Дамски Ръкавици / Pro / Сини от Harbinger

Harbinger

Дамски Ръкавици / Pro / Сини

12345    4.8/5  (4 гласували)
Категории: Аксесоари Подкатегории: Дамски тренировъчни ръкавици
32 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10389

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТАPro са среден клас ръкавици за фитнес предназначени за начинаещи и напреднали атлети. Моделът се отличава със специален и иновативен външен дизайн. Дамски ръкавици Pro са специално разработени за жени.

➡ Дамски ръкавици Pro са най-продавания модел от Harbinger.

➡ Wash & Dry технология позволява на дамски ръкавици Pro да се перат в пералня машина и да се изсушават в сушилня.

➡ Дамски ръкавици Pro имат регулируема закопчалка при китката, по този начин ръкавиците плътно, но комфортно прилепват към ръцете.

➡ Разтягаща се вентилационна мрежа (Ventilator Mesh) позволява на ръцете и пръстите да се огъват естествено и в същото време да се проветряват.

➡ Дамски ръкавици Pro са изработени от специална кожа с повишена устойчивост на триене, която запазва трайността на ръкавиците.

➡ Скъсени пръсти за естествено усещане и максимален допир с тежестите. Скъсените пръсти също така олекотяват конструкцията на дамски ръкавици Pro.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Дамски Ръкавици / Pro / Сини от Harbinger

Дамски Ръкавици / Pro / Сини

Категории: Аксесоари
Подкатегории: Дамски тренировъчни ръкавици    Марка: Harbinger   
32 лв.