Pump-SD от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Pump-SD

12345    3/5  (3 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Разфасовка: 30 Пакета Съставки на продукта
-15%   34 лв.
2890 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11160

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

PUMP – SD - ЕНЕРГЕТИЗИРАЩА ЕФЕРВЕСЦЕНТНА КРЕАТИНОВА НАПИТКА!

PUMP SUPERDRINK SD е ефервесцентна креатинова формула с изключителен енергетизиращ ефект!

Като източник на енергия, приемайте 1-2 дози 30 минути преди активна физическа дейност или събитие, на което искате да се представите възможно най-добре : бизнес среща, изпити, продължителна умствена дейност, танци...

Ако приемате PUMP SUPERDRINK SD като добавка към режима на фитнес тренировки, приемайте 1-2 дози дневно, в зависимост от личното ви тегло. Не използвайте за зреждане в началната фаза от приема на креатин. Най-подходящия момент за приема на PUMP SUPERDRINK SD е според реда на важност както следва: веднага след тренировка, сутрин на гладно както и 30 минути преди тренировка, за да усетите извънредно напомпване и прираст на сила в тренираните мускули.

Винаги приемайте PUMP SUPERDRINK SD самостоятелно, а няколко минути по-късно е желателно да си осигурите богато на въглехидрати хранене, което да транспортира абсорбирания креатин от кръвообръщението до мускулните клетки. Да не се приема веднага след хранене!

Начин на употреба : Изсипете съдържанието на 1 пакетче в чаша вода и добавете 400 мл студена вода, за да получите само след няколко секунди, напитка с чудесен вкус. Не гълтайте праха неразтворен и не превишавайте дозата от 4 пакетчета дневно!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Pump-SD от SCITEC Nutrition

Pump-SD

Категории: Азотни/напомпващи
Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 30 Пакета
34 лв.
2890 лв.