употреба : Една доза от 20гр преди тренировка. 15-20мин.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Hydravol от QNT

Hydravol

Категории: Азотни/напомпващи
Марка: QNT    Разфасовка: 300 грама, 30 Дози
48 лв.