Стакове Всички категории
IntraXCell от Athletic Edge N.

IntraXCell

12345    4/5  (18 гласували)
Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване Подкатегории: Бета-Аланин Марка: Athletic Edge N. Разфасовка: 180 капсули, 60 Дози Виж съставките на продукта
55 лв.  75 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10117
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Признатият за ПЪРВИ в Света, Бета-Аланин,Carnosine буустър в удобна капсулна форма!

Когато мислите за Beta-Alanine, предизвикваме Ви да не мислите за IntraXcell!

Голямо увеличаване на Мускулната Маса и Издръжливостта!

Историята е на път да бъде пренаписана отново!

До сега, креатинът, подкрепен от многобройните изследвания доказващи неговата ефективност, бе водещ суплемент за подобряването на силовите постижения и мускулния растеж. От както креатинът бе открит в света на спортните добавки, през ранните 90те години, нашето разбиране за развиването на телосложението, тренировките и спортните добавки се разви експоненционално.
Най- новите проучвания издигат на внимание една съставка която ще променя посоката на индустрията както креатина направи преди години. Подкрепен от изследванията IntraXCell e новото откритие за увеличаване на експлозивна сила, мускулна маса и издържливост.

IntraXcell характеристики:
(подкрепен от 2 независими научни изследвания)

➡ за 8 седмици, субектите покачват средно 2 lbs ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА (LBM), като някои от субектите достигат дори до 8 lbs!!
➡ Покачване на муслулната сила + производителността
➡ Забавя мускулната умора- тренирате по-тежко и по-дълго
➡ Без подпухване и задържане на вода

Доката другите компании дават само големи обещания, без потвърдени научни доказателства, Atlethic Edge Nutrion е напълно различна марка! Ние сме нов вид производители, повишаващ стандарта чрез посочването на точната формула на IntraXCell , основаващи се на точни и взискателни научни изследвания. Правейки това искаме да ви докажем ,че IntraXCell ще ви даде обещаните резултати и дори ще надхвърли и най-високите ви очаквания!

Първото изследване може да намерите на нашият website – www.aenutrition.com, останалите изчакват разрешение за публикация.Предстоят още нови изследвания , които ще бъдат предоставени в саита!

Как работи IntraXCell?

Доката бета-аланинът е главният отговорник за постиженията, които получавате от IntraXCell, има и други фактори които имат своя принос в IntraXCell. Първо ще обсъдим някои ключови проблеми, които срещаме докато тренираме и които ни отдалечават от достигането на нашите крайни цели за маса и сила. Ще ви обясним просто как IntraXCell ефективно премахва тези ограничения:

Какво ни спира да увеличим силата си, да качим мускул и да достигнем пълният си потенциал?

Това са поредица от събития, които изглеждат така :

1. Енергийната ни система по време на високо интензивни тренировки освобождава огромни количества водородни йони (H+)
2. H+ причинява умора и спад на нивото на pH в мускулите ( мускулите се окисляват)
3. Както бързо пада нивото на pH в мускулите, така и бързо пада вашата сила, докато мускулната умора се засилва.
4. В същото време умората причинява свободни радикали, които се увеличават с продължителността на тренировката.

Резултатът от тези събития е :Силата пада бързо, умората се настанява и мускулите започват да не работят адекватно. Без пълноценно натоварване, мускулите не могат и НЯМА да растат.


Как се бори IntraXCell с тези събития?

1. Чрез използването на научно установена доза от бета аланин, която драстично увеличава нивото на мощният буфер на H+ в нашите мускули , като този буфер се нарича карнозин (carnosine).
2. Карнозина е естествен ди-пептид, който има свойството да намалява нивото на ph в мусклите ,чрез поглъщането/ всмукването на H+.
3. Има два вида карнозин - тип I и тип II в мускулните фибри, като тип II е по силен. Вторият тип в мускулните фибри главно се използва във високо интензивните силови тренировки и отговоря главно за мускулния растеж
4. Чрез увеличаване на концентрацията на карнозина от втори тип в мускулните фибри , се увеличава многократно своиството на поглъщане/ буфериране) на увеличените количества H+ , които нашия огранизаъм произвежда по време на тренировки.
5. Добавили сме и антиоксидантите NAC, ALA и витамин Е , които работят заедно с карнозина за премахване на свободните радиакали, причинителите на умората.

Как работят другите ключови съставки в InraXCell заедно с бета-аланина при подържането на нивото на вътреклетъчният карнозин?

Един от атрибутите на карнозина отвъд стабилизиране на мускулният рН, е способността му да действа като антиоксидант, който въздейства на вътреклетъчно ниво срещу клетъчните умора. Знаейки тези вторични ползи от карнозина, ние го комбинирахме с други съставки, съчетани с бета-аланин, които имат способността да засилват още един силен вътреклетъчен антиоксидант наречен глутатион.. . В същото време, формулата IntraXCell може пряко да работи с антиоксидантната способност на карнозина.

1. Acetyl-L-Cysteine (NAC)- увеличава нивото на глутатион в клетката, които е мощен антиоксидант, които се бори с клетъчната умора. Интересното при бета-аланин е вече доказаното, че за да се увеличи синтеза на глутатион , увеличаваме наличността на неговия предшественик цистеин. Бета-аланин и NAC работят перфектно заедно.

2. Vitamin E – Витамин Е е доказано, че увеличава нивото на карнозина повече отколкото тои сам. Доказано е, че карнозина увеличава антиоксидантна способност на Витамин Е.

3. Alpha-Lipoic-Acid- алфа-липоева-киселина е силен универсален антиоксидант, който подсилва ефекта от горните два антиоксиданта -витамин Е и крайният резултат от NCA (повишава нивата на глутатион).

Крайният резултат: IntraXCell ни поддържа в оптимално рН чрез абсорбиране на водородните йони Н +, като едновременно с това се бори със свободните радикали, причиняващи умора. По този начин, мускулите ни са в състояние да достигнат най-високи нива.

Често задавани въпроси:

Кой може да се възползва от IntraXCell?

➡ Лица, трениращ силови спортове които искат да получат чиста мускулна маса и да увелчат силата

➡ Всяко лице, участващо в спортни дейности, при които са необходими сила, сила и мускулната издръжливост

➡ Активни лица, които са достигнали своя максмум и търсят нещо, което да ги изведе до следващо по високо ниво.

Въпрос: Колко време ще отнеме за да се забележат резултати?

Подобрението в тренировките обикновено се забелязва за по-малко от две седмици, въпреки че някои индивиди ще забележат промяна още в рамките на една седмица . Колкото повече се увеличава нивото на карнозина , толкова повече ще растат и ползите. Най-драматични са резултатите обикновенно в рамките на седмица 3 и 4 , но те не спират дотук. Последните проучвания показват, че нивата на карнозин продължават да се увеличават най-малко до 12 седмици, така че резултатите просто продължават да растат.Затова ви препоръчваме да използвате IntraXCell непрекъснато в продължение на най-малко 3 месеца, за да оптимизирате карнозиновите си нива.

Незабавни резултати: Много потребители усещат интензивно напомпване още от първия си прием на IntraXCell. Причината за това е, че Бета аланин увеличава карнозина, а той е мощен прекурсор за генериране на синтезиращите азотен оксид (NOS). NOS са група от ензими, необходими за произвеждането на мощният вазодилатор - азотният оксид.
Вземете IntraXCell с SteelEdge преди да тренирате и ни уведомете за вашите резултати. . Ние сме уверени, че ще бъде много доволни от напомпването още от първата си тренировка.
Въпрос: Има няколко други бета-аланин, карнозин буустери на пазара, какво прави IntraXCell различен?

➡ IntraXCell беше ПЪРВИЯТ в света, Признат бета-аланин, carnosine бустер в удобна капсулна форма
➡ IntraXCell е ПЪРВАТА и ЕДИНСТВЕНА самостоятелна бета-аланинова формула, която е подкрепена с 2 научни изследвания
➡ С IntraXCell, получавате голяма доза от 4 грама Бета Аланин дневно, която се основава на използваната доза в проведеното проучване. Другите карнозинови буустъри използват бета аланин в Proprietary бленда и не показват точното количество, което използват от бета аланин, така че не можете да сте сигурни, че приемате достатъчно висока доза за да изпълните карнозиновите си нива и да подобрите постиженията си
➡ IntraXCell е създаден без стимуланти така че може да се приема по всяко време на деня, дори и късно вечер.
➡ IntraXCell е истинският карнозинов буустър без ненужните пълнежи, които съдържат другите карнозин буустъри на пазара

Препоръчителна употреба : Като хранителна добавка, вземете една доза два пъти дневно. IntraXCell може да бъде приеман с или без храна, когато се приема с храна, може да се намали боцкането / зачервяващият ефект от бета аланинът, който се наблюдава върху някои хора.

Нетренировъчни дни: Приемайте една доза 15 - 20 минути преди тренировка (може да се приема с нашите пред-тренировъчни формули PreSurge или SteelEdge) и вземете една доза след тренировка. Ако сте комбинирали IntraXCell с IntrAbolic, в дните в които приемате IntrAbolic, вземете само ЕДНА доза от IntraXCell след тренировка.

В нетренировъчни дни: Продължете да приемате две дози дневно с храна.
За най-добри резултати, използвайте IntraXCell всекидневно в продължение на минимум един месец да оптимизирате вътреклетъчното ниво на карнозин в мускула.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

аха, поразрових се и разбрах че тая миризма(отвратителна) се дължи на една от съставките(NAC) : http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=117888731

registera
registera
26 Април 2011

един SizeOn как мислиш добре ли е?

malkolud
malkolud
25 Ноември 2010

Ако взема Intrabolic PreSurge Unleashed и протеин ще е нужен ли креатин или някаква креатинова марица или само IntraXCell?

malkolud
malkolud
21 Ноември 2010

Абе пичове тва защо мирише на развалени яйца, по приницип ли си е така или нещо не е наред с хапчетата тъй като го получих шишенцето с полуразвита капачка и отдолу предпазното фолио не беше залепено??

registera
registera
26 Април 2011

Ако храната е на ниво, не е нужен протеин, но е добре да се вложат и средства в креатинова матрица.

admin
21 Ноември 2010
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 27:01:50
  Sleep Essentials за хранителни режими
  SWANSON

  Sleep Essentials

  60 капсули
  1795 лв. 1382 лв. (-23%)
  Купи

  Sleep Essentials


  Категории: Здраве и тонус
  Марка: SWANSON
  Разфасовка: 60 капсули

  Swanson Sleep Essentials SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г Съдържа мелатонин и комбинация от билки за релаксация ( корен от валериана, лайка цвете на прах, хмел цвете на прах, билка превара на прах , Л-таурин и ГАБА). Уморени ли сте от въртене и премятане? Когато броенето на овце не помага, опитайте Съществения елемент за сън. Тази усъвършенствана формула комбинира мелатон...


Често купувано с:

 • за хранителни режими
  0 лв.


  Категории:
  Марка:

  ...
 • Creatine RT

  Creatine RT за хранителни режими
  50 лв.

  Creatine RT


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Athletic Edge N.
  Разфасовка: 130 грама

  Creatine RT - Еволюцията на креатин суплементацията! ➡ Супер потентен екстракт от Russian tarragon ➡ Вече не е нужно да се тъпчете със захар/въглехидрати! ➡ Без захар, без пълнеж, само драматични резултати! ➡ Веднъж дневно! ➡ Перфектната алтернатива за Creatinen NON-rESPONDERS! ➡ Не е нужна зарежда...
 • PreSurge Unleashed

  PreSurge Unleashed за хранителни режими
  95 лв. 74 лв.

  PreSurge Unleashed


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Athletic Edge N.
  Разфасовка: 270 грама

  Индустрията на хранителните добавки е вече променена завинаги! PreSurge Unleashed е уникалният нов азотен бустър, зареден с най-силните и иновативни съставки! В него са използвани последните открития в спортната наука, като краен продукт имаме най-зверският и силен предтренировъчен продукт, с кой...
 • Animal Stak

  Animal Stak за хранителни режими
  85 лв. 7865 лв.

  Animal Stak


  Категории: Тестостерон стимулатори, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 21 Пакета

  От 1998 год. Animal Stak е анаболен продукт N1 по продажба. Защо? Защото работи. Да кажем, че Вие сте ветеран в желязната игра, който знае това онова за бодибилдинга. Но тук не става въпрос за празни приказки, а за реални резултати. Animal stak ви дава уникални анаболни преимущества. Той ще ви по...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Аминокиселини

 • Xtend Intra-Workout Catalyst!

  Xtend Intra-Workout Catalyst! за хранителни режими
  63 лв. 4550 лв.

  Xtend Intra-Workout Catalyst!


  Категории: Аминокиселини, Интра продукти, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Scivation
  Разфасовка: 435 грама, 30 Дози

  ➡ 7000 милиграма БЦАА в перфектно съотношение 2:1:1! ➡ 3500 милиграма Леуцин! ➡ 2500 милиграма Глутамин! ➡ 1000 милиграма Цитрулин малат! ➡ 1171 милиграма Електролити! ➡ 640 микрограма Витамин Б6 ➡ 0 грама въглехидрати ~ 0 грама захар! XTEND е най - уникалният, без захар, продукт с незаменими амино...
 • BCAA Blast Powder

  BCAA Blast Powder за хранителни режими
  60 лв.

  BCAA Blast Powder


  Категории: Аминокиселини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 500 грама, 77 Дози

  BCAA Blast е съчетание от 5000 мг верижно-разклонени аминокиселини и глутамин за по-качествено възстановяване след тежки тренировки и физическо натоварване. BCAA са най-разпространените аминокиселини в мускулната тъкан и обхващат между 50-90% от аминокиселините, които циркулират в кръвта. BCAA са ам...
 • Xtend Intra-Workout Catalyst!

  Xtend Intra-Workout Catalyst! за хранителни режими
  140 лв. 10195 лв.

  Xtend Intra-Workout Catalyst!


  Категории: Аминокиселини, Интра продукти, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Scivation
  Разфасовка: 1170 грама

  ➡ 7000 милиграма БЦАА в перфектно съотношение 2:1:1! ➡ 3500 милиграма Леуцин! ➡ 2500 милиграма Глутамин! ➡ 1000 милиграма Цитрулин малат! ➡ 1171 милиграма Електролити! ➡ 640 микрограма Витамин Б6 ➡ 0 грама въглехидрати ~ 0 грама захар! XTEND е най - уникалният, без захар, продукт с незаменими амино...
 • Modern BCAA Plus

  Modern BCAA Plus за хранителни режими
  90 лв. 54 лв.

  Modern BCAA Plus


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 535 грама

  !!! НОВАТА ВЕРСИЯ !!! !!! СЕГА С ДОБАВЕНИ ЕЛЕКТРОЛИТИ !!! Не приемай нито една доза ВСАА преди да си прочел това от началото до края... Драги приятелю, Ние от USPLabs ОБИЧАМЕ ВСАА... Проблемът е, че ние приемаме наистина големи количества от тях, а всички те съдържат големи количества изкуствен...
 • BCAA Mega Caps 1100

  BCAA Mega Caps 1100 за хранителни режими
  7 лв. 560 лв.

  BCAA Mega Caps 1100


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 30 капсули

  ➡ Всяка таблетка съдържа 1100мг ВСАА ➡ Доказано най-работещото съотношение 2:1:1 ➡ Най-висок клас, фармацевтично пречистени Верижноразклонени аминокиселини (BCAA) под формата на таблетки. Всяка таблетка съдържа 1100 милиграма л-изолевцин, л-валин и л-левцин. Верижноразклонените аминокиселини са...
 • 100% Glutamine

  100% Glutamine за хранителни режими
  31 лв. 2635 лв.

  100% Glutamine


  Категории: Аминокиселини
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 300 грама

  SCITEC L-GLUTAMINE - 100% чист и тестван Л-Глутамин от Сайтек Нутришън! ➡ Силно анти-катаболно действие, една от най - важните аминокиселини за всеки спортист! ➡ Подпомага имунната система! ➡ Спомага за презареждане на гликогена! Глутаминът е най - важната аминокиселина в човешкото тяло. Ако трябв...
 • MONSTER AMINO 8:1:1

  MONSTER AMINO 8:1:1 за хранителни режими
  75 лв. 59 лв.

  MONSTER AMINO 8:1:1


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване, Интра продукти
  Марка: CytoSport
  Разфасовка: 375 грама

  ! УЛТРА КОНЦЕНТРИРАНА АНАБОЛНА ФОРМУЛА ! ! ВЕЧЕ В НАЛИЧНОСТ ! Monster Amino e най - уникалната и ултра коцентрирана анаболна формула за възстановяване, съдържаща топ аминокиселини, цитрулин малат, B6 и още нещо! Monster Amino е ултра - концентрирана BCAA формула, която предлага левцин, изолевцин...
 • AminoMax 8000

  AminoMax 8000 за хранителни режими
  76 лв. 5460 лв.

  AminoMax 8000


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Gaspari Nutrition
  Разфасовка: 350 Таблетки

  Gaspari Amino Max 8000 е научно разработена формула, която включва в състава си 91% хидролизиран лакталбумин от суроватъчен протеин, съдържащ протеини с ниско молекулярно тегло, ди- и трипептиди и отделни аминокиселини обогатени допълнително с Леуцин и Таурин. Gaspari Amino Max 8000 е продукт създ...
 • Xtreme BCAA 5000

  Xtreme BCAA 5000 за хранителни режими
  4495 лв.

  Xtreme BCAA 5000


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 400 грама, 70 Дози

  FA Nutrition Xtreme BCAA 5000 е хранителна добавка, специално предназначена за бързо и пълно възстановяване след голямо физическо натоварване или тренировка. ➡ високо съдържание на BCAA ➡ оптимална доза есенциални аминокиселини ➡ 2500мг левцин във всяка доза ➡ ускорява покачването на мускулна маса ...
 • 100% Beef Amino

  100% Beef Amino за хранителни режими
  29 лв. 2310 лв.

  100% Beef Amino


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 200 Таблетки

  100% Beef Aminos е смесица от говежди аминокиселини, получени от висококачествен говежди протеин изолат, говежди албумин концентрат и месо от черен дроб на Арженски говеда. Всяка таблетка съдържа пълен спектър от силно концентрирани амино киселини, както и много други необходими и основни хранител...
 • BCAA 1000

  BCAA 1000 за хранителни режими
  90 лв. 63 лв.

  BCAA 1000


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 400 капсули, 200 Дози

  Научни изследвания показват, че ВСАА могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки. ВСАА играят ролята на азотен донор под формата на L-Аланин, който също се превръща в глюкоза, когато гликогеновите запаси са изчерпани. Така че не е нужно да взимате огромни количества въгле...
 • 100% Glutamine

  100% Glutamine за хранителни режими
  57 лв. 4845 лв.

  100% Glutamine


  Категории: Аминокиселини
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 600 грама

  SCITEC L-GLUTAMINE - 100% чист и тестван Л-Глутамин от Сайтек Нутришън! ➡ Силно анти-катаболно действие, една от най - важните аминокиселини за всеки спортист! ➡ Подпомага имунната система! ➡ Спомага за презареждане на гликогена! Глутаминът е най - важната аминокиселина в човешкото тяло. Ако трябв...
 • BCAA 6400

  BCAA 6400 за хранителни режими
  75 лв. 6375 лв.

  BCAA 6400


  Категории: Аминокиселини
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 375 Таблетки

  Аминокиселините с разклонена верига са незаменими аминокиселини, тялото ни не може да ги произведе и трябва да ги набавяме чрез храна и хранителни добавки. Доказано е, че BCAA са едни от най необходимите на организма, при хора който тренират активно. Л-левцин е аминокиселина, която не се произвежд...
 • BCAA 1000

  BCAA 1000 за хранителни режими
  51 лв. 31 лв.

  BCAA 1000


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 200 капсули, 100 Дози

  Научни изследвания показват, че ВСАА могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки. ВСАА играят ролята на азотен донор под формата на L-Аланин, който също се превръща в глюкоза, когато гликогеновите запаси са изчерпани. Така че не е нужно да взимате огромни количества въгле...
 • Anabolic Amino 5500

  Anabolic Amino 5500 за хранителни режими
  6 лв. 480 лв.

  Anabolic Amino 5500


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 30 капсули

  Суроватъчен протеин хидролизат, верижноразклонени аминокиселини /л-левцин, л-изолевцин, л-валин/, таурин и витамин В6 под формата на капсули. Доставя пептиди и комплекс от свободни аминокиселини, които са от първостепенно значение за синтеза на протеин в мускулните клетки. За спортисти, търсещи б...
 • Amino X

  Amino X за хранителни режими
  59 лв. 37 лв.

  Amino X


  Категории: Аминокиселини
  Марка: BSN
  Разфасовка: 435 грама

  С течение на годините BSN® допълва света на хранителните добавки с най-новите продукти и технологии за изграждане на мускулна маса, увеличаване на силата и издържливостта. Постоянният стремеж да предлага вълнуващи и иновативни продукти на пазара, характерен за BSN®, сега има ново изражение – дългооч...
 • Glutamine Mega Caps 1400

  Glutamine Mega Caps 1400 за хранителни режими
  7 лв. 560 лв.

  Glutamine Mega Caps 1400


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 30 капсули

  100% фармацевтично чист л-глутамин на капсули по 1400 мг. Глутаминът на практика е най-често срещаната аминокиселина в тялото. Той съставлява около 60% от мускулите и над 20% от аминокиселините в тялото. Сред многобройните му положителни ефекти за организма са: - увеличава азотното задържане в тяло...
 • 100% Beef Amino

  100% Beef Amino за хранителни режими
  52 лв. 4060 лв.

  100% Beef Amino


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 400 Таблетки

  100% Beef Aminos е смесица от говежди аминокиселини, получени от висококачествен говежди протеин изолат, говежди албумин концентрат и месо от черен дроб на Арженски говеда. Всяка таблетка съдържа пълен спектър от силно концентрирани амино киселини, както и много други необходими и основни хранител...
IntraXCell от Athletic Edge N.

IntraXCell

Подкатегории: Бета-Аланин    Марка: Athletic Edge N.    Разфасовка: 180 капсули, 60 Дози
75 лв.
55 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
55 лв.
51.7 лв.