Xtreme Napalm / Amino 13 + Electrolytes от FA Nutrition

FA Nutrition

Xtreme Napalm / Amino 13 + Electrolytes

12345    5/5  (5 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Есенциални аминокиселини Разфасовка: 450 грама, 30 Дози Съставки на продукта
4995 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 38258

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Xtreme Napalm® е усъвършенстван продукт, който силно стимулира тялото. Той е подготвен за ефективна подготовка за интензивни, тежки тренировки и тренировки за издръжливост. Xtreme Napalm® започва да действа няколко минути след консумацията на първата порция, създава усещане за силна стимулация на тъканите в цялото тяло. Аргининът и бета аланинът, съдържащи се в Xtreme NO-Volumizing Complex, подпомагат освобождаването на азотен оксид (NO) от епителната тъкан, което от своя страна подобрява транспорта на хранителни вещества и кислород през кръвоносните съдове на работещите мускули и създава усещане за постоянно изпомпване през целия тренировъчна сесия.

     Увеличава нивото на енергия
     Подпомага концентрацията
     Подобрява транспорта на хранителни вещества и кислород
     Подобрява буфериращите свойства
     Ограничава натрупването на млечна киселина
     Премахва свободните радикали от работещите мускули
     Осигурява подходяща хидратация
     Без добавена захар
     Два продукта с различен състав: със и без въглехидрати
     Мощен тренировъчен стимулатор

В допълнение, Xtreme NO-Volumizing Complex заедно с Xtreme Power & Focus Complex осигуряват мускулен буфериращ капацитет и намаляват натрупването на млечна киселина. Xtreme Napalm® ще ви позволи да продължите интензивни тренировки, без да чувствате умора и мускулна болка. Активните съставки, включени в Xtreme Power & Focus Complex, повишават концентрацията и добавят енергия, което е от голямо значение за трениращите хора както във фитнеса, така и на терена или на корта. Комплексът Xtreme Power & Focus ви позволява да останете съсредоточени и концентрирани, така че да можете да преодолеете собствените си физиологични бариери, да ви позволи да изстискате повече, да правите повече повторения и да тренирате по -дълго от всякога.
Всяка порция Xtreme Napalm® осигурява на организма оптимални количества от най -силните антиоксиданти, които намаляват свободните радикали, а Electrolite & Delivery Complex е отговорен за правилната хидратация на тялото по време на интензивни тренировки. Това означава, че благодарение на Xtreme Napalm® тялото е добре хидратирано и може да издържи повече за по-дълъг период от време.
Xtreme Napalm® Pre-Contest не съдържа въглехидрати и може да се консумира от всички хора с ограничена нужда от въглехидрати в храната. Xtreme Napalm® Pre-Contest е перфектният избор за всеки, който иска да изгради чиста мускулна маса между периодите на тренировка.
Дозировка
В зависимост от теглото си, разтворете 5,6 g прах (~ 3/4 лъжички) в 250 ml вода или 11,2 g прах (~ 1,5 лъжички) в 500 ml вода и консумирайте 30 минути преди тренировка. Не превишавайте препоръчителната дневна доза от продукта.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Xtreme Napalm / Amino 13 + Electrolytes от FA Nutrition

Xtreme Napalm / Amino 13 + Electrolytes

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Есенциални аминокиселини    Марка: FA Nutrition    Разфасовка: 450 грама, 30 Дози
4995 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
49.95 лв.
44.01 лв.