Мъжки Ръкавици / Training Grip / с накитници от Harbinger

Harbinger

Мъжки Ръкавици / Training Grip / с накитници

12345    3.9/5  (15 гласували)
Категории: Аксесоари Подкатегории: Мъжки тренировъчни ръкавици
55 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10102

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТАTraining Grip е висок модел ръкавици от Harbinger. Ръкавици Training Grip с накитници осигуряват високо качество и комфорт на тренировките и се нарежда непосредствено след ръкавици Big Grip II. Моделът е с накитник „WristWrap®”.

➡ Ръкавици Training Grip с накитници притежават патентованата технология „WristWrap®” стабилизира китката, оказвайки регулируем, но умерен натиск. По този начин китката се намира в правилна позиция по време на тренировка.

➡ Върху дланите на ръкавици Training Grip с накитници са разположени патентовани Tech Gel възглавнички които се разливат върху формата на ръката и предпазват от стреса предизвикан от активните тренировки с тежести.

➡ Ръкавици Training Grip с накитници са с иновативен дизайн с извивка при пръстите, който осигурява естествен и максимален комфорт на ръцете.

➡ Уникалната Comfort Tech материя остава гъвкава и еластична и запазва оригиналната си форма дори след множество изпирания.

➡ Ръкавици Training Grip с накитници е с удължени пръсти, като по този начин ръцете се предпазват максимално.

➡ Ръкавици Training Grip с накитници притежават патентованата подплата „NoSweat™”, която попива потта от ръцете Ви и осигурява комфорт по време на тренировка.

➡ Hand wash and air dry технологията позволява солта и мръсотиите да се отстраняват , без Ръкавици Training Grip с накитници да губят еластичност или оригиналната си форма.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Ronnie
Ronnie
29 Януари 2015

Имам такива от 3 години и не са мръднали, а се използват 3 пъти седмично и се перат всеки месец.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Мъжки Ръкавици / Training Grip / с накитници от Harbinger

Мъжки Ръкавици / Training Grip / с накитници

Категории: Аксесоари
Подкатегории: Мъжки тренировъчни ръкавици    Марка: Harbinger   
55 лв.