ALKA BCAA+ от 4+ nutrition

4+ nutrition

ALKA BCAA+

12345    0/5  (0 гласували)
55 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No. 33506

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ALKA BCAA+ се състои от L-левцин, L-изолевцин и L-валин в съотношение 2: 1: 1, витамини В1, В2, В6, В12, фолиева киселина и магнезий и калий във вид на цитрат.

L-левцин, L-изолевцин и L-валин са три от осемте основни аминокиселини, които не са способни да се синтезират и поради това трябва да бъдат осигурени на тялото чрез диета или добавки. За разлика от други видове аминокиселини, които могат да се метаболизират само в черния дроб, BCAAs също могат да бъдат метаболизирани в мускула; следователно, мускулите могат да ги използват като енергиен субстрат, без да се налага да ги извличат от мускулните протеини.

Също така се добавят витамини В1, В2, В6, В12 и фолиева киселина, за да се увеличи максимално абсорбцията и ефективността на аминокиселините. По-специално, витамин В6 допринася за нормалния метаболизъм на протеини и гликоген, както и за намаляване на умората и умората, докато витамин В1 поддържа физиологичните аспекти на енергийния метаболизъм.

В допълнение, този продукт е обогатен с калий и магнезий във формата на цитрат. Магнезият допринася за електролитния баланс, докато калият поддържа нормалното функциониране на мускула. Магнезият и калият във формата на цитрат са от съществено значение за поддържането на киселинно-базовия баланс на организма и водят до подобряване на ефективността и времето за възстановяване. Интензивната физическа активност и усилието водят до производството на млечна киселина. Приемането на цитратни добавки след тренировка води до намаляване на концентрацията на лактат, което има тенденция да алкализира и след това да възстанови киселинно-базовия баланс. Поръчайте една от силно търсените ни хранителни добавки за добро здраве на супер цена.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ALKA BCAA+ от 4+ nutrition

ALKA BCAA+

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: BCAA ( Аминокиселини Разклонена верига )    Марка: 4+ nutrition    Разфасовка: 300 грама
55 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
55 лв.
48.46 лв.