Amino Decanate от Muscle Meds

Muscle Meds

Amino Decanate

12345    4.4/5  (27 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Комплексни аминокиселини Разфасовка: 360 грама, 30 Дози Съставки на продукта
-33%   78 лв.
52 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11168

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Аминокиселинен комплекс с пълен спектър компоненти за изграждане на мускулна маса!
5 g ВСАА във всяка доза (при анаболното съотношение 10:1:1)!
5 g глутамин с фармацевтично качество във всяка доза!
500 mg матрица от критични за мускулната маса аминокиселини!

Разтърсващ пробив в света на аминокиселинната суплементация!

Amino Decanate е революционна нова формула на MuscleMeds, която коренно ще промени аминокиселинната суплементация. След 3 години изследвания екипът на MuscleMeds откри 19 критични за мускулната маса аминокиселини, необходими за поддържане на висока тренировъчна интензивност, стимулиране на максимална анаболна активност в организма и силен анти-катаболен ефект. Тъй като това не е достатъчно за един елитен спортист, за да увеличи ефекта от тези 19 аминокиселини, MuscleMeds добави своята изключителна технология за усвояване DecaDrive! Пригответе се да изпитате разтърсващия ефект на Amino Decanate!

Най-новата аминокиселинна формула Amino Decanate е разработена с цел да предизвика максимален анаболен ефект. Също така ограничава максимално аминокиселинния дефицит и катаболизма, възникващи в резултат на интензивните тежки тренировки.

Най-новите изследвания показват, че не само аминокиселините с разклонена верига (ВСАА) и глутаминът имат определящо значение за мускулния растеж, но и още 15 аминокиселини, наречени критично аминокиселинно ядро. Всъщност когато някоя от тези аминокиселини бъде изчерпана в мускулатурата, растежът спира и физическата производителност силно намалява. Това явление е познато като ‘ограничаващ аминокиселинен фактор’.

Всяка доза Amino Decanate осигурява всичките 19 критични аминокиселини за върхов мускулен растеж, максимална физическа производителност и оптимално протичане на възстановителните процеси. За да увеличи бионаличността и потентността на тази формула, която сама по себе си има изключително силен анаболен ефект, MuscleMeds добави в Amino Decanate и изключителната технология DecaDrive!

Amino Decanate поддържа цикъла на лимонената киселина в организма за постигане на максимален мускулен растеж и пикова мощност!

Цикълът на лимонената киселина е основен енергетичен биохимичен процес в организма, протичащ в митохондриите на клетките. По време на натоварване (тренировка) необходимостта от енергия в тялото се увеличава значително, за да се осигурят мускулните контракции и да се поддържа активността на клетъчните функции. При такива условия цикълът на лимонената киселина се ускорява значително и по този начин се осигурява допълнителна енергия за мускулите, необходима за преодоляване на физическото усилие. Затова физическото натоварване увеличава нуждата от 19-те критични аминокиселини, участващи в осъществяването на цикъла на лимонената киселина. Ако по време на тренировка възникне дефицит на тези критични аминокиселини, това може да има директно негативно влияние върху физическата работоспособност и мускулния растеж.

Amino Decanate е прецизно формулиран продукт, съдържащ всичките 19 критични аминокиселини, които са необходими за осигуряване на оптимална физическа работоспособност и максимален мускулен растеж.

Начин на употреба : Смесете една доза (1 мерителна лъжица) Amino Decanate с 250-300 ml вода и разбъркайте. Приемайте 1-2 дози дневно – преди, по време и след тренировка, или по всяко време, когато имате нужда от аминокиселини.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Me4oBG
Me4oBG
18 Март 2016

А в не тренировъчни?
staky
staky
17 Октомври 2014

PERFFECT
Администратор
Администратор
05 Октомври 2013

1 до3а преди и 1 след тренировка ( 24грама общо ).
Вели
Вели
05 Октомври 2013

??
Вели
Вели
01 Октомври 2013

Здравейте,аз съм 55 кила и 1,70 висок колко грама на ден амино деканат трябва да приемам ?
Sabri sabriev
Sabri sabriev
30 Август 2013

V momenta razpolagam s N.O Xplode + Syntha 6 ako dobavq i tozi produkt dali shte ima po dobir efekt? ili da kombiniram s nqkakiv drug produkt?
Консултант
Консултант
29 Август 2013

Да, може.
Sabri sabriev
Sabri sabriev
29 Август 2013

Moga li da kombiniram s kreatin + protein?
Консултант
Консултант
20 Февруари 2012

И трите варианта са много добри, аз бих заложил на по време на самата тренировка.
nuHko
nuHko
20 Февруари 2012

Кога е най - добре да се приемат преди, след или по време на тренировка ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 03:07:06
  Testo Booster за хранителни режими
  OstroVit

  Testo Booster

  90 капсули, 30 Дози
  3195 лв. 1598 лв. (-50%)
  Купи

  Testo Booster


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 90 капсули, 30 Дози

  OstroVit / Testo booster е хранителна добавка, подпомагаща мъжкия организъм, като стабилизира и повишава нивата на тестостерона. Подбраните вещества съдържащи се в продукта имат синергичен ефект и действат благоприятно върху тялото. OstroVit / Testo booster е комбинация от екстракти, като: Растението „Бабини зъби“ (Tribulus Terrestris), чиито активни съставки са сапонините, които в този проду...


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Amino Decanate от Muscle Meds

Amino Decanate

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Комплексни аминокиселини    Марка: Muscle Meds    Разфасовка: 360 грама, 30 Дози
78 лв.
52 лв.