Стакове Всички категории
ANARCHY от VPX Sports

ANARCHY

12345    3/5  (7 гласували)
Категории: Азотни/напомпващи Подкатегории: Концентрати Марка: VPX Sports Разфасовка: 205 грама, 35 Дози Виж съставките на продукта
6160 лв.  77 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10619
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Философията на Anarchy™: „При поставянето на правила, научни граници и ограничения – Anarchy™ е законът на контролирания хаос!”

VPX Anarchy™ е предтренировъчен продукт, който ще Ви даде екстремна умствена острота и интензивна енергия, от които имате нужда за експлозивните тренировки в залата за фитнес и на спортното игрище!

Anarchy™ е предназначен за напреднали спортисти, които търсят увеличаване и/или преодоляване на лични или състезателни постижения. Днес Anarchy™ е единственият продукт в света, който съдържа патентованата формула на VPX – Covalex™ (ковалентно свързан креатин-глутаминов пептид).

Физиологични функции на Anarchy™:

➡ бърза ресинтеза на АТФ!
➡ стимулация на централната нервна система!
➡ увеличаване и запазване на креатина в тялото!
➡ увеличаване и запазване на карнозина в тялото!
➡ стабилизиране на киселинността (рН) в мускулите!
➡ пълно усвояване на нутриентите от кръвния поток в мускулите!
➡ експлозивна сила!
➡ интензивна енергия!
➡ стимулация на миогенните генетично-регулаторни фактори!

Anarchy™ е суплемент на VPX от следващо поколение, създаден да предизвиква бърза ресинтеза на енергийните ресурси в тялото (аденозин трифосфат, АТФ). Нещо повече – научно доказано е, че потентната комбинация от съставки стимулира централната нервна система (ЦНС), увеличава интрамускулната концентрация на креатин, буферира колебанията на киселинността (рН) в мускулите, а също така увеличава силата и мускулната маса.

Anarchy™ съдържа патентован ковалентно свързан креатил-L-глутаминов пептид и креатин монохидрат. Изследванията отново и отново доказват, че креатинът е най-потентното ергогенно средство, открито от спортните учени и специалисти. Последните данни посочват, че суплементацията с креатин при силови тренировки е свързана с по-голямо намаление на серумния миостатин. Ниските нива на серумния миостатин водят до по-голямо нарастване на мускулната маса, защото той задържа мускулния растеж.

От друга страна приемането на креатин забавя умората, запазва мускулната сила и предотвратява покачването в активността на маркерите за мускулно разрушаване лактатдехидрогеназа (LDH) и плазмена креатинкиназа (CK) в скелетната мускулатура.

Anarchy™ съдържа също така бета-аланин и L-хистидин. Карнозинът се синтезира в мускулите от тези две аминокиселини. Лимитиращият фактор на карнозиновата синтеза е достъпността на бета-аланина. Суплементацията с бета-аланин увеличава количеството на мускулния карнозин и следователно общия капацитет за буфериране в мускулите.

В резултат на това се подобрява физическата работоспособност по време на тежки интензивни тренировки. Някои проучвания показват значително подобрение в работоспособността при поредица от високоинтензивни натоварващи серии и при единични натоварващи серии, продължаващи повече от 60 секунди. В допълнение на това, приемането на бета-аланин забавя появата на нервно-мускулната умора.

Комбинацията от бета-аланин и креатин монохидрат има много по-мощно стимулиращо въздействие върху увеличаването на мускулната маса и композицията на мазнини в организма, в сравнение с ефекта на всеки един от тези компоненти поотделно.

Anarchy™ предизвиква екстремна ментална острота и интензивна енергия, нужни за експлозивните Ви тренировки. Той е проектиран така, че да възпламени миогенните генетично-регулаторни фактори и да окаже благоприятно въздействие върху увеличаването на тези мускулни протеини с цел създаване на нови мускулните клетки.

Увеличаването на миогенните фактори с до 515% е доказано от изследване на продукта NO-Shotgun, проведено в университета „Бейлър”. Данните от това изследване са използвани при създаване на авангардната формула на Anarchy™.

В заключение ще допълним, че Anarchy™ съдържа симпатикомиметичните вещества кофеин и йохимбин. Ергогенният ефект на кофеина показва, че една умерена подходяща доза може да бъде достатъчна за увеличаване на силата и работоспособността при колоездачи и други спортисти, трениращи за издържливост, а също така значително подобрява познавателните функции и умения.

Anarchy™ поставя VPX в челните редици на науката за спортно хранене и методите на прилагането й. Ако Вашата цел е да увеличите силата, скоростта, мускулната маса и фокуса, Anarchy™ е възможно най-добрият избор, който можете да направите!

Начин на употреба : Смесете една равна мерителна лъжичка Anarchy™ със 180-230 ml вода или предпочитана от Вас безкофеинова напитка. За разлика от други суплементи в тази продуктова категория, Anarchy™ действа изключително силно дори и при доза от една единствена лъжичка.

Използвайте Anarchy™ с повишено внимание! Дозите на подобните продукти често са около 3 до 5 мерителни лъжички. Категорично забранено е да приемате повече от една мерителна лъжичка Anarchy™, заради неговата наистина крайно екстремна потентност! Не приемайте Anarchy™ заедно с Redline, Meltdown или подобен продукт, съдържащ кофеин или други видове стимуланти! Винаги пийте поне по 60 ml вода дневно за всеки 1 kg от Вашата телесна маса.

Алергенна информация - Anarchy™ се произвежда чрез технологии и оборудване за преработка на мляко, яйца, соя, пшеница и черупчести мекотели (миди, стриди и други).КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

stanimirkolev
stanimirkolev
25 Август 2011

Чувал съм че е много добър продукта и мисля да го пробвам
stanimirkolev
stanimirkolev
25 Август 2011

Ще се спи ли ако се пие 4,5 часа преди сън? Или е от тези бустери които могат да се пият по всяко време ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Азотни/напомпващи

 • JACK3D - Advanced Formula

  JACK3D - Advanced Formula за хранителни режими
  100 лв. 58 лв.

  JACK3D - Advanced Formula


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не ис...
 • Hot Blood 3.0

  Hot Blood 3.0 за хранителни режими
  33 лв. 2805 лв.

  Hot Blood 3.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 300 грама, 15 Дози

  ➡ Hot Blood ще Ви отведе отвъд границите на напомпването, мускулния обем, силата, енергията и менталния фокус! ➡ Съдържа креатин, стимулатори на азотния оксид, съставки, увеличаващи мускулния обем, енергетици и ноотропни агенти! ➡ Не съдържа захар и аспартам! Ако искате да докоснете и преминете ...
 • Hot Blood 3.0

  Hot Blood 3.0 за хранителни режими
  74 лв. 6290 лв.

  Hot Blood 3.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 820 грама

  ➡ Hot Blood ще Ви отведе отвъд границите на напомпването, мускулния обем, силата, енергията и менталния фокус! ➡ Съдържа креатин, стимулатори на азотния оксид, съставки, увеличаващи мускулния обем, енергетици и ноотропни агенти! ➡ Не съдържа захар и аспартам! Ако искате да докоснете и преминете ...
 • Assault

  Assault за хранителни режими
  100 лв. 65 лв.

  Assault


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 30 Дози

  ➡ Подбрани съставки, недостижими резултати ➡ Фокус и мощ през цялата тренировката ➡ Безопасен и ефективен продукт ➡ По-добро усвояване, по-добра формула ➡ Превъзходният предтренировъчен буустър Assault е формула, която предоставя на бодибилдъри, трибойци, бойци и силови атлети, оптималните пр...
 • N.O-XPLODE 2.0

  N.O-XPLODE 2.0 за хранителни режими
  85 лв. 65 лв.

  N.O-XPLODE 2.0


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: BSN
  Разфасовка: 675 грама, 30 Дози

  Независимо дали искате да имате повече мускули и сила или повече скорост и издържливост, BSN® знае, че сте на тренировка ден след ден... за да достигнете до ръба и да направите още една крачка към Вашата цел. Няма значение каква е тази цел – Вие заслужавате най-добрия предтренировъчен продукт, за да...
 • Xtreme NAPALM Pre-Contest

  Xtreme NAPALM Pre-Contest за хранителни режими
  6995 лв.

  Xtreme NAPALM Pre-Contest


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама, 88 Дози

  FA Nutrition Xtreme Napalm Pre-contest е революционна пред-тренировъчна добавка, създадена предимно за активно спортуващи и атлети, които искат да получат максимума от своята тренировка! ➡ 40 дози = 1 кутия от 224 гр = 40 тренировки ➡ 89 дози = 1 кутия от 500 гр = 89 тренировки ➡ увеличава енергия...
 • BLACK JACK V2

  BLACK JACK V2 за хранителни режими
  3 лв.

  BLACK JACK V2


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 12.5 грама, 1 Доза

  Black Jack не е просто поредния азотен азотен буустър на пазара. В него са положени четирите основни елемента за да може всяка ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, които дори не сте и предполагали, че са възможни. Първата основна съставка в Black Jack е Аргинин алфа-кетоглу...
 • C4 Original

  C4 Original за хранителни режими
  73 лв. 3999 лв.

  C4 Original


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Cellucor
  Разфасовка: 195 грама, 30 Дози

  C4 Extreme е чиста доза енергия в прахообразна форма. Резултат от нова NO3 технология и ексклузивни първокласни съставки като креатин нитрат, C4 Extreme е най-добрият продукт сред предтренировъчните добавки. C4 Extreme стимулира вашата мисловна дейност, мускули и тренировъчния ви режим. Какво e NO3...
 • BLACK JACK V2

  BLACK JACK V2 за хранителни режими
  55 лв.

  BLACK JACK V2


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 375 грама, 30 Дози

  Black Jack не е просто поредния азотен азотен буустър на пазара. В него са положени четирите основни елемента за да може всяка ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, които дори не сте и предполагали, че са възможни. Първата основна съставка в Black Jack е Аргинин алфа-кетоглу...
 • Animal Rage Powder

  Animal Rage Powder за хранителни режими
  40 лв. 32 лв.

  Animal Rage Powder


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 115 грама

  Адреналинов изстрел. Мощна вълна от груба сила. Токов удар от глава до пети. Animal Rage ти позволява да респектираш тежестите и да доминираш в залата за фитнес. Приет непосредствено преди да пристъпиш към щангите и да ги опустошиш, Animal Rage е много повече от обикновен предтренировъчен продукт. ...
 • C4 Original

  C4 Original за хранителни режими
  100 лв. 65 лв.

  C4 Original


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Cellucor
  Разфасовка: 390 грама, 60 Дози

  C4 Extreme е чиста доза енергия в прахообразна форма. Резултат от нова NO3 технология и ексклузивни първокласни съставки като креатин нитрат, C4 Extreme е най-добрият продукт сред предтренировъчните добавки. C4 Extreme стимулира вашата мисловна дейност, мускули и тренировъчния ви режим. Какво e NO3...
 • LevroPump

  LevroPump за хранителни режими
  5995 лв.

  LevroPump


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 360 грама, 30 Дози

  Fitness1 Superstore предлага на вашето внимание страхотната пред-тренировъчна формула LevroPump на Kevin Levrone Signature Series! Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на М...
 • THE BUTCHER

  THE BUTCHER за хранителни режими
  7195 лв.

  THE BUTCHER


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: SWEDISH Supplements
  Разфасовка: 500 грама

  "Пуснете на свобода звяра-спящ във Вас!" ➡ Разкъсващо напомпване ➡ Ефективно възстановяване ➡ Взривяваща енергия ➡ Фокус и концентрация ➡ Формула за повишаване на силата ➡ 20г доза заредена с всичко, от което имате нужда ➡ Креатинов комплекс за покачване на мускулна маса Ако целта Ви ...
 • N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free

  N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free за хранителни режими
  55 лв. 44 лв.

  N.O.-Xplode 2.0 Caffeine Free


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: BSN
  Разфасовка: 450 грама

  NO-Xplode ™ 2.0 Caffeine Free е предназначен за подпомагане на: ➡ мускулната издръжливост, здравината и устойчивостта на мускулна умора ➡ мускулния растеж ➡ активната умствена дейност и фокусът ➡ Производството на азотен оксид, напомпването на мускулите ➡ доставката на кислород към мускулната тъкан...
 • JACK3D MICRO!

  JACK3D MICRO! за хранителни режими
  92 лв. 49 лв.

  JACK3D MICRO!


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 145 грама

  !!! НАЛИЧЕН !!! "Тубата" на новият хит идва с 40 дози, при максимална доза на прием от две. Всяка доза е невероятните 3.65 грама и съдържа регулярните кофеин, цитрулин, аргинин, агматин и витамин С. Новите хитови съставки в Jack3d Micro се наричат Norcoclaurine HCL и 3,4-Dihydroxycinna...
 • Neurocore Pro Series Pre-Workout

  Neurocore Pro Series Pre-Workout за хранителни режими
  75 лв. 62 лв.

  Neurocore Pro Series Pre-Workout


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 215 грама, 40 Дози

  ➡ Интензивен поток енергия! ➡ Безупречна концентрация! ➡ Повече мускулна маса! ➡ Значително увеличена сила! ➡ Възпламеняващо напомпване! ➡ Фантастични тренировки! MuscleTech NeuroCore - Свръх-концентриран предтренировъчен стимулант! NeuroCore е зареден с ключови за спортистите компоненти ка...
 • IRON PUMP

  IRON PUMP за хранителни режими
  69 лв. 46 лв.

  IRON PUMP


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: MP ARNOLD SERIES
  Разфасовка: 180 грама

  MP ARNOLD SERIES Iron Pump Iron Pump от серията Arnold на Muscle Pharm е мощна, концентрирана пред-тренировъчна добавка, създадена на базата на аргинин нитрат, за да ти помогне да постигнеш перфектна мускулна плътност, масивно напомпване и експлозивна енергия. Предимства: ➡ Перфектен за начина...
 • JACK3D - OLD Version

  JACK3D - OLD Version за хранителни режими
  95 лв. 76 лв.

  JACK3D - OLD Version


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не ис...
ANARCHY от VPX Sports

ANARCHY

Категории: Азотни/напомпващи
Подкатегории: Концентрати    Марка: VPX Sports    Разфасовка: 205 грама, 35 Дози
77 лв.
6160 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
61.6 лв.
57.97 лв.