Мъжки Ръкавици / FlexFit от Harbinger

Harbinger

Мъжки Ръкавици / FlexFit

12345    4.7/5  (23 гласували)
Категории: Аксесоари Подкатегории: Мъжки тренировъчни ръкавици
35 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10106

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТАFlex Fit е среден клас ръкавици за фитнес от Harbinger. Ръкавици за фитнес Flex Fit са универсални и са предназначени както за сериозно трениращи, така и за начинаещи.

➡ Ръкавици Flex Fit притежават Анти-микробна мрежа, която отстранява неприятните миризми и елиминира разпространението на бактерии.

➡ Върху дланите на ръкавици Flex Fit са разположени патентовани каучукови възглавнички “no-slip”, които увеличават комфорта. Добавени са и подложки които осигуряват по-стабилен захват.

➡ Ръкавици Flex Fit са предназначен за атлети които се нуждаят от максимален обсег на движенията по време на тренировка.

➡ Ръкавици Flex Fit са изработени по технологията Wash & Dry, позволяваща на ръкавиците да се перат в пералня машина и да се изсушават в сушилня.

➡ Върху дланите на ръкавици Flex Fit са разположени патентовани Tech Gel възглавнички които се разливат върху формата на ръката и предпазват от стреса предизвикан от активните тренировки с тежести.

➡ Ръкавици Flex Fit включват регулируема закопчалка при китката, по този начин ръкавиците плътно, но комфортно прилепват към ръцете.

➡ Ръкавици Flex Fit са със скъсени пръсти за естествено усещане и максимален допир с тежестите и метала. Скъсените пръсти също така олекотяват конструкцията на ръкавицата.

➡ Ръкавици Flex Fit притежават патентованата подплата „NoSweat™”, която попива потта от ръцете Ви и осигурява комфорт по време на тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

slayerist
slayerist
16 Ноември 2013

Ръкавиците са страшно удобни и леки. Отговарят на размера си (в моя случай М) и прилепват плътно по ръката. Липсва набръчкването на ръкавицата между дланта и лоста при захват, което се получаваше при базовия модел "Power".
Nicholas
Nicholas
13 Май 2010

Ето какви са моите първоначални впечатления на кратко:
- много леки и проветриви
- не притъпяват усещането за “желязото”
- много добър контрол при захват
- възглавничките Tech Gel придават наистина приятен комфорт и удобство
- изпотяването на ръцете не е проблем
- съвсем прилична цена
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Мъжки Ръкавици / FlexFit от Harbinger

Мъжки Ръкавици / FlexFit

Категории: Аксесоари
Подкатегории: Мъжки тренировъчни ръкавици    Марка: Harbinger   
35 лв.