Тренировъчен шлем / Кожа от Harbinger

Harbinger

Тренировъчен шлем / Кожа

12345    4.5/5  (4 гласували)
Категории: Аксесоари
62 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10413

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Шлем за глава - това е един рядко срещан тренировъчен аксесоар. Неговата функция е да улеснява тренировката за вратните мускули. С помоща на шлем за глава може да товарите вратните мускули много по-пълноценно.

Към края на шлем за глава може да закачите свободна тежест (дъмбел или тежест под формата на диск) и се изпълняват различни видове махове за различните части на врата, като например навеждания с тежест напред, назад, вляво и вдясно.

Освен свободна тежест към края на шлем за глава може да се закачи и скрипец. Предимството на скрипеца е че оказва постоянно напрежение върху мускулите на врата.

➡ 2.5 мм дебела кожа осигурява максимална здравина на конструкцията.

➡ Специлано умекотена подплата увеличава комфорта по време на тренировка.

➡ Стоманена верига с дължина от 76 см с приставка за закопчаване на тежести.

➡ Напълно регулируем. Един универсален размер.

Каталожен номер : H373301КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 09:46:52
  Fat Burner / Vege за хранителни режими
  OstroVit

  Fat Burner / Vege

  60 капсули, 30 Дози
  2795 лв. 1398 лв. (-50%)
  Купи

  Fat Burner / Vege


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози

  OstroVit Fat Burner / Vege е висококачествена хранителна добавка, която е напълно подходяща за Вегани и е предназначена за всички, които искат да се отърват веднъж и завинаги от излишните килограми и подкожни мазнини. OstroVit Fat Burner / Vege е състав от естествени екстракти, които подпомагат липолизата и повишават термогенезата на тялото. Това, което отличава OstroVit Fat Burner от другите до...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Тренировъчен шлем / Кожа от Harbinger

Тренировъчен шлем / Кожа

Категории: Аксесоари
Марка: Harbinger   
62 лв.