Axcell 4:1:1 от Athletic Xtreme

Athletic Xtreme

Axcell 4:1:1

12345    4.5/5  (4 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: BCAA ( Аминокиселини Разклонена верига ) Разфасовка: 440 грама, 40 Дози Съставки на продукта
-20%   75 лв.
60 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10833

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Тренирай над другите!

Axcell е разбиващ суплемент, съдържащ аминокиселини с разклонена верига (ВСАА), прецизно проектиран да задоволи изискванията на най-тежко трениращите спортисти днес... ВАС! Axcell осигурява по-доброто съотношение между левцин, изолевцин и валин – 4:1:1. Това ще зареди тялото Ви с гориво и ще осигури перфектен тонус по време на тренировка.

И така – какво реално мога да очаквам от Axcell?

Очаквайте едно „нечестно” предимство спрямо конкурентите Ви!

По-благоприятното съотношение между трите аминокиселини с разклонена верига – 4:1:1 – позволява на Axcell незабавно да осигурява на мускулите Ви възможността да тренирате по-тежко и по-дълго, с повече сила и издържливост, а също така да подобрите значително възстановяването си. Няма значение какъв е Вашият спорт, Axcell ще доведе физическата Ви работоспособност до едно качествено ново по-високо ниво. Ние знаем, че ще обикнете този продукт.

Увеличаване на силата при пълна мощност

Аминокиселините са градивните елементи на протеина, т.е. те са основата на Нашата мускулна тъкан. Увеличеното 4 пъти количество на левцин в мускулните клетки предизвиква мощен отговор на клетъчно ниво – увеличава максималната сила и физическата работоспособност с бързо темпо!

Възстановяване в реално време за повече издържливост

Умора... какво беше това? Прецизната доза ключови съставки в Axcell е предназначена да елиминира умората, да подобри издържливостта и да увеличи работоспособността.

Два невероятни галещи сетивата вкуса

Axcell е вкусен. Наистина невероятно вкусен! Утолете жаждата си с енергизиращия дъх на освежаващата арктическа малина или искрящите портокалови пръски!

➡ И какво още?

Axcell не съдържа кофеин – идеален е за всеки спортист, търсещ интра-тренировъчен суплемент без стимуланти. Милиони спортисти по света са направили ВСАА основа на своята суплементарна стратегия. Осигурете си този фундамент с Axcell още сега!

Силата на ВСАА


Приемането на ВСАА винаги е било в самата основа на всеки успешен суплементен режим. Тези три аминокиселини представляват около 1/3 от аминокиселините в мускулната тъкан. Подкрепени от безбройни категорични клинични изследвания, те доказано увеличават силата, издържливостта, скоростта на възстановяването, оптимизират енергетичните процеси в тялото и значително намаляват ограничаващия ефект на умората. Формулирането на ВСАА-продукт бе на върха на списъка с нашите приоритети. Предизвикателството беше: „Това не може да бъде подобна на другите ВСАА-формула!”.

Започнахме с трите верижно разклонени аминокиселини – левцин, изолевцин и валин. За да направим така, че Axcell наистина да се отличава от другите подобни продукти, ние добавихме цитрулин малат, L-глутамин, L-таурин, витамин С, витамин В6... но все нещо липсваше.

Тогава осъзнахме, че това е просто поредната ВСАА-формула на пазара. Защо някой ще иска да използва този продукт вместо друг, който вече е създаден и наличен? Притеснихме се... ние предоставихме трите аминокиселини с разклонена верига, но същото са направили и други фирми. Имахме цитрулин малат, но и той не е новост. С L-глутамин и L-таурин е абсолютно същото – нищо ново. По дяволите, ние дори сложихме повече левцин, от колкото другите две аминокиселини, но... МОМЕНТ!

Това е!

Това е нещо, което НИКОЙ друг не е правил до сега. Как може човек да го пропусне?

Тайната на Axcell

Не е тайна, че анаболните хормони могат да предизвикат МОЩЕН анаболен растеж на мускулатурата. Също така е ясно, че създаването на хормонален дисбаланс може да има много нежелани странични ефекти. Едната верижно разклонена аминокиселина (по-точно L-левцинът) има много силна способност да стимулира синтезирането на протеин. Левцинът може да активира същите анаболни сигнали в тялото, които нормално се активират от хормоните, но БЕЗ да води до проявата на нежелани негативни андрогенни странични ефекти! Безопасен за мъжете, безопасен и за жените.

Ето това е тайната на Axcell! Левцин. Тайната е в него и по-точно – в количеството, което сме използвали. В научната литература се посочва, че високите дози левцин водат до увеличаване на ефективността. И така, какво направихме?

Решихме да добавим ПОВЕЧЕ левцин в ЕДНА ЕДИНСТВЕНА МЕРИТЕЛНА ЛЪЖИЧКА при едно важно проучване. Чрез него изследователите установиха, че след 6 седмици суплементация с левцин по 3.15 g дневно, спортистите значително са увеличили издържливостта и върховата сила на мускулите в сравнение с placebo-групата.


Другите фирми се придържат към съотношение 2:1:1 на трите аминокиселини и това обяснява защо много спортисти се отказаха от ВСАА като основна хранителна добавка и се обърнаха към „по-екзотични” формули. Ако трябва да се направи формула на ВСАА, която наистина да е различна, то съотношение 4:1:1 е ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да се постигне това. Точно това направихме с Axcell.
Ние не просто изпълнихме изискванията на спортистите, ние определено ги превишихме!

Axcell не е просто поредната ВСАА формула? Проверете това.

Axcell има страхотен вкус? Проверете и това.

Axcell е безопасен както за мъже, така и за жени, и няма андрогенни странични ефекти? 100% проверете!

Има ли нужда от цикличен прием на Axcell?

Категорично не. Axcell е абсолютно подходящ за целогодишна непрекъсната употреба. Не се налага да го приемате циклично.

Могат ли жени да употребяват Axcell?

Разбира се! Той е перфектна формула за спортистките, които искат да изградят по-атлетична и по-сексапилна фигура.

Може ли Axcell да бъде причина за повожителна допинг-проба?

Не! Всички съставки на този продукт са натурални и нехормонални.

Моят протеин съдържа ВСАА. Ще имам ли полза, ако добавя Axcell?

Страхотен въпрос! Част от ефективността на Axcell се дължи на неговата бърза бионаличност. Да, суроватъчният протеин се усвоява най-бързо. Въпреки че той съдържа ВСАА, на организма му е необходимо време, за да разгради протеина, да отдели тези три аминокиселини и да ги усвои. Като цяло ВСАА в свободна форма се абсорбират много по-бързо в сравнение с тези ВСАА, които са част от приетия суроватъчен или друг протеин.

Освен това, тези аминокиселини в Axcell се усвояват още по-бързо, ПО-БЪРЗО дори от свободните форми, благодарение на съставката LPC (лизофосфатидилхолин). LPC е уникален компонент, включен в този продукт за ускоряване и подобряване на усвояването на всички други съставки на Axcell. Така ВСАА стават достъпни за тялото моментално. Когато мускулната Ви маса се руши, умората настъпва, нивата на кортизола се покачват и работоспособността намалява, не е нужно да чакате за да бъдат усвоени ВСАА. Имате Axcell!

Трябва ли да приемам Axcell в нетренировъчни дни?

Не е задължително. Много спортисти са установили, обаче, че приемането на Axcell в дните без тренировка води до по-бързо изграждане на мускулната маса и по-ранно възстановяване.

Как да приемам Axcell?

Като хранителна добавка, смесете 1 равна мерителна лъжичка (11 g) с около 500 ml вода и разбъркайте добре. Броят на необходимите дози зависи от Вашето телесно тегло. Ето нашите препоръки:

➡ При тегло до 72 kg – 1 мерителна лъжичка
➡ При тегло от 72 до 82 kg – 2 мерителни лъжички
➡ При тегло над 82 kg – 3 мерителни лъжички

Разбира се, ако сте ограничени в бюджета, заради високото съдържание на левцин в една единствена лъжичка можете да ограничите броя на дозите и въпреки това ще получите чудесен ефект.


Как да получа максимален ефект от Axcell?

Отново чудесен въпрос! Открихме, че категорично най-добрият начин да извлечете максимална полза от този продукт, е да направите следното – започнете да отпивате Axcell около 20 минути преди да започнете тренировката, продължете да го приемате по време на натоварването до самият край, за да поддържате плазмените нива на ВСАА високи. Можете също така да разделите необходимата доза на 2 половини – едната половина изпийте преди тренировката, а другата – по време на самата тренировка.

Внимание! ПРОДУКТЪТ НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА УПОТРЕБА ОТ ЛИЦА ПОД 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ! Да не се използва от деца! Не приемайте този продукт, ако имате рак на простатата или друго заболяване на простатата. Лицата, страдащи от някакво заболяване или изложени на риск от такова, трябва да се консултират с лекар преди да употребяват Axcell. Не използвайте този продукт ако сте изложени на риск или лекувате високо кръвно налягане, сърдечни, бъбречни болести, заболявания на щитовидната жлеза или психични заболявания, тревожност, депресия, припадъци или инсулт.

Консултирайте се с лекар преди употреба, ако приемате антидепресанти, МАО-инхибитори или други предписани с рецепта медикаменти. Прекратете употребата и се консултирайте с лекар, ако усетите виене на свят, безсъние, тремори, нервност, главоболие или нарушена сърдечна дейност. Преди да започнете каквато и да е програма за намаляване на телесното тегло, консултирайте се с Вашия лекар.

Посочените характеристики на продукта не са оценени от FDA. Той не е предназначен за диагностициране, лечение или предотвратяване на никакво заболяване.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

bgrnhy
bgrnhy
27 Март 2012

Monster Amino ;)
Plamen1995
Plamen1995
19 Март 2012

Koe e po dobro Axcell ili Monster Amino
Barrios
Barrios
10 Март 2012

Тва бива ли го може ли да се сравнява с xtend ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 54:50:32
  Pump Extreme / Pre-Workout за хранителни режими
  OstroVit

  Pump Extreme / Pre-Workout

  300 грама, 30 Дози
  4445 лв. 2223 лв. (-50%)
  Купи

  Pump Extreme / Pre-Workout


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 300 грама, 30 Дози

  OstroVit Pump Extreme / Pre-Workout е хранителана добавка, която ефективно поддържа силата и издръжливостта на тялото и значително повишава ефективността на тренировките. Специално създадената формула позволява производството на азотен оксид (NO), който е отговорен за скоростта на комуникация между клетките, отпуска стените на кръвоносните съдове и инхибира агрегацията на тромбоцитите. Формулата...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Axcell 4:1:1 от Athletic Xtreme

Axcell 4:1:1

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: BCAA ( Аминокиселини Разклонена верига )    Марка: Athletic Xtreme    Разфасовка: 440 грама, 40 Дози
75 лв.
60 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
60 лв.
56.46 лв.