Shock Therapy от Universal Nutrition

Universal Nutrition

Shock Therapy

12345    4.1/5  (24 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Подкатегории: Концентрати Разфасовка: 840 грама, 40 Дози Съставки на продукта
-15%   121 лв.
103 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10777

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Shock Therapy от Universal Nutrition е най-добрият пред тренировъчен комплекс . Активаторите на азотен окис (NO), креатин и енергетиците, ще ви помогнат не само да се заредите с енергия за провеждането на мощна тренировка, но и ще почуствате истинско напомпване на мускулите.

Shock Therapy е способен да ви даде необходимата мотивация за допълнително натоварване и нови тежести. Сега вие получавате едно постоянно напомпване, интензивни тренировки и пълна защита от действието на свободните радикали, които се образуват по време на окислителните процеси по време на тренировките.

Защо да изберем Shock Therapy ?

Ако се стремите да получите допълнителна енергия и мотивация преди да отидете в залата, то тогава Shock Therapy е за вас. Този продукт ще ви помогне да станете силни и да натрупате повече мускулна маса. Вашето тяло ще бъде в напомпано състояние по време на целия ден, а това значи че хранителните вещества - по-добре и по-бързо ще проникнат в мускулната тъкан.

В тази формула не се съдържа захар,затова не трябва да се притеснявате че можете да натрупате излишни мазнини. В създаването на продукта са използвани най-добрите съставки,започвайки от креатина и завършвайки до антиоксидантната смес. Вие няма да намерите друг подобен продукт сред предтренировъчните формули.

Shock Therapy - е абсолютно уникален !

Tъй като Shock Therapy помага на вашият организъм да произвежда повече азотен окис,то ще ви потрябва допълнителна анти оксидантна защита за противодействие срещу свободните радикали,които се образуват при синтеза на азотния окис. С този продукт вие получавате най-мощното и същевременно най-безопасното напомпване.

Shock Therapy използва R-ALA, за да се транспортира креатина и азотните активатори в кръвопотока. В продукта не съществува аспартам, само напълно безопасни подсладители.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

yanev23
yanev23
30 Август 2012

Ако може някой който го е пробвал да каже добър ли е?
Консултант
Консултант
17 Септември 2011

Имаме го в наличност, попитай на Skype за него.
iliev
iliev
17 Септември 2011

Здравйте! Искам да попитам за един продукт на Universal-Strom дали ще го имате в наличност ?
urdata
urdata
04 Февруари 2011

Много добър азотен бустър!!! :)
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Shock Therapy от Universal Nutrition

Shock Therapy

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Концентрати    Марка: Universal Nutrition    Разфасовка: 840 грама, 40 Дози
121 лв.
103 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
103 лв.
96.92 лв.