Стакове Всички категории
Animal Rage Powder от Universal Animal, Universal Nutrition

Animal Rage Powder

12345    4/5  (103 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Подкатегории: Концентрати Марка: Universal Animal, Universal Nutrition Разфасовка: 115 грама Виж съставките на продукта
32 лв.  40 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo. 14664
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Адреналинов изстрел. Мощна вълна от груба сила. Токов удар от глава до пети. Animal Rage ти позволява да респектираш тежестите и да доминираш в залата за фитнес. Приет непосредствено преди да пристъпиш към щангите и да ги опустошиш, Animal Rage е много повече от обикновен предтренировъчен продукт. Той е тайното оръжие на бодибилдърите – ергогенният снаряд, готов да бъде изстрелян.

Animal Rage. Като хардкор спортист, ти трябва да имаш предимство при всяка тренировка. Нямаш време за несериозни полу-тренировки. Ако се лигавиш в залата и правиш половинчати тренировки, ти никога няма дори да се приближиш до желаната физика и постижения. И няма значение колко страхотна е диетата ти, защото тренировката е също толкова важна, а някои неща се правят само в залата. Ако искаш прогрес, тогава всяко повторение е важно. Всяка серия е важна. Всяка тренировка е важна. Най-тежко трениращите елитни бодибилдъри търсят върховен тонус при всяко влизане в залата. За да получиш повече от тренировката си, трябва да усетиш тяхната вътрешна ярост.Завъртането на ключа, както го наричаме, превръща нормалните емоции като гняв и неудовлетвореност в потентна продуктивност във фитнес-залата. Търсенето дълбоко в тъмния резервоар на желанието и намирането на устрем е необходимо, за да накажеш непреклонните тежести... за да се превърнеш от обикновен човек в нещо повече. Тази трансформация и подходът към средствата за постигането й не са само страничен продукт на успеха – постоянство, упоритост и страшно много труд, но също така и способността на един добър човек да открие собствената си сянка и да подчини своята вътрешна ярост.

Яростта и гневът са опасни емоции, когато са извън контрол, но когато са фокусирани и насочени, те могат да те доведат до върха на славата. Извираща от дълбините на същността ти, тази ярост е способна да те тласне към екстремното, за да предизвикаш границите на възможностите си. Ще мачкаш или ще бъдеш смачкан, откажи се или приеми реалността на тежестите. Тук е мястото, където нищо не бива да бъде оставяно на случайността. Когато наливаш тази ярост в последователните серии, когато фокусираш гнева към личните си постижения, тогава не остава място за грешки.

Твоят коз в тази ситуация е новият Animal Rage. Изпробван на бойното поле и перфектно формулиран, Animal Rage е доказано и безупречно ефективен още от първия ден. Енергия. Фокус. Интензивност. Лудост. Тези четири простички думи са основните отличителни черти на този забележителен продукт. Енергията да връхлетиш мощно върху тежестите. Лазерно прецизен фокус, с който набелязваш целите си. Интензивността, необходима да малтретираш големите щанги. Лудостта да разбиеш черупката си и да прегазиш всички граници пред теб. Безценен инструмент в ръцете на културисти, пауърлифтъри и всички силови атлети, за Animal Rage вече се знае, че всъщност представлява ‘личен рекорд, затворен в кутия’!Усещането да си „на Animal Rage” няма аналог, подобряването на тонуса просто зашеметява... приемането на този продукт е преживяване само по себе си. Различен от всички други продукти от серията Animal до сега (от времето на Nitro и Nitro G), Animal Rage ще има два варианта, специално пригодени към индивидуалните желания и потребности на фитнес-бойците. Разбира се, тъй като ние сме известни с нашите опаковки, този продукт се предлага в капсулна форма, предварително дозирана и разпределена в индивидуални пакетчета, както обикновено. Има и още нещо, обаче.

Тази ултра-потентна и концентрирана формула за фокус, енергия и върхов тонус се предлага и под формата на прах. Смесен само с около 100 ml вода и приет „на екс”, прахообразният Animal Rage ще те удари с цялата си налична мощност и авторитет. Предупреждаваме, че действа като силен ритник! Този продукт не е за съботно-неделни спортисти!

Потентната формула на Animal Rage се състои от 4 мощни комплекса, които (в духа на всички продукти от серията Animal) ще ти дадат напърно завършена и прецизно измерена доза енергия, фокус и отличен тонус. Всяко пакетче или глътка Animal Rage ще те пришпори и директно ще ти даде мощен прилив на ергогенно напрежение...

Бързата енергия се усеща като вълна адреналин, преминаваща през цялото тяло – тя събужда всички твои сетива и те подготвя за тежката интензивна тренировка, която предстои. Комплексът Quick Energy прави тялото ти бързо и яростно. Ще го почувстваш и ще бъдеш готов за тренировка само след броени минути. Ядрото на този комплекс е чист кофеин – мощен стимулант на централната нервна система. Химичната структура на кофеина е близка до тази на аденина (азотна база, изграждаща АТФ, ДНК и цикличния АМФ). Кофеинът има способността да взаимодейства с аденозиновите рецептори, което позволява да се запази активността на цикличния АМФ, т.е. кофеинът позволява задържане на високите нива на цикличния АМФ за по-дълго време.С една дума – кофеинът достига дълбоко в мускулните клетки, осигурява продължителен източник на енергия и забавя появата на мускулната умора. Това, обаче, не изчерпва качествата на комплекса Quick Energy. Той съдържа също така екстракт от истински зелен чай и кафеени зърна. Тези два натурални енергетика представляват и мощни антиоксиданти, така че не само ти помагат да ускориш темпото на тренировката, но и редуцират влиянието на свободните радикали в организма. По този начин клетките имат възможност да работят по-ефективно и в по-малко стресираща среда.

Усъвършенствахме комплекса Quick Energy, като добавихме винпоцетин и еводиамин. Доказано е, че винпоцетинът подобрява циркулацията на кръвта и притока на кислород към мозъка – две наистина важни характеристики за един сериозен спортист. Еводиаминът е биоактивен алкалоид, който стимулира ванилоидните рецептори в организма и по този начин увеличава естественото ниво на изгаряне на мазнини, осигурявайки допълнителен енергиен източник.

За да тренираш на пълни обороти от началото до края на тренировката, бързата енергия не е достатъчна – имаш нужда от поддържане на енергетичните нива по време на цялата тренировка. Ще бъде ли достатъчно, ако имаш енергия да започнеш тренировката, но не ти достигнат сили да я завършиш? Каква е ползата от това да загубиш мощност по време на тренировката? Чисто и просто – така НЕ става! Имаш нужда от сила за загряващите серии, но ти трябва и за сериите с максимални тежести, нали? Точно тук е разликата между Animal Rage и останалите енергетици (предтренировъчни продукти). Там, където другите продукти приключват действието си, Animal Rage тепърва започва да работи. Ето с това разполага Animal Rage, за разлика от другите подобни продукти – уникалният комплекс Sustained Energy.

Този ключов комплекс съдържа 4 потентни билкови адаптогенни субстанции – екстракти от Rhodiola rosea, Schizandra berry, Cordyceps sinensis и Panax ginseng. Взети заедно, тези билки увеличават значително физическият тренировъчен капацитет, подобряват издържливостта, минимизират катаболния отговор на организма към стресови фактори и състояния, намаляват умствената умора, а също така увеличават либидото и мощно подкрепят имунната система на организма. Това са критични фактори за естественото подобряване на тонуса в залата за фитнес.Екстрактът от корени на Rhodiola rosea има широко адаптогенно действие и най-вече намалява действието на умствената и физическата умора. Проучвания доказват, че тази съставка позволява на организма да бъде по-устойчив към стресовите фактори, а заедно с това подобрява настроението и намалява чувството за тревожност и притеснение. Rhodiola rosea подпомага и увеличаването на наличната енергия в организма.

Schizandra berry също увеличава естествената устойчивост на организма към стресови фактори, подобрява менталната издържливост и подобрява цялостната метаболитна ефективност.

Cordyceps sinensis отдавна се използва в спортовете, изискващи издържливост, заради способността му да поддържа постоянно ниво на енергията по време на интензивно натоварване. Доказано е, че увеличават АТФ в черния дроб и подобрява антиоксидантната активност, имунните функции и метаболизма на глюкозата.

Panax ginseng – последен в списъка, но не и по значение, този екстракт допълва комплекса за постоянна енергия. Използван от векове, този билков адаптоген подобрява спортните постижения, увеличава издържливостта, а също скъсява и времето за реакция на мускулатурата.

Всички тези растителни екстракти ще ти осигурят постоянна максимална енергия по време на цялата твоя тренировка.

ОК, поговорихме за бързата и постоянната енергия. Нека сега кажем няколко думи за издържливостта и физическата производителност на мускулатурата. Това са два от най-важните показатели на тренировъчната програма. Трябва ти енергия, за да изпълняваш упражненията по време на тренировката, но само това не е достатъчно. Трябва да можеш да издържиш до края и да запазиш максимална силата си дори и в най-тежките тренировки. Това правят наистина сериозните спортисти и бодибилдъри. Няма как да очакваш добри резултати, ако останеш без сили и не можеш да тренираш качествено в залата до последното движение. Точно по тази причина Animal Rage съдържа и мощния комплекс Endurance & Performance. Той съчетава свръхпотентни ергогенни съставки, каквито са бета аланин, цитрулин малат, L-таурин и глюкоронолактон. Нека разкажем как помагат те:

Бета аланинът доказано увеличава силата, издържливостта, тренировъчния капацитет и мускулната маса, като в същото време значително забавя появата и ефекта на нервно-мускулна умора.

Цитрулин малатът увеличава плазмените нива на аргинина и азотния оксид. Физиологичният ефект от увеличения азотен оксид е увеличен кръвен поток към мускулатурата, подобрено изхранване и снабдяване с кислород на мускулната тъкан, подобрено усвояване на глюкозата и повече сила. Цитрулин малатът играе важна роля за редуцирането на млечната киселина и амоняк в работещите мускули, оптимизира синтезирането на АТФ, намалява мускулната умора и увеличава издържливостта.

L-таурин – втората по важност и разпространение аминокиселина в мускулната тъкан. Увеличава нивото на хидратация на мускулните клетки, а чрез това – и обема им, което позволява по-интензивно протичане на синтеза на протеини в тях.

Глюкоронолактонът е важен естествен структурен компонент на почти всички съединителни тъкани в човешкото тяло. Други негови предимства са подобряване на умствената дейност и времето за реакция, а също подобряване на аеробната и анаеробната производителност.Последният комплекс е Focus & Intensity. Когато имаш работа за вършене, трябва да го направиш по най-добрия начин и загърбиш всичко останало в този момент. Ако загубиш концентрацията си, тренировката ти ще се провали. Поддържането на перфектен фокус по време на тренировка ще ти позволи да направиш това, което трябва, без да се спреш пред нищо. Нещо повече – безупречната концентрация сама по себе си също не е достатъчна, имаш нужда и от висока интензивност. Да си концентриран и да тренираш интензивно – това е пътят към истински големите резултати. Най-добрите спортисти в света знаят значението на този начин на мислене и нагласа, защото именно те ги отличават от техните конкуренти. Animal Rage съдържа собствен специализиран комплекс Focus & Intensity, който включва добре познати ноотропици като L-тирозин, холин битартарат, N-ацетил-тирозин и бета фенилетиламин.

L-тирозинът и N-ацетил-тирозинът са значими фактори при синтезирането на невротрансмитерите допамин и норепинефрин, които от своя страна са от изключителна важност за осъществяването на познавателните и мозъчните функции като цяло. L-тирозинът има и един страхотен страничен ефект – намалява нивото на стрес-хормона кортизол и по този начин минимизира неблагоприятните последици от стресовите ситуации, които са следствие от една тежка и интензивна тренировка.

Холин битартаратът, подобно на тирозина, е ефективен предшественик на споменатите невротрансмитери. В допълнение на това, холинът участва в синтезирането на друг невротрансмитер – ацетилхолин. Ацетилхолинът е един от най-важните фактори за процесите на паметта и заучаването, функционира в цялото тяло и до голяма степен определя скоростта, с която протичат процесите в мозъка. За да тренираш здраво, тежко и интензивно, определено имаш нужда от достатъчно ацетилхолин.

Бета-фенилетиламинът допълва този комплекс до перфекционизъм. Тази съставка ще ти помогне да увеличиш и поддържаш върхова концентрация, фокус и умствена дейност като цяло. Разбира се – добавя и добро настроение за тренировка.

С Animal Rage ти винаги ще си на една крачка от покоряването на тежестите... Енергия. Фокус. Интензивност. Лудост... Всичко това ще получаваш с всяка доза Animal Rage! Желание, устрем, глад за изява... ще имаш всичко това. Играй смело и открито своята игра. [b]Animal Rage ще се погрижи за останалото!

Използвай Animal Rage за:

➡ Сила и мощност, смазващи съпротивата на тежестите
➡ Винаги перфектни тренировки
➡ Бърз и постоянен прилив на енергия
➡ Оптимален фокус и интензивност
➡ Значително подобрена издържливост и тонус

Начин на употреба :

Пакет (капсулна форма) – приемете 1 пакет 45 минути преди тренировка. Заради екстремната потентност на продукта не приемайте повече от 1 пакет за 24 часа и по-малко от 6 часа преди лягане вечер.

Прах – за да получите концентриран „удар”, смесете 1 мерителна лъжичка с около 120 ml вода или напитка по избор и изпийте сместа наведнъж 20-30 минути преди интензивна физическа дейност (тренировка). Заради екстремната потентност на продукта не приемайте повече от 1 мерителна лъжичка за 24 часа и по-малко от 6 часа преди лягане вечер.

Препоръки за комбиниране с други продукти : Animal Rage може да се приема абсолютно винаги, когато имате нужда от прилив на енергия. За да направите тренировките така, че дрехите да се разкъсват по шевовете от несравнимо напомпване и сила, за да имате екстремен фокус и енергия, комбинирайте с Animal Pump и Animal Pak.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

denisusanin
denisusanin
26 Октомври 2016

Колко дози е разфасовката от 115 гр?
Петрослав
Петрослав
03 Октомври 2015

moga li da go smesvam s fatburner
S.Stoyanov
S.Stoyanov
31 Август 2014

Бих ти казала нито едното. Това е препълнено с кофеин.Става лошо ми е лошо и не само на мен. Другото е пък сладка вода. Вземи си един Assault и ще видиш защото е топ продукт в света. ЗА повече https://www.youtube.com/watch?v=W_FoK667skc&list=UUYH3aXG4_JgIoAasiRxP-6Q
haldion
haldion
25 Февруари 2014

Tози или Jack3d?
Дани
Дани
26 Януари 2014

Може ли да приемам този продукт заедно със Super cuts 3? Благодаря
Hristo
Hristo
13 Януари 2014

ima li znachenie dali se pie na gledno ili ne ?
Консултант
Консултант
13 Януари 2014

Протеинът може да се комбинира с всичко, тоест - да.
Hristo
Hristo
12 Януари 2014

moje li da se kombinira s whey gold protein ?
Ergun
Ergun
02 Януари 2014

iskam da va popitam mojeli da se priema s L-Carnitin ?
Консултант
Консултант
05 Декември 2013

В Събота.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • MP Creatine

  MP Creatine за хранителни режими
  51 лв. 33 лв.

  MP Creatine


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 300 грама

  ...
 • BLACK JACK V2

  BLACK JACK V2 за хранителни режими
  3 лв.

  BLACK JACK V2


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 12.5 грама, 1 Доза

  Black Jack не е просто поредния азотен азотен буустър на пазара. В него са положени четирите основни елемента за да може всяка ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, които дори не сте и предполагали, че са възможни. Първата основна съставка в Black Jack е Аргинин алфа-кетоглу...
 • 100% Beef Amino

  100% Beef Amino за хранителни режими
  29 лв. 2310 лв.

  100% Beef Amino


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 200 Таблетки

  100% Beef Aminos е смесица от говежди аминокиселини, получени от висококачествен говежди протеин изолат, говежди албумин концентрат и месо от черен дроб на Арженски говеда. Всяка таблетка съдържа пълен спектър от силно концентрирани амино киселини, както и много други необходими и основни хранител...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Азотни/напомпващи

 • JACK3D - Advanced Formula

  JACK3D - Advanced Formula за хранителни режими
  100 лв. 58 лв.

  JACK3D - Advanced Formula


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не ис...
 • Hot Blood 3.0

  Hot Blood 3.0 за хранителни режими
  33 лв. 2805 лв.

  Hot Blood 3.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 300 грама, 15 Дози

  ➡ Hot Blood ще Ви отведе отвъд границите на напомпването, мускулния обем, силата, енергията и менталния фокус! ➡ Съдържа креатин, стимулатори на азотния оксид, съставки, увеличаващи мускулния обем, енергетици и ноотропни агенти! ➡ Не съдържа захар и аспартам! Ако искате да докоснете и преминете ...
 • Hot Blood 3.0

  Hot Blood 3.0 за хранителни режими
  74 лв. 6290 лв.

  Hot Blood 3.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 820 грама

  ➡ Hot Blood ще Ви отведе отвъд границите на напомпването, мускулния обем, силата, енергията и менталния фокус! ➡ Съдържа креатин, стимулатори на азотния оксид, съставки, увеличаващи мускулния обем, енергетици и ноотропни агенти! ➡ Не съдържа захар и аспартам! Ако искате да докоснете и преминете ...
 • Assault

  Assault за хранителни режими
  100 лв. 65 лв.

  Assault


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 30 Дози

  ➡ Подбрани съставки, недостижими резултати ➡ Фокус и мощ през цялата тренировката ➡ Безопасен и ефективен продукт ➡ По-добро усвояване, по-добра формула ➡ Превъзходният предтренировъчен буустър Assault е формула, която предоставя на бодибилдъри, трибойци, бойци и силови атлети, оптималните пр...
 • N.O-XPLODE 2.0

  N.O-XPLODE 2.0 за хранителни режими
  85 лв. 65 лв.

  N.O-XPLODE 2.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: BSN
  Разфасовка: 675 грама, 30 Дози

  Независимо дали искате да имате повече мускули и сила или повече скорост и издържливост, BSN® знае, че сте на тренировка ден след ден... за да достигнете до ръба и да направите още една крачка към Вашата цел. Няма значение каква е тази цел – Вие заслужавате най-добрия предтренировъчен продукт, за да...
 • Xtreme NAPALM Pre-Contest

  Xtreme NAPALM Pre-Contest за хранителни режими
  6995 лв.

  Xtreme NAPALM Pre-Contest


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама, 88 Дози

  FA Nutrition Xtreme Napalm Pre-contest е революционна пред-тренировъчна добавка, създадена предимно за активно спортуващи и атлети, които искат да получат максимума от своята тренировка! ➡ 40 дози = 1 кутия от 224 гр = 40 тренировки ➡ 89 дози = 1 кутия от 500 гр = 89 тренировки ➡ увеличава енергия...
 • BLACK JACK V2

  BLACK JACK V2 за хранителни режими
  3 лв.

  BLACK JACK V2


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 12.5 грама, 1 Доза

  Black Jack не е просто поредния азотен азотен буустър на пазара. В него са положени четирите основни елемента за да може всяка ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, които дори не сте и предполагали, че са възможни. Първата основна съставка в Black Jack е Аргинин алфа-кетоглу...
 • C4 Original

  C4 Original за хранителни режими
  73 лв. 3999 лв.

  C4 Original


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Cellucor
  Разфасовка: 195 грама, 30 Дози

  C4 Extreme е чиста доза енергия в прахообразна форма. Резултат от нова NO3 технология и ексклузивни първокласни съставки като креатин нитрат, C4 Extreme е най-добрият продукт сред предтренировъчните добавки. C4 Extreme стимулира вашата мисловна дейност, мускули и тренировъчния ви режим. Какво e NO3...
 • BLACK JACK V2

  BLACK JACK V2 за хранителни режими
  55 лв.

  BLACK JACK V2


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 375 грама, 30 Дози

  Black Jack не е просто поредния азотен азотен буустър на пазара. В него са положени четирите основни елемента за да може всяка ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, които дори не сте и предполагали, че са възможни. Първата основна съставка в Black Jack е Аргинин алфа-кетоглу...
 • C4 Original

  C4 Original за хранителни режими
  100 лв. 65 лв.

  C4 Original


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Cellucor
  Разфасовка: 390 грама, 60 Дози

  C4 Extreme е чиста доза енергия в прахообразна форма. Резултат от нова NO3 технология и ексклузивни първокласни съставки като креатин нитрат, C4 Extreme е най-добрият продукт сред предтренировъчните добавки. C4 Extreme стимулира вашата мисловна дейност, мускули и тренировъчния ви режим. Какво e NO3...
 • LevroPump

  LevroPump за хранителни режими
  5995 лв.

  LevroPump


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 360 грама, 30 Дози

  Fitness1 Superstore предлага на вашето внимание страхотната пред-тренировъчна формула LevroPump на Kevin Levrone Signature Series! Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на М...
 • THE BUTCHER

  THE BUTCHER за хранителни режими
  7195 лв.

  THE BUTCHER


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SWEDISH Supplements
  Разфасовка: 500 грама

  "Пуснете на свобода звяра-спящ във Вас!" ➡ Разкъсващо напомпване ➡ Ефективно възстановяване ➡ Взривяваща енергия ➡ Фокус и концентрация ➡ Формула за повишаване на силата ➡ 20г доза заредена с всичко, от което имате нужда ➡ Креатинов комплекс за покачване на мускулна маса Ако целта Ви ...
 • N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free

  N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free за хранителни режими
  55 лв. 44 лв.

  N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: BSN
  Разфасовка: 450 грама

  NO-Xplode ™ 2.0 Caffeine Free е предназначен за подпомагане на: ➡ мускулната издръжливост, здравината и устойчивостта на мускулна умора ➡ мускулния растеж ➡ активната умствена дейност и фокусът ➡ Производството на азотен оксид, напомпването на мускулите ➡ доставката на кислород към мускулната тъкан...
 • JACK3D MICRO!

  JACK3D MICRO! за хранителни режими
  92 лв. 49 лв.

  JACK3D MICRO!


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 145 грама

  !!! НАЛИЧЕН !!! "Тубата" на новият хит идва с 40 дози, при максимална доза на прием от две. Всяка доза е невероятните 3.65 грама и съдържа регулярните кофеин, цитрулин, аргинин, агматин и витамин С. Новите хитови съставки в Jack3d Micro се наричат Norcoclaurine HCL и 3,4-Dihydroxycinna...
 • Neurocore Pro Series Pre-Workout

  Neurocore Pro Series Pre-Workout за хранителни режими
  75 лв. 62 лв.

  Neurocore Pro Series Pre-Workout


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 215 грама, 40 Дози

  ➡ Интензивен поток енергия! ➡ Безупречна концентрация! ➡ Повече мускулна маса! ➡ Значително увеличена сила! ➡ Възпламеняващо напомпване! ➡ Фантастични тренировки! MuscleTech NeuroCore - Свръх-концентриран предтренировъчен стимулант! NeuroCore е зареден с ключови за спортистите компоненти ка...
 • IRON PUMP

  IRON PUMP за хранителни режими
  69 лв. 46 лв.

  IRON PUMP


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: MP ARNOLD SERIES
  Разфасовка: 180 грама

  MP ARNOLD SERIES Iron Pump Iron Pump от серията Arnold на Muscle Pharm е мощна, концентрирана пред-тренировъчна добавка, създадена на базата на аргинин нитрат, за да ти помогне да постигнеш перфектна мускулна плътност, масивно напомпване и експлозивна енергия. Предимства: ➡ Перфектен за начина...
 • JACK3D - OLD Version

  JACK3D - OLD Version за хранителни режими
  95 лв. 76 лв.

  JACK3D - OLD Version


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не ис...
 • Argi Power 1500 Mega Caps

  Argi Power 1500 Mega Caps за хранителни режими
  45 лв. 3825 лв.

  Argi Power 1500 Mega Caps


  Категории: Аминокиселини, Азотни/напомпващи
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 120 капсули

  ARGI POWER 1500 MEGA CAPS ® е със съдържание от 1500 милиграма високо качествен фармацевтично чист Л-аргинин в 1 капсула! Повече кръв към мускулите, повече хранителни вещества, по-мощно напомпване не само по време на тренировка. Как действа Л-аргинин ? Той е ключов компонент в процеса на синтез на...
Animal Rage Powder от Universal Animal, Universal Nutrition

Animal Rage Powder

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Концентрати    Марка: Universal Animal, Universal Nutrition    Разфасовка: 115 грама
40 лв.
32 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
32 лв.
30.11 лв.