Дамски Боксови ръкавици Purple от ARMAGEDDON

ARMAGEDDON

Дамски Боксови ръкавици Purple

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Аксесоари за бокс Подкатегории: Боксови ръкавици
45 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo. 22609

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Представяме ви дамските боксови ръкавици Purple Armageddon Sports, отличаващи се не само с високо качество, но и с комфорт, за да могат да защитават максимално женските ръце по време на двубой. За тях е характерен приятел лилав цвят и функционален дизайн. Могат да се ползват дълго време, тъй като са изработени от премиум изкуствена кожа.

Лилави боксови ръкавици с високо качество и здравина.

Още по-голямата им издражливост се постига, чрез подсилената подплата. Тези ръкавици могат да държат палеца в правилната позиция, благодарение на специалната Thumb Lock технология.Тя също поддържа и юмрука в правилна позиция.

Много голямо предимство на тези ръкавици е тяхната вентилационна система.Тя представлява малки отвори, разположени на дланите.През тях прониква въздух, който охлажда и предпазва ръцете от спарване и потене. Дамските боксови ръкавици Purple Armageddon Sports имат широка велкро лепенка, която ги застопорява здраво към китките.

Предлагат се в размери 8oz и 10oz.


➡ С приятел лилав цвят
➡ С функционален дизайн
➡ С подсилена подплата
➡ С вентилационни отвори
➡ C Thumb Lоск технологияКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Дамски Боксови ръкавици Purple от ARMAGEDDON

Дамски Боксови ръкавици Purple

Категории: Аксесоари за бокс
Подкатегории: Боксови ръкавици    Марка: ARMAGEDDON   
45 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
45 лв.
39.65 лв.