Re-Con от Muscle Pharm

Muscle Pharm

Re-Con

12345    4.1/5  (49 гласували)
-20%   120 лв.
96 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10209

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Нова марка на годината 2009


Какво е Recon?

RECON e уникален и неповторим, несъздаван досега следтренировъчен продукт. Той Ви ПРЕЗАРЕЖДА, осигурява Ви отново с всичко необходимо и стимулира „НАДстрояването” на новата МУСКУЛНА маса! RECON е създаден да максимизира най-важния етап от тренировъчната програма на спортистите – следтренировъчната фаза, която наричаме „анаболен прозорец”. RECON е формулиран да осигури на най-тежко трениращите атлети всичко необходимо за подхранване на възстановяването и растежа при всички ситуации. Всеки компонент на възстановяващата му композиция е предназначен за това, той е най-завършената възстановяваща формула. Не съществува друг продукт като RECON от Muscle Pharm!

Бруталната истина е, че колкото повече и по-здраво тренирате, толкова по-добри резултати ще имате, стига да разполагате с правилните инструменти за възстановяване и растеж! Вашата тренировъчна програма е толкова добра, колкото е качествено Вашето възстановяване. Матрицата на RECON преобръща всички представи за възстановяване и растеж.

RECON позволява на тежко трениращите атлети да се натоварват екстремно, но също и да възстановяват по-бързо в крайно тежките условия на високоинтензивните натоварвания чрез поддържане на вътрешната среда на организма.

Мускулно-възстановяващата матрица на RECON максимизира следтренировъчния растеж и възстановяването чрез:

➡ презареждане на енергийните депа в мускулите

➡ попълване на количествата жизнено важни хранителни компоненти, изчерпани по време на интензивна тренировка

➡ регенериране на мускулната тъкан чрез отстраняване на метаболитните отпадъци от нейните клетки

➡ подхранване на мускулните клетки, като стимулира навлизането на големи количества хранителни вещества в тях

➡ презареждане на клетките и блокиране на индуцирания от стрес следтренировъчен катаболизъм

➡ стимулиране на възстановяването по пътя на усилване на имунитета и възстановителните механизми на организма.

Как работи RECON?

RECON комбинира в себе си 7 натурални матрици, специално формулирани да зареждат механизмите на тялото за увеличаване на мускулната маса, регенерация и възстановяване, за да се достигне максимален следтренировъчен растеж и оптимизация на „анаболния прозорец”.

RECON е презареден с възстановяващи гликогена в мускулите специфични въглехидрати (Carb-Max™ комбинация), регулатори на хормоните на стреса и клетъчни детоксикатори. Така той предотвратява катаболизма и подпомага клетъчното здраве. Съдържа още и имуно-модулатори, за да доведе до максимум възстановяването и здравето като цяло. RECON стимулира ключови анаболни и възстановителни механизми на тялото, за да увеличи растежа на мускулатурата, да подобри възстановяването и да подобри значително адаптирането на организма към тежките физически натоварвания.

Внимателно създадената комбинация от ключови съставки в RECON представлява най-широкообхватната формула за следтренировъчно възстановяване и изграждане на мускулна маса, която е създавана някога!

Матрицата за мускулно възстановяване съдържа:

Възстановителен комплекс – най-изобилната аминокиселина в организма – глутамин – има свойството да усилва имунитета и процесите на изграждане на мускулна маса. RECON съдържа повече от 7 g глутамин във всяка доза, заедно с други мощни съставки, стимулиращи по-доброто възстановяване.

Надграждащ комплекс – изследванията доказват отново и отново, че незаменимите аминокиселини (ЕАА) и аминокиселините с разклонена верига (ВСАА) са компоненти с решаващо значение за процесите на изграждане на мускулна маса. Особено в непосредствения след тренировка „прозорец на растежа”, количествата на тези аминокиселини са критични по отношение на мускулното изграждане и регенерация. RECON съдържа 6 g незаменими аминокиселини и 6 g аминокиселини с разклонена верига във всяка доза.

Подхранващ комплекс – RECON е свръх-зареден с ключови растителни екстракти и фитохимикали, специално добавени заради тяхната важна роля при възстановяването, регенерацията и надграждането на мускулната маса. Този комплекс съдържа и някои клетъчни детоксикатори, отстраняващи свободните радикали и клетъчни замърсявания, специално предназначени да елиминират метаболитните отпадъци, за постигане на по-добро възстановяване и тонус на мускулните клетки.

Презареждащ комплекс (анти-стрес адаптоген) – кортизолът и свободните радикали са главните пречки за възстановяването и клетъчното здраве. Този комплекс съдържа специфични съставки за контрол върху нивата на кортизола и стрес-зависимите инхибиращи растежа хормони.

Въглехидратен комплекс (Carb-Max™) – съдържа специално формулирана комбинация от специфични въглехидратни източници, всеки от които е избран заради уникалните си енергетични свойства и възможности за ускоряване на възстановяването. Този комплекс е съставен от 3 различни моно- и поли захарида, чиято комбинация доставя на тялото енергия за бързо и устойчиво попълване на изразходваните енергийни запаси в клетките.

Ключовите предимства на RECON :

Какво прави RECON така важен за наистина тежко трениращите атлети?
RECON е мощна, широкоспектърна формулация, съдържаща ефективни съставки, които научно доказано осигуряват ключовите компоненти за следтренировъчните възстановителни процеси. По-важното е, че RECON съдържа достатъчни количества от всички важни активни съставки, които го правят един от най-впечатляващите и най-необходимите продукти за един спортист. На пазара няма аналог на RECON!

RECON:

➡ Максимизира следтренировъчния растеж и възстановяване
➡ Оптимизира следтренировъчния „анаболен прозорец”
➡ Презарежда изразходваните енергийни депа на мускулите
➡ Регенерира мускулната тъкан
➡ Попълва недостига на жизненоважни нутриенти
➡ Стимулира имунитета и механизмите за възстановяване

Трябва ли да правя цикъл с почивка от RECON?

НЕ! Въпреки, че RECON поддържа естествените анаболни процеси в тялото, той не е хормонален продукт. RECON осигурява жизнено необходими вещества и хранителни компоненти за подпомагане на възстановяването, агресивно изграждане на мускулна маса и използване на „анаболния прозорец” за максимален мускулен растеж и възстановяване.

Има ли опасност от положителен резултат на тест за наркотици при употреба на RECON?

Категорично не. RECON не е хормонален продукт, не съдържа незаконни или забранени субстанции. Разбира се, както за всяка хранителна добавка, Вие трябва да се уверите, че съставките на RECON не присъстват в списъка на забранените вещества на организацията, която контролира Вашия спорт.

Какъв е най-добрият начин за употреба на RECON?

Матрицата на RECON е създадена да подпомогне всеки етап от следтренировъчния възстановителен процес. RECON презарежда мускулните клетки, възстановява жизнените нутриенти и регенерира тежко натоварваните мускули. RECON трябва да се приема непосредствено след интензивни тренировки, за да се използва предимството на временното хипер-резорбируемо състояние, в което се намира организмът тогава. Гладните за гликоген и хранителни вещества мускули буквално ще попият съставките на RECON.

Забележка за практикуващите бойни изкуства и атлетите, трениращи при висока интензивност и издържливост – RECON съдържа съставки, които драстично намаляват умората и отстраняват метаболитните отпадъци от клетките, за да се възстановят нивата на АТФ (т.е. енергийните запаси на клетката). По време на продължително натоварване при висока интензивност (тренировки и/или състезания с продължителност над 90 минути) е препоръчително да изпиете една доза RECON, за да презаредите енергийните депа, да намалите умората и да подобрите работата на мускулатурата. Приемайте 1 доза RECON на всеки 60-90 минути постоянно натоварване с висока интензивност. Непосредствено след края на такава интензивна физическа активност изпийте още една доза RECON. Тя допълнително ще ускори и подпомогне възстановителните процеси, а и ще подготви тялото Ви за нови тежки натоварвания през следващия ден.

Мога ли да приемам RECON всеки ден?

RECON е следтренировъчен възстановителен продукт. Препоръчително е да го приемате веднага след високоинтензивно физическо натоварване. Ефективността на RECON не намалява при постоянна употреба. Чрез прием на RECON след всяка тренировка ще постигнете максимална адаптация към тежкия тренировъчен режим.

Резултатите!

Какво представлява „анаболният прозорец” на растежа?
Изследванията показват, че съществува критичен период от време непосредствено след високоинтензивно физическо натоварване – до около 60 минути след приключването му. В този период клетките са в състояние на хипер-резорбируемост. През този „анаболен прозорец” клетките на тялото имат силно увеличена чувствителност към инсулин, което позволява рязко и силно увеличение на усвояването на хранителни вещества. RECON е създаден да даде предимство в такъв момент на ускореното усвояване и растеж, чрез осигуряване на ключови хранителни компоненти и максимален растежен отговор.

Какво мога да очаквам от RECON?

Тежко трениращите атлети, които приемат RECON, ще усетят драстично подобряване на възстановяването, силно намаление на мускулната умора и болезненост, както и подобрен тонус при следващо натоварване. След 2-3 седмици употреба атлетите, използващи RECON, ще забележат увеличение в плътността на мускулната маса и подобряване на постиженията, които значително превишават тези при спортисти, които не приемат RECON. Тези, които употребяват RECON поне от 2-3 седмици ще могат буквално да доминират над техните съотборници или партньори, които не приемат RECON.

Спортистите, които използват RECON ще разбират, че могат да се върнат на игрището или ринга по-бързо, могат да тренират при по-голямо натоварване и могат да възстановяват по-бързо от всякога. RECON е наистина много мощен и уникален суплемент, който няма аналог на пазара днес.

Като заключение...

Елитните спортисти знаят, че победата се печели при подготовката за състезателния ден. Ако търсите сериозни резултати, Вие ще осъзнаете, че следтренировъчната формула е ключът към успеха. Позволете матрицата на RECON да Ви осигури върхово възстановяване, за да се върнете в залата, на игрището или подиума по-бързо и по-силен. Най-накрая Вие имате това, което търсехте и от което имате нужда.

Тренирай здраво, тренирай интелигентно... Възстанови. ПОБЕДИ!
КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

gogroba
gogroba
03 Март 2014

,
Консултант
Консултант
12 Януари 2014

Защото повечето хора пият по 2 дози.
fredy
fredy
12 Януари 2014

Не разбрах защо пише, 4е има 7 грама глутамин , като в съдърьжанието пише 3,5 гр. ?
Консултант
Консултант
02 Януари 2014

Да, може да се комбинира, иначе може и да добавите Кре-Алкалин, макар, че в ASSAULT има няколко други вида креатин.
unthrustworthy
unthrustworthy
02 Януари 2014

Консултант> Добре ли е да се комбинира с Асаут? Ако да има ли нужда да се добавя и Креатин към кобинацията? Мерси предварително за отговора.
MeMo
MeMo
06 Октомври 2013

zdr iskam da va popitam pochnax fitnes nali obache sega piq protein i creatin + black fire za izgrqne na maznini ako ostavq proteina i creatina i vzema toq produkt i Азотнa/напомпващ xplood kak shte e ?
stefan89
stefan89
02 Октомври 2013

Kak se pie po kolko na den I v ne trenirovachnite dni
Консултант
Консултант
26 Юли 2013

Да, определено е добра комбинация.
cvucy
cvucy
26 Юли 2013

Добра ли ще е комбинацията - Re-con + Muscle Pharm Creatine :?
myday
myday
23 Юни 2013

iliqn2095 аз съм използвал този и bcaa xplode но xplode не може да се сравни с този.Re-con възтановява 10 пъти по-добре и дава повече енергия и има невероятен вкус.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Re-Con от Muscle Pharm

Re-Con

Марка: Muscle Pharm    Разфасовка: 1200 грама
120 лв.
96 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
96 лв.
90.34 лв.