Amino Decanate от Muscle Meds

Muscle Meds

Amino Decanate

12345    4.4/5  (27 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Комплексни аминокиселини Разфасовка: 360 грама, 30 Дози Съставки на продукта
-33%   78 лв.
52 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11168

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Аминокиселинен комплекс с пълен спектър компоненти за изграждане на мускулна маса!
5 g ВСАА във всяка доза (при анаболното съотношение 10:1:1)!
5 g глутамин с фармацевтично качество във всяка доза!
500 mg матрица от критични за мускулната маса аминокиселини!

Разтърсващ пробив в света на аминокиселинната суплементация!

Amino Decanate е революционна нова формула на MuscleMeds, която коренно ще промени аминокиселинната суплементация. След 3 години изследвания екипът на MuscleMeds откри 19 критични за мускулната маса аминокиселини, необходими за поддържане на висока тренировъчна интензивност, стимулиране на максимална анаболна активност в организма и силен анти-катаболен ефект. Тъй като това не е достатъчно за един елитен спортист, за да увеличи ефекта от тези 19 аминокиселини, MuscleMeds добави своята изключителна технология за усвояване DecaDrive! Пригответе се да изпитате разтърсващия ефект на Amino Decanate!

Най-новата аминокиселинна формула Amino Decanate е разработена с цел да предизвика максимален анаболен ефект. Също така ограничава максимално аминокиселинния дефицит и катаболизма, възникващи в резултат на интензивните тежки тренировки.

Най-новите изследвания показват, че не само аминокиселините с разклонена верига (ВСАА) и глутаминът имат определящо значение за мускулния растеж, но и още 15 аминокиселини, наречени критично аминокиселинно ядро. Всъщност когато някоя от тези аминокиселини бъде изчерпана в мускулатурата, растежът спира и физическата производителност силно намалява. Това явление е познато като ‘ограничаващ аминокиселинен фактор’.

Всяка доза Amino Decanate осигурява всичките 19 критични аминокиселини за върхов мускулен растеж, максимална физическа производителност и оптимално протичане на възстановителните процеси. За да увеличи бионаличността и потентността на тази формула, която сама по себе си има изключително силен анаболен ефект, MuscleMeds добави в Amino Decanate и изключителната технология DecaDrive!

Amino Decanate поддържа цикъла на лимонената киселина в организма за постигане на максимален мускулен растеж и пикова мощност!

Цикълът на лимонената киселина е основен енергетичен биохимичен процес в организма, протичащ в митохондриите на клетките. По време на натоварване (тренировка) необходимостта от енергия в тялото се увеличава значително, за да се осигурят мускулните контракции и да се поддържа активността на клетъчните функции. При такива условия цикълът на лимонената киселина се ускорява значително и по този начин се осигурява допълнителна енергия за мускулите, необходима за преодоляване на физическото усилие. Затова физическото натоварване увеличава нуждата от 19-те критични аминокиселини, участващи в осъществяването на цикъла на лимонената киселина. Ако по време на тренировка възникне дефицит на тези критични аминокиселини, това може да има директно негативно влияние върху физическата работоспособност и мускулния растеж.

Amino Decanate е прецизно формулиран продукт, съдържащ всичките 19 критични аминокиселини, които са необходими за осигуряване на оптимална физическа работоспособност и максимален мускулен растеж.

Начин на употреба : Смесете една доза (1 мерителна лъжица) Amino Decanate с 250-300 ml вода и разбъркайте. Приемайте 1-2 дози дневно – преди, по време и след тренировка, или по всяко време, когато имате нужда от аминокиселини.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Me4oBG
Me4oBG
18 Март 2016

А в не тренировъчни?
staky
staky
17 Октомври 2014

PERFFECT
Администратор
Администратор
05 Октомври 2013

1 до3а преди и 1 след тренировка ( 24грама общо ).
Вели
Вели
05 Октомври 2013

??
Вели
Вели
01 Октомври 2013

Здравейте,аз съм 55 кила и 1,70 висок колко грама на ден амино деканат трябва да приемам ?
Sabri sabriev
Sabri sabriev
30 Август 2013

V momenta razpolagam s N.O Xplode + Syntha 6 ako dobavq i tozi produkt dali shte ima po dobir efekt? ili da kombiniram s nqkakiv drug produkt?
Консултант
Консултант
29 Август 2013

Да, може.
Sabri sabriev
Sabri sabriev
29 Август 2013

Moga li da kombiniram s kreatin + protein?
Консултант
Консултант
20 Февруари 2012

И трите варианта са много добри, аз бих заложил на по време на самата тренировка.
nuHko
nuHko
20 Февруари 2012

Кога е най - добре да се приемат преди, след или по време на тренировка ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Carnivor / Beef Protein

  Carnivor / Beef Protein за хранителни режими
  135 лв. 95 лв.

  Carnivor / Beef Protein


  Категории: Протеини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Muscle Meds
  Разфасовка: 2088 грама, 56 Дози

  MuscleMeds Carnivor : ТАЙНИЯТ ТЕЛЕШКИ ПРОТЕИН, който Кай Грийн използва за да качи мускулна маса и да спечели 2009 ARNOLD CLASSIC! Кай Грийн работи в тясно сътрудничество с MuscleMeds като тестов обект на някои експериментални формули преди предоставянето им на разположение на обикновения потребите...
 • Nectar

  Nectar за хранителни режими
  80 лв. 72 лв.

  Nectar


  Категории: Продукти с максимална отстъпка, Протеини
  Марка: Syntrax
  Разфасовка: 908 грама

  Покачване на мускулна маса Подобряване на възстановяването Без мазнини и въглехидрати 36 дози в опаковка Добре дошли в света на NECTAR! Свършиха дните на нискокачествените суроватъчни протеини! Свършиха дните на протеинови напитки с отвратителен вкус, които ви обещават много, но всъщност ви предост...
 • Creatine Decanate

  Creatine Decanate за хранителни режими
  40 лв. 2520 лв.

  Creatine Decanate


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Muscle Meds
  Разфасовка: 300 грама, 60 Дози

  ➡ Професионален микронизиран креатин! ➡ Увеличава мускулната маса и сила! ➡ Увеличава АТФ и стимулира енергетичните процеси по време на натоварване! ➡ Ускорява възстановянето! ➡ Намалява мускулната умора и болезненост! Ефективността на креатина по отношение изграждането на мускулна маса и сила...
 • Glutamine Decanate

  Glutamine Decanate за хранителни режими
  55 лв. 37 лв.

  Glutamine Decanate


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Muscle Meds
  Разфасовка: 300 грама, 60 Дози

  ➡ Професионален микронизиран L-глутамин! ➡ Потентна доза – 5 грама! ➡ Стимулира мускулния растеж и подобрява възстановяването! ➡ Увеличава протеиновата синтеза! ➡ Увеличава обема на мускулните клетки! Глутаминът е една от най-широко разпространение аминокиселини в мускулната тъкан на човека. Т...


Съчетайте този продукт с

 • Amino 12K

  Amino 12K за хранителни режими
  42 лв.

  Amino 12K


  Категории: Аминокиселини
  Марка: MEX
  Разфасовка: 300 Таблетки

  Бързо усвоими анаболни съставки от тележки и суроватъчен протеин! Аминокиселините са основите на протеина и са изключително важни за възстановяването и растежа на мускула. Приема на неразградени протеини отнема ценно време и енергия за тяхното преработване и усвояване от организма. Те също така мог...
 • Xtreme Glutamine

  Xtreme Glutamine за хранителни режими
  4695 лв.

  Xtreme Glutamine


  Категории: Аминокиселини
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама, 100 Дози

  FA Nutrition Xtreme Glutamine е хранителна добавка доставяща най-качественият и чист глутамин. Глутаминът е аминокиселината с най-високо съдържание в човешкото тяло и съдейства в редица функции на метаболизма. Високото съдържание на азот и глюкоза в кръвта, както и силен имунитет са само част от пол...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Amino Decanate от Muscle Meds

Amino Decanate

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Комплексни аминокиселини    Марка: Muscle Meds    Разфасовка: 360 грама, 30 Дози
78 лв.
52 лв.