Super Protein Amino 6000 от Dymatize

Dymatize

Super Protein Amino 6000

12345    5/5  (9 гласували)
-34%   56 лв.
3710 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 10901

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Dymatize Super Amino 6000 са висококачествен и високо работоспособен протеинов източник, направени от финна смес от суроватъчен протеин изолат,суроватъчен протеин концентрат и свободни аминокиселини.

Тази смес е отличен източник на съществени и несъществени аминокиселини, включително ценните разклонени вериги аминокиселини (BCAA).

Аминокиселините са строителните блокове на мускулите и играят роля при поддържането и създаването на позитивния нитрогенен баланс, който е важен за мусулното нарастване.

Аминокиселините също играят важна роля при предпазването на мусулните протеини от разпад.

Dymatize Super Amino 6000 са създадени като едни от силните аминокиселини предлагани на пазара.

Със своите 6000 мг. от високо качествени, съществени и несаществени аминокиселини в доза, Dymatize Super Amino 6000 ще ви помогнат да постигнете вашите тренировачни цели.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

THAIS
THAIS
10 Май 2014

@qwes - Има доста възможни приеми - можеш преди ядене, можеш преди тренировка, а можеш също и след нея, че дори има опция и преди лягане. Разбира се - най-добре е след тренировка. От там нататък ако искаш още дози да вкараш, това зависи до колко имаш нужда, желание и възможност. 3-4 таблетки, между 15-30минути след тренировка, е най-оптималният вариант. Можеш също между 40-60минути преди тренировка да удариш 2-3 (тогава и тези след тренировка стават 2-3) ... и прочие варианти. Консумирай с мярка. :)
qwes
qwes
22 Април 2013

Здравейте! Понеже не е посечена определена доза, какво количество според вас трябва да се приема в тренировъчни дни и какво в НЕ тренировъчни.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Super Protein Amino 6000 от Dymatize

Super Protein Amino 6000

Подкатегории: Комплексни аминокиселини    Марка: Dymatize    Разфасовка: 345 капсули, 115 Дози
56 лв.
3710 лв.