Каишки за коремни вдигания / Deluxe от Harbinger

Harbinger

Каишки за коремни вдигания / Deluxe

12345    3/5  (2 гласували)
Категории: Аксесоари
80 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11007

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Професионалните културисти използват каишки за коремни вдигания, за да извършват упражнения за коремна преса чрез коремни сгъвания, като повдигат краката от земята и ги привеждат към тялото. Сега и вие можете да постигнете тези резултати чрез каишките за коремни вдигания “Deluxe” на Харбингер.

➡ Изработени от специален найлон с памучно кадифе, със стоманени пръстени за максимална устойчивост.

➡ Каишките се заключват

➡ Стоманени уши, които пасват във всеки фитнес

➡ Вътре в дъното на каишката има 4 сантиметрова, високоустойчива пяна, която служи като възглавница за лактите, покрита с мек найлон за комфорт

➡ Страничните каишки са покрити с найлон, което предпазва ръцете и прави каишките за коремни вдигания удобни и лесни за употреба.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Каишки за коремни вдигания / Deluxe от Harbinger

Каишки за коремни вдигания / Deluxe

Категории: Аксесоари
Марка: Harbinger   
80 лв.