Стакове Всички категории
JACK3D MICRO! от USP Labs

JACK3D MICRO!

12345    4/5  (57 гласували)
49 лв.  92 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 14474
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

!!! НАЛИЧЕН !!!

"Тубата" на новият хит идва с 40 дози, при максимална доза на прием от две. Всяка доза е невероятните 3.65 грама и съдържа регулярните кофеин, цитрулин, аргинин, агматин и витамин С.

Новите хитови съставки в Jack3d Micro се наричат Norcoclaurine HCL и 3,4-Dihydroxycinnaminc Acid.

По всичко личи, че USP Labs са си написали домашното с добавянето на съставките като цитрулин и агматин за по - добро напомване, а са "изритали" морално остарелия вече Бета Аланин.

Питате се има ли по-добър продукт от Jack3d на пазара...? Отговорът е пред вас! Jack3d Micro - далеч пред всички останали!Л-ЦИТРУЛИН

Аминокиселина, която потенциално подобрява производителността при упражнения и намалява умората. В допълнение служи като по-добър начин за увеличаване на аргининовите нива в организма, като по този начин се осигурява значително количество субстрат за образуване на азотен оксид без образуване чрез eNOS. Това е важно, защото азотният оксид влияе на усвояването на глюкоза, контрактилната функция на скелетните мускули, притока на кръв към мускулите и последно, но не на място, тя въздейства върху мускулното възстановяване чрез сателитна клетъчна активация и освобождаването на миотропични фактори.

АГМАТИН СУЛФАТ

Агматинът е най-горещата съставка в момента! Получаването му от изходния материал е изключително трудно и скъпо. Ще го виждате все по-често в други тренировъчни продукти. Jack3d Micro съдържа прецизно количество заедно с другите съставки за тотално доминиране в залата!

АРГИНИН НИТРАТ

Това съединение използва две основни пътища, за да произвежда азотен оксид (NO): Класически аргинин, който работи чрез класическия път л-аргинин-NO-синтаза. Това се е доказало като достоен метод за достигане на по-добри постижения в залата и по-голямо напомпване.Чрез това съединение се получава и нитратен йон, който работи чрез наскоро открит път, наречен нитрат-нитрит-азотен оксид. По същество, нитратът се редуцира до нитрит, който е допълнително редуциран до NO.Екстракт от гроздово семе

Екстрактът от гроздови семена се смята за мощен антиоксидант. Но отвъд това не е добре известно, че може да ви помогне и във фитнеса. Този екстракт може допълнително да увеличи превръщането на нитрити в NO, а също увеличава eNOS изразяването, като по този начин помага и на двете NO генериращи пътища.

3,4-дихидроксицинамична киселина

Това съединение е антиоксидантен полифенол, съдържащ се в различни храни (кафе, цитрусовите плодове и др.) Има множество ползи. От една страна може да се подобри бионаличността на норкоклаурин във формулата, което дава възможност за по-голяма ефикасност. Той прави това чрез инхибиране на катехоламини о-метилтрансферазата (COMT), ензим, който разгражда катехоламините и други подобни съединения, отговорни за стимулиращите ефекти, наблюдавани при стимулиращи съединения.

НОРКОКЛАУРИН

Комплексът се намира в разнообразие от растения, включително Nandina domestica, Aconitum carmichaeli, Asarum heterotropoides и Nelumbo nucifera. Той представлява бета-2-адреноцепторен агонист.Въпреки това, за разлика от повечето бета-2-адренорецепторни агонисти, това съединение не предизвика вазоконстрикция и не повишава кръвното налягане.


В действителност съединението действа като вазодилататор, така че вместо да възпрепятства напомпването, то действително може да ги засили.

КОФЕИН

Освен, че дава добре познат тласък на енергия, кофеинът води до потенциално увеличаване на производството на сила от мускулите и повишаване на контрактилната им сила, като същевременно се наблюдава намаляване на чувството за усилие.

АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА

Всеки знае за витамин С и неговата роля като антиоксидант, но той има и други роли. Витамин С поддържа NO биоактивност / бионаличност и е причината, поради която е известно, че подобрява ефектите на NO, независимо дали е получен от аргинин или намаляване на нитрити.


Ексклузивните съставки имат конкретни цели - да донесат максимални резултати при минимално дозиране. С Jack3d Micro тялото ви е готово за най-жестока и безмилостна тренировка, вашите мускули са така препълнени и силни, че ще ви оставят без дъх. Никога не сте изпитвали нещо подобно на Tri-pump системата!

Начин на употреба : Приемете една мерителна лъжица 30-45 минути преди тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Mustafa
Mustafa
18 Юни 2014

мерси за информатсиятя
Администратор
Администратор
18 Юни 2014

И двата са топ продукти,но по-скоро С4.
Mustafa
Mustafa
18 Юни 2014

кой е по добре Jack3d или C4 Extreme
sjc
sjc
02 Май 2014

Не знам за новия, но старата версия на Jack 3D наистина къртеше. Не допих всичкото което имах, а просто го хвърлих. Качих безумно много килограмите при тренировка, напомпването беше видимо, еуфорията голяма, пулса нормален. Имах един страничен ефект, който беше странен, просто ненормален и това ме накара да спра. Непосредствено след тренировка,след като току що съм станал от лежанката и влизам да си мия ръцете, получавах нечовешка ерекция със изпразване!!! Веднъж пих една доза преди да ида на диско...след 2 часа се изкривих като със екстази
Георги
Георги
02 Март 2014

Останах изключително НЕ доволен от продукта. Старият Jack беше 100 пъти по добър от този. Този мога да го сравня с някой боостер от 20 лева.
cristiano7
cristiano7
27 Февруари 2014

Qko
haldion
haldion
16 Февруари 2014

Има ли по-добър буустър на пазара от този продукт?
kilmetro
kilmetro
18 Юни 2013

мом4ета Jack3d не е същатата добавка каквато беше преди .Преди деиствието и беше по бурзо .сега се осеща 4ак след 4тия прием препоръ4вам ви след пурвия прием да увели4ите дозата до 2 мерителни лъжи4ки и ви обещавам 4е ще усетите по добър резолтат.
Консултант
Консултант
31 Май 2013

И двата продукта са добри, въпроса е кой ще ви пасне по - добре на вашия организъм и начин на тренировки. Зависи какво искате точно от продукта.
Gadnqra21
Gadnqra21
31 Май 2013

Искам да попитам кои от двата продукта е по добар Jack3d micro или No-Xplode ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • 100% Whey Gold Standard

  100% Whey Gold Standard за хранителни режими
  170 лв. 95 лв.

  100% Whey Gold Standard


  Категории: Протеини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 2270 грама, 68~77 Дози

  Протеинът на Optimum Nutrition - 100% Whey Gold Standard e най - известният протеин в света. Печели редица награди измежду, който за най - добър протеин в годините - 2005, 2006, 2007, 2008 и 2009-та година. Още от самото начало Оптимум Нутришън наложи стандарт, спрямо който се съобразяват всички ви...
 • Modern BCAA Plus

  Modern BCAA Plus за хранителни режими
  90 лв. 54 лв.

  Modern BCAA Plus


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 535 грама, 30 Дози

  !!! НОВАТА ВЕРСИЯ !!! !!! СЕГА С ДОБАВЕНИ ЕЛЕКТРОЛИТИ !!! Не приемай нито една доза ВСАА преди да си прочел това от началото до края... Драги приятелю, Ние от USPLabs ОБИЧАМЕ ВСАА... Проблемът е, че ние приемаме наистина големи количества от тях, а всички те съдържат големи количества изкуствен...
 • Syntha 6

  Syntha 6 за хранителни режими
  130 лв. 92 лв.

  Syntha 6


  Категории: Заместители на хранене, Протеини
  Марка: BSN
  Разфасовка: 2300 грама

  Вкусен гъст протеинов шейк с добавени микроелементи и хранителни съставки подпомагащи храносмилането и усвояването. Без аспартам. Патентованата протеинова матрица състояща се от: 1. Свръх пречистен суроватъчен протеин, съдържащ алфа – лакталбумин 2. Неденатуриран алфа – и бета – казеин и казеинати ...
 • 3-in-1 Shaker & Fill-N-Go Funnel

  3-in-1 Shaker & Fill-N-Go Funnel за хранителни режими
  26 лв. 20 лв.

  3-in-1 Shaker & Fill-N-Go Funnel


  Категории: Аксесоари
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 700 мл

  USP 3-in-1 Shaker Cup – Напълно революционен и иновативен, патентован шейкър от USP Labs! На пръв поглед това може да ви изглежда като всеки друг шейкър, който до сега сте използвали, не се заблуждавайте – това е звяр от друго измерение! Разработен от екип млади специалисти, тясно свързани в облас...


Съчетайте този продукт с

 • Xtreme AnticataboliX

  Xtreme AnticataboliX за хранителни режими
  5495 лв.

  Xtreme AnticataboliX


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама, 44 Дози

  FA Nutrition Xtreme Anticatabolix представлява синергична комбинация от аминокиселини с разклонена верига и глутамин. Комплекса предоставя невероятно възстановяване и подтиска катаболните процеси, настъпващи след интензивно мускулно натоварване. ➡ подобрява и ускорява възстановяването; ➡ контролира...
 • Whey Pure Fusion

  Whey Pure Fusion за хранителни режими
  52 лв. 39 лв.

  Whey Pure Fusion


  Категории: Продукти с максимална отстъпка, Протеини
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 1000 грама

  ➡ Допринася за изграждането на стойностна мускулна маса ➡ Предпазва тъканта от катаболизъм ➡ Съдържа висококачествен суроватъчен протеин концентрат и CFM суроватъчен протеин изолат ➡ Ускорява възстановяването ➡ Засилва мускулния растеж ➡ Притежава отличен вкус и НЕ СЪДЪРЖА АСПАРТАМ ➡ Подсладен с SPL...

Стакове с този продукт

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Азотни/напомпващи

 • JACK3D - Advanced Formula

  JACK3D - Advanced Formula за хранителни режими
  100 лв. 58 лв.

  JACK3D - Advanced Formula


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не ис...
 • Hot Blood 3.0

  Hot Blood 3.0 за хранителни режими
  33 лв. 2805 лв.

  Hot Blood 3.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 300 грама, 15 Дози

  ➡ Hot Blood ще Ви отведе отвъд границите на напомпването, мускулния обем, силата, енергията и менталния фокус! ➡ Съдържа креатин, стимулатори на азотния оксид, съставки, увеличаващи мускулния обем, енергетици и ноотропни агенти! ➡ Не съдържа захар и аспартам! Ако искате да докоснете и преминете ...
 • Hot Blood 3.0

  Hot Blood 3.0 за хранителни режими
  74 лв. 6290 лв.

  Hot Blood 3.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 820 грама

  ➡ Hot Blood ще Ви отведе отвъд границите на напомпването, мускулния обем, силата, енергията и менталния фокус! ➡ Съдържа креатин, стимулатори на азотния оксид, съставки, увеличаващи мускулния обем, енергетици и ноотропни агенти! ➡ Не съдържа захар и аспартам! Ако искате да докоснете и преминете ...
 • Assault

  Assault за хранителни режими
  100 лв. 65 лв.

  Assault


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 30 Дози

  ➡ Подбрани съставки, недостижими резултати ➡ Фокус и мощ през цялата тренировката ➡ Безопасен и ефективен продукт ➡ По-добро усвояване, по-добра формула ➡ Превъзходният предтренировъчен буустър Assault е формула, която предоставя на бодибилдъри, трибойци, бойци и силови атлети, оптималните пр...
 • N.O-XPLODE 2.0

  N.O-XPLODE 2.0 за хранителни режими
  85 лв. 65 лв.

  N.O-XPLODE 2.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: BSN
  Разфасовка: 675 грама, 30 Дози

  Независимо дали искате да имате повече мускули и сила или повече скорост и издържливост, BSN® знае, че сте на тренировка ден след ден... за да достигнете до ръба и да направите още една крачка към Вашата цел. Няма значение каква е тази цел – Вие заслужавате най-добрия предтренировъчен продукт, за да...
 • Xtreme NAPALM Pre-Contest

  Xtreme NAPALM Pre-Contest за хранителни режими
  6995 лв.

  Xtreme NAPALM Pre-Contest


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама, 88 Дози

  FA Nutrition Xtreme Napalm Pre-contest е революционна пред-тренировъчна добавка, създадена предимно за активно спортуващи и атлети, които искат да получат максимума от своята тренировка! ➡ 40 дози = 1 кутия от 224 гр = 40 тренировки ➡ 89 дози = 1 кутия от 500 гр = 89 тренировки ➡ увеличава енергия...
 • BLACK JACK V2

  BLACK JACK V2 за хранителни режими
  3 лв.

  BLACK JACK V2


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 12.5 грама, 1 Доза

  Black Jack не е просто поредния азотен азотен буустър на пазара. В него са положени четирите основни елемента за да може всяка ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, които дори не сте и предполагали, че са възможни. Първата основна съставка в Black Jack е Аргинин алфа-кетоглу...
 • C4 Original

  C4 Original за хранителни режими
  73 лв. 3999 лв.

  C4 Original


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Cellucor
  Разфасовка: 195 грама, 30 Дози

  C4 Extreme е чиста доза енергия в прахообразна форма. Резултат от нова NO3 технология и ексклузивни първокласни съставки като креатин нитрат, C4 Extreme е най-добрият продукт сред предтренировъчните добавки. C4 Extreme стимулира вашата мисловна дейност, мускули и тренировъчния ви режим. Какво e NO3...
 • BLACK JACK V2

  BLACK JACK V2 за хранителни режими
  55 лв.

  BLACK JACK V2


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 375 грама, 30 Дози

  Black Jack не е просто поредния азотен азотен буустър на пазара. В него са положени четирите основни елемента за да може всяка ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, които дори не сте и предполагали, че са възможни. Първата основна съставка в Black Jack е Аргинин алфа-кетоглу...
 • Animal Rage Powder

  Animal Rage Powder за хранителни режими
  40 лв. 32 лв.

  Animal Rage Powder


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 115 грама

  Адреналинов изстрел. Мощна вълна от груба сила. Токов удар от глава до пети. Animal Rage ти позволява да респектираш тежестите и да доминираш в залата за фитнес. Приет непосредствено преди да пристъпиш към щангите и да ги опустошиш, Animal Rage е много повече от обикновен предтренировъчен продукт. ...
 • C4 Original

  C4 Original за хранителни режими
  100 лв. 65 лв.

  C4 Original


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Cellucor
  Разфасовка: 390 грама, 60 Дози

  C4 Extreme е чиста доза енергия в прахообразна форма. Резултат от нова NO3 технология и ексклузивни първокласни съставки като креатин нитрат, C4 Extreme е най-добрият продукт сред предтренировъчните добавки. C4 Extreme стимулира вашата мисловна дейност, мускули и тренировъчния ви режим. Какво e NO3...
 • LevroPump

  LevroPump за хранителни режими
  5995 лв.

  LevroPump


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 360 грама, 30 Дози

  Fitness1 Superstore предлага на вашето внимание страхотната пред-тренировъчна формула LevroPump на Kevin Levrone Signature Series! Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на М...
 • THE BUTCHER

  THE BUTCHER за хранителни режими
  7195 лв.

  THE BUTCHER


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SWEDISH Supplements
  Разфасовка: 500 грама

  "Пуснете на свобода звяра-спящ във Вас!" ➡ Разкъсващо напомпване ➡ Ефективно възстановяване ➡ Взривяваща енергия ➡ Фокус и концентрация ➡ Формула за повишаване на силата ➡ 20г доза заредена с всичко, от което имате нужда ➡ Креатинов комплекс за покачване на мускулна маса Ако целта Ви ...
 • N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free

  N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free за хранителни режими
  55 лв. 44 лв.

  N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: BSN
  Разфасовка: 450 грама

  NO-Xplode ™ 2.0 Caffeine Free е предназначен за подпомагане на: ➡ мускулната издръжливост, здравината и устойчивостта на мускулна умора ➡ мускулния растеж ➡ активната умствена дейност и фокусът ➡ Производството на азотен оксид, напомпването на мускулите ➡ доставката на кислород към мускулната тъкан...
 • Neurocore Pro Series Pre-Workout

  Neurocore Pro Series Pre-Workout за хранителни режими
  75 лв. 62 лв.

  Neurocore Pro Series Pre-Workout


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 215 грама, 40 Дози

  ➡ Интензивен поток енергия! ➡ Безупречна концентрация! ➡ Повече мускулна маса! ➡ Значително увеличена сила! ➡ Възпламеняващо напомпване! ➡ Фантастични тренировки! MuscleTech NeuroCore - Свръх-концентриран предтренировъчен стимулант! NeuroCore е зареден с ключови за спортистите компоненти ка...
 • IRON PUMP

  IRON PUMP за хранителни режими
  69 лв. 46 лв.

  IRON PUMP


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: MP ARNOLD SERIES
  Разфасовка: 180 грама

  MP ARNOLD SERIES Iron Pump Iron Pump от серията Arnold на Muscle Pharm е мощна, концентрирана пред-тренировъчна добавка, създадена на базата на аргинин нитрат, за да ти помогне да постигнеш перфектна мускулна плътност, масивно напомпване и експлозивна енергия. Предимства: ➡ Перфектен за начина...
 • JACK3D - OLD Version

  JACK3D - OLD Version за хранителни режими
  95 лв. 76 лв.

  JACK3D - OLD Version


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не ис...
 • Argi Power 1500 Mega Caps

  Argi Power 1500 Mega Caps за хранителни режими
  45 лв. 3825 лв.

  Argi Power 1500 Mega Caps


  Категории: Аминокиселини, Азотни/напомпващи
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 120 капсули

  ARGI POWER 1500 MEGA CAPS ® е със съдържание от 1500 милиграма високо качествен фармацевтично чист Л-аргинин в 1 капсула! Повече кръв към мускулите, повече хранителни вещества, по-мощно напомпване не само по време на тренировка. Как действа Л-аргинин ? Той е ключов компонент в процеса на синтез на...
JACK3D MICRO! от USP Labs

JACK3D MICRO!

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Концентрати, Азотно/напомпващи без креатин    Марка: USP Labs    Разфасовка: 145 грама
92 лв.
49 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
49 лв.
46.11 лв.