Yok3d от USP Labs

USP Labs

Yok3d

12345    4.3/5  (46 гласували)
-20%   100 лв.
80 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11016

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Легендите на бодибилдинга бяха съвсем прави – това напомпване е точно като оргазъм!

➡ Малка доза.
➡ Абсурдно напомпване.
➡ Доминираща сила.

Драги приятелю,

След като веднъж бъдеш наречен ‘яко момче’, ще знаеш, че си го постигнал... Защо? Това е знак за безкрайно уважение. Думи като ‘огромен’ и ‘изчистен’ се чуват навсякъде и по всякакъв повод. ‘Яко момче’ е израз, който е запазен за елита.

Само най-лошите здравеняци могат наистина да се наричат ‘яко момче’. Когато си ‘яко момче’, ти просто изглеждаш различно – мускулите са масивни и плътни, нацепени сякаш са гравирани, а вените приличат на гъста мрежа от пълноводни реки... и честно казано – момчетата искат да са като теб, а мацките – да бъдат с теб.

Те просто повтарят – „Чувствам се яко момче!

Дори сега, когато продуктът стои кротко на бюрото ми, в същата тази секунда аз ЗНАМ, че той е различен. При това – не просто мъничко различен, а нещо ТОТАЛНО И КОРЕННО РАЗЛИЧНО, което просто побърка нашите бета-тестери. Веднага след като тези момчета казаха: „Човек, напомпването от тези мънички хапченца е извън всякакви класации! Мускулите ми са масивни, напомпени и твърди като камък! Чувствам се различно! Чувствам се яко момче!”, аз знаех, че имаме нещо забележително и този път...

Малко познатият „обратен” механизъм на азотния оксид

До този момент повечето азотни продукти разчитат на класическите старомодни механизми на азотния оксид, познати още и като „механизъм на L-аргинин – азотен оксид синтаза”. Това е механизъм, за който е доказано, че е един добър начин за увеличаване на азотния оксид в тялото, за подобряване на резултатите в залата за фитнес и за по-добро напомпване. Разбира се, той не е нищо ново, но е изключително популярен в целия свят и е доказал своята ефикасност сред спортистите.

Нитрати-нитрити... какво?

Сега нека да преминем към наистина вълнуващите неща...


Какво ще кажеш, ако ти разкрия, че има и друг азотен механизъм? И... също така... какво би казал, ако този малко известен алтернативен механизъм просто издухва далеч зад себе си класическия такъв по отношение на способността да увеличава азотния оксид в тялото, особено при тренировки с тежести?

Развълнува ли се?

...разбира се, че се развълнува...

Е, всичко това съществува и ние нарекохме този малко известен механизъм „обратен механизъм на азотния оксид”, който е познат и като „нитратно-нитритен механизъм на азотния оксид”.

Ако тренираш с тежести, обратният механизъм на азотния оксид ще ти донесе онова интересно усещане, което би имал, ако откриеш находище на петрол в задния си двор, когато копаеш дупка, за да посадиш дръвче там. Той може да генерира азотен оксид по няколко начина (ензимни и неензимни) и по този начин се превръща в по-надежден и цялостно по-ефективен метод за увеличаване на азотния оксид.

Освен това този механизъм е много по-важен и предпочитан от организма пред класическия при състояния, свързани с намалени нива на кислорода и при увеличена киселинност в тъканите (които са толкова характерни за силовата тренировка с тежести!). Това позволява увеличаване на вазодилатацията и съответно активизиране на транспорта на кислород в тези моменти.

Всъщност можем да използваме и двата механизма, за да осигурим свръх-високи нива на азотен оксид и вазодилатация, която никога до сега не сме постигали.

Не просто приятно напомпване


Увеличените нива на азотния оксид и силната вазодилатация могат поне частично да бъдат отговорни за подобрението на тренировъчната ефективност чрез намаляване количествата на необходимите кислород и енергия за формиране на АТФ и фосфокреатин по време на тренировка и мускулна контракция... С една дума това ще те направи по-неподатлив на умора и така ще успееш да изтискаш повече от тренировките си, независимо дали ще бъде повече повторения в серия или просто по-дълга тренировка.

Важна е да отбележим, че идеята за увеличаване на вазодилатацията и подобряване на физическата производителност не е просто хипотетична. Няколко нови изследвания демонстрират, че нитратите могат да направят точно това!
И така – с тези данни в ръцете си, ние започнахме да разработваме Yok3d, използвайки и двата механизма, за които говорихме по-горе, но в комбинация и с други субстанции, които допълват този фантастичен ефект...

С Yok3d на USPLabs дните с кухо, слабичко и плитко напомпване, които не допринасят с нищо към твоята истинска физика, са тотално и окончателно отминали. С този продукт ще постигнеш не само подобрена физическа производителност, но и чрез мощната вазодилатация ще подобриш значително транспорта на аминокиселини и глюкоза към мускулите... а това значи увеличен мускулен растеж и по-добро възстановяване... и (разбира се!) съвсем различен тип напомпване – мускулите са плътни и твърди, а не подути и подпухнали!

Край на гигантските таблетки

Нека си го кажем направо – никой не обича да пие огромни таблетки, с които може лесно да се задави. Затова ние направихме Yok3d толкова потентен, че неговите таблетки са съвсем мънички в сравнение с обичайните за този клас продукти.

8, 10, 12 или повече таблетки всеки ден?

Е, не, благодаря! Yok3d е толкова потентен, че е достатъчно да го приемаш само в тренировъчни дни. Изпий няколко таблетки около 90-120 минути преди тренировка и си готов... Ще говорим подробно за това защо е важен моментът на приемане за постигане на върховата потентност на този продукт.

Щура цена

Не е наложително да вземеш ипотечен кредит, за да напомпиш мускулите си. Странно и неприятно е колко скъпо струват някои от тези хапчета! Точно както се знае за USPLabs, ние предлагаме Yok3d на луда цена, а една опаковка е достатъчна за доста време...

Ще бъдеш бомбардиран от нитрати

Помни ми думите – нитратно базираните продукти ще бъдат следващото голямо нещо, което ще започне да преминава през гърлото ти. Те ще бъдат във всичко – предтренировъчни, интра и следтренировъчни продукти, продукти за преди лягане вечер и дори в протеини... Много производители ще комбинират произволни нитрати в един продукт и в комбинации от продукти. Важният факт е, това ще е напълно неразионално и ненаучно приложение на нитратите.

Моментът на приемане и дозата са от решаващо значение

Не можеш просто да блъскаш нитрати във всичко и да се надяваш на най-доброто, тъй като прекалено голямото количество нитрати може да има реални негативни ефекти, освен че няма да бъде ефективно!

Всичко зависи от правилната доза за ТЕБ

В допълнение на значението на момента за приемане като критичен фактор, индивидуалната доза също има определящо значение за всеки нитратно базиран продукт... ето защо препоръчваме да започнете с 3 капсули Yok3d (2 за онези, които тежат по-малко от 64 kg) за всеки тренировъчен ден. Ние ще ти дадем схема за дозиране на всеки етикет, но тя е просто препоръка... ти сам трябва да установиш кое работи най-добре при теб.

Ако приемеш твърде голяма доза или приемаш продукта твърде често, резултатите гарантирано няма да ти харесат. Отминаха дните, в които трябваше да се пият таблетки за увеличаване на азотния оксид по няколко пъти на ден и то всеки ден, за да се постигне ефект... ако направиш това с Yok3d, ще се почувстваш ПРЕКАЛЕНО надут и напомпен, толкова силен е този продукт.

Не прахосвай нитратите

Не заблуждавай сам себе си и не пилей пари заради неправилни съвети за дозиране. Вместо да правиш произволни предположения за това кога трябва да приемаш нужната доза Yok3d, ние ще ти предложим нужната информация за да определиш правилно момента. Ако ти изпиеш дозата и започнеш тренировката си 15-45 минути по-късно, ти просто губиш огромната част от ефективността на този продукт.

Проучванията показват, че нивото на нитратите започва да се увеличава само около 10 минути след като бъдат приети и то достига своя максимум между 30-тата и 90-тата минута. Би било ГОЛЯМА грешка, обаче, да преценяваме времето за прием само според концентрацията на нитратите, защото увеличаването на азотния оксид реално се получава от нитритите, които представляват продукт на нитратите.
Всъщност ти имаш нужда от възможно най-високи нитритни нива по време на тренировка, защото нитритите са първите, които се превръщат в азотен оксид.
Гледайки изследванията на нитритните нива след прием на нитрати ние открихме, че азотният оксид не се увеличава значително над основните си стойности през първите 1-2 часа след приемането, но достига своя максимум между 2-рия и 3-тия час след него... Няма нищо случайно в това, че индикаторите за вазодилатация и някои показатели за подобрена физическа производителност не се повлияват особено през първите 60-90 минути след приема и не достигат своя пик преди да изминат 2 часа.

И накрая с две думи – НЕ приемайте нитратите в същия момент, в който се приемат типичните предтренировъчни продукти... приемайте ги по-рано!

С най-добри пожелания!
Jacob Geissler (главен изпълнителен директор на USPLabs)


P.S. Запомни – дозата и моментът на приемането й са критични, когато става въпрос за нитрати. Трябва да им дадеш време, за да заработят в тялото ти.

P.P.S. Когато приемаш Yok3d, пропусни употребата на антибактериални продукти за уста (освен ако те изрично са назначени от лекар). Метаболизирането на нитратите до нитрити е доста любопитен процес. След като приемеш нитрати, част от тях се връщат обратно в устната кухина и именно там е мястото, където се формира основното количество нитрити (това се извършва от добри бактерии, които превръщат нитратите в нитрити). Употребата на антибактериални продукти за уста просто ще спре това превръщане и целият цикъл нитрати-нитрити-азотен оксид ще бъде елиминиран.

P.P.P.S. Прочети внимателно всички препоръки за употреба и предупреждения, преди да употребяваш Yok3d. НЕ го комбинирай с други нитратни продукти или с лекарства за еректилна дисфункция.

Начин на употреба : Като хранителна добавка приемайте 3 капсули около 90 минути преди тренировка на празен стомах или 2-3 часа преди тренировка с или без храна (както Ви е по-удобно). Ако тренирате сутрин до 2 часа след сън, приемайте 3 капсули непосредствено след събуждане с или без храна. Ако теглото Ви е под 64 k, започнете приема с 2 капсули. Когато установите своя толеранс, можете да увеличите дозата с 1 капсула дневно, както следва:

Телесно тегло : под 64 kg 64 – 86 kg 86 – 104 kg над 104 kg
Доза : 2 капсули 3 капсули 4 капсули 4-5 капсули

Приемайте само в тренировъчни дни. Придържайте се към подходящ хранителен и тренировъчен режим, за да постигнете желаните резултати.

Заради екстремната потентност на този продукт НЕ приемайте повече от 5 капсули за 24 часа! Употребявайте продукта не повече от 12 седмици, след което направете най-малко 2 седмици почивка.

Внимание! Този продукт НЕ е предназначен за употреба от лица на възраст под 18 години. Не приемайте този продукт, ако приемате медикаменти за лечение на еректилна дисфункция. Не приемайте допълнително количество нитрати под формата на лекарства или хранителни добавки заедно с този продукт. Не употребявайте антибактериални продукти за уста по-малко от 4 часа преди да приемате Yok3d. Прекъснете употребата на този продукт 2 седмици преди хирургическа операция. Не комбинирайте Yok3d с алкохол! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Продуктът не е подходящ за бременни или кърмещи жени. Пазете от деца!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Консултант
Консултант
24 Май 2014

Прекалено много напомпване, няма смисъл. Едното или другото.
sjc
sjc
23 Май 2014

До консултант: Със Nitrix може ли да се комбинира?
manqk
manqk
01 Октомври 2013

този продукт деиствали добре мом4ета
boikomoiko
boikomoiko
28 Септември 2011

аз пробвах по 3 и по 4 хапчета ама не ми действа пих го както е описано тука в сайта ... и сега много съжалявам че си го купих хвърлих 80-90 лева ей така на вятъра !
Консултант
Консултант
03 Август 2011

Много е важно да си оцелиш точната дозировка. Това е единствения проблем на продукта, иначе действа безотказно и дава уникално по рода си напомване!
Мартин
Мартин
31 Юли 2011

Тоя продукт не струва.. Въобще не ми влияе, а го пия по предписание?! То и името му говори само, Йок 3Д, буквален превод от турси - няма 3Д :Д
spasuncho
spasuncho
29 Юли 2011

Koe e po-dobro Jack3d ili Yok3d ?!?!?
boikomoiko
boikomoiko
14 Юни 2011

не знам по каква причина но на мен тоя YOK 3D не ми деиства , пия го както е описано но....
sQueeZe
sQueeZe
05 Май 2011

По форумите в чужбина много хора се оплакват, че не им действа, когато използват Yoked по начина описан от USP Labs. Ако и при някои от вас това се случи (т.е. няма ефект или е много слаб) най-сигурният начин (потвърден от всички които са го пробвали) е да разтворите и изсипете съдържанието на 3-4 капсули в предтренировъчния продукт който използвате. Т.е. 30 мин преди тренировка не пиете капсулите цели, а ги изсипвате в шейкъра заедно с вашия Jacked и сте готови. Така че ако не усещате Yoked достатъчно добре пробвайте този метод. Продуктът работи фантастично.
boikomoiko
boikomoiko
17 Април 2011

по добро ли е от jack3d ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Yok3d от USP Labs

Yok3d

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Азотно/напомпващи без стимуланти    Марка: USP Labs    Разфасовка: 90 капсули
100 лв.
80 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
80 лв.
75.28 лв.