Дамски Ръкавици / FlexFit / Бели от Harbinger

Harbinger

Дамски Ръкавици / FlexFit / Бели

12345    5/5  (3 гласували)
Категории: Аксесоари Подкатегории: Дамски тренировъчни ръкавици
35 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10390

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТАFlex Fit е среден клас ръкавици от Harbinger. Ръкавици Flex Fit е универсален и е предназначен както за сериозно трениращи така и за начинаещи. Специално разработени за жени.

➡ Анти-микробна мрежа редуцира неприятните миризми и елиминира разпространението на бактериите.

➡ Върху дланите на Ръкавици Flex Fit са разположени патентовани каучукови възглавнички “no-slip”, които увеличават комфорта. Добавени са и подложки които осигуряват по-стабилен захват.

➡ Ръкавици Flex Fit са предназначени за атлети които се нуждаят от максимален обсег на движенията по време на тренировка.

➡ Wash & Dry технология позволява на ръкавици Flex Fit да се перат в пералня машина и да се изсушават в сушилня.

➡ Върху дланите на ръкавици Flex Fit са разположени патентовани Tech Gel възглавнички които се разливат върху формата на ръката и предпазват от стреса предизвикан от активните тренировки с тежести.

➡ Ръкавици Flex Fit имат регулируема закопчалка при китката, по този начин ръкавиците плътно, но комфортно прилепват към ръцете.

➡ Ръкавици Flex Fit имат скъсени пръсти за естествено усещане и максимален допир с тежестите. Скъсените пръсти също така олекотяват конструкцията на ръкавицата.

➡ Патентованата подплата „NoSweat™” попива потта от ръцете ви и осигурява комфорт по време на тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

fitnessgirl
fitnessgirl
20 Април 2015

Най-здравите ръкавици които съм използвала .Изключително удобни , кожата е много мека и не запарват ръцете при тренировка
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Дамски Ръкавици / FlexFit / Бели от Harbinger

Дамски Ръкавици / FlexFit / Бели

Категории: Аксесоари
Подкатегории: Дамски тренировъчни ръкавици    Марка: Harbinger   
35 лв.