NOS Fusion от Reflex

Reflex

NOS Fusion

12345    4.8/5  (4 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Разфасовка: 720 грама Съставки на продукта
106 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No. 12203

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Азотен бустер. Бързо действаща формула, доставяща повече аминокиселини и жизненоважни хранителни вещества за ускорен растеж и възстановяване!

Силата на NOS Fusion® преминава през Вашето тяло и го напомпва отвъд границите на нормалното, а сте само в началото! Тук се намира свещения граал на една ”комлексна” предтренировъчна добавка.


Това е формула за предтренировъчен продукт разработен за да осигури фокусиране на съзнанието и да предизвика разширяване на кръвоносните съдове (или помпа, както обичайно се споменава), чрез смесване на научно изследвана комбинация от Caffeine, Taurine и Glucuronolactone за повишена енергия и фокусиране на съзнанието. В добавка към това е включен ActiNOS™. Засега на пазара има продукти базирани на формулата на азотния оксид ( nitric oxide (NO), но почти никоя не успява да регулира NOS (Nitric Oxide Synthase) ензимите.

Reflex NOS Fusion® използва научно базирана доза от 10,000 мг. ActiNOS™ - предстоящ за патентоване комплекс от биоактивни протеинови пептиди, за който е научно доказано, че повишава нивата на NOS. Това дава възможност повече кръв на нахлува в мускулите, като осигурява повече аминокиселини и важни питателни съставки за растеж и възстановяване.

Този продукт е насочен към сериозните бодибилдъри, които търсят напредничави решения за тренировъчните си нужди.

Какво прави NOS Fusion® различен от продуктите на конкурентите?

Досега предлаганите азотно оксидни продукти обещават големи неща, повечето не успяват да използват дози с активен инградиент, който да е научно доказано ефективен. Фактически никой продукт на пазара в Обединеното Кралство не съдържа научно базирана доза от 10,000 мг. ActiNOS™, каквато съдържа NOS Fusion®.

Начин на употреба : Бързо действаща формула. Вземете 1 мерителна лъжичка(=20гр.) в 350мл. вода, до15 минути преди тренировка. Не взимайте късно вечер!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

NOS Fusion от Reflex

NOS Fusion

Категории: Азотни/напомпващи
Марка: Reflex    Разфасовка: 720 грама
106 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
106 лв.
93.39 лв.