Стакове Всички категории
RE-CON от Muscle Pharm

RE-CON

12345    4/5  (49 гласували)
96 лв.  120 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10209
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Нова марка на годината 2009


Какво е Recon?

RECON e уникален и неповторим, несъздаван досега следтренировъчен продукт. Той Ви ПРЕЗАРЕЖДА, осигурява Ви отново с всичко необходимо и стимулира „НАДстрояването” на новата МУСКУЛНА маса! RECON е създаден да максимизира най-важния етап от тренировъчната програма на спортистите – следтренировъчната фаза, която наричаме „анаболен прозорец”. RECON е формулиран да осигури на най-тежко трениращите атлети всичко необходимо за подхранване на възстановяването и растежа при всички ситуации. Всеки компонент на възстановяващата му композиция е предназначен за това, той е най-завършената възстановяваща формула. Не съществува друг продукт като RECON от Muscle Pharm!

Бруталната истина е, че колкото повече и по-здраво тренирате, толкова по-добри резултати ще имате, стига да разполагате с правилните инструменти за възстановяване и растеж! Вашата тренировъчна програма е толкова добра, колкото е качествено Вашето възстановяване. Матрицата на RECON преобръща всички представи за възстановяване и растеж.

RECON позволява на тежко трениращите атлети да се натоварват екстремно, но също и да възстановяват по-бързо в крайно тежките условия на високоинтензивните натоварвания чрез поддържане на вътрешната среда на организма.

Мускулно-възстановяващата матрица на RECON максимизира следтренировъчния растеж и възстановяването чрез:

➡ презареждане на енергийните депа в мускулите

➡ попълване на количествата жизнено важни хранителни компоненти, изчерпани по време на интензивна тренировка

➡ регенериране на мускулната тъкан чрез отстраняване на метаболитните отпадъци от нейните клетки

➡ подхранване на мускулните клетки, като стимулира навлизането на големи количества хранителни вещества в тях

➡ презареждане на клетките и блокиране на индуцирания от стрес следтренировъчен катаболизъм

➡ стимулиране на възстановяването по пътя на усилване на имунитета и възстановителните механизми на организма.

Как работи RECON?

RECON комбинира в себе си 7 натурални матрици, специално формулирани да зареждат механизмите на тялото за увеличаване на мускулната маса, регенерация и възстановяване, за да се достигне максимален следтренировъчен растеж и оптимизация на „анаболния прозорец”.

RECON е презареден с възстановяващи гликогена в мускулите специфични въглехидрати (Carb-Max™ комбинация), регулатори на хормоните на стреса и клетъчни детоксикатори. Така той предотвратява катаболизма и подпомага клетъчното здраве. Съдържа още и имуно-модулатори, за да доведе до максимум възстановяването и здравето като цяло. RECON стимулира ключови анаболни и възстановителни механизми на тялото, за да увеличи растежа на мускулатурата, да подобри възстановяването и да подобри значително адаптирането на организма към тежките физически натоварвания.

Внимателно създадената комбинация от ключови съставки в RECON представлява най-широкообхватната формула за следтренировъчно възстановяване и изграждане на мускулна маса, която е създавана някога!

Матрицата за мускулно възстановяване съдържа:

Възстановителен комплекс – най-изобилната аминокиселина в организма – глутамин – има свойството да усилва имунитета и процесите на изграждане на мускулна маса. RECON съдържа повече от 7 g глутамин във всяка доза, заедно с други мощни съставки, стимулиращи по-доброто възстановяване.

Надграждащ комплекс – изследванията доказват отново и отново, че незаменимите аминокиселини (ЕАА) и аминокиселините с разклонена верига (ВСАА) са компоненти с решаващо значение за процесите на изграждане на мускулна маса. Особено в непосредствения след тренировка „прозорец на растежа”, количествата на тези аминокиселини са критични по отношение на мускулното изграждане и регенерация. RECON съдържа 6 g незаменими аминокиселини и 6 g аминокиселини с разклонена верига във всяка доза.

Подхранващ комплекс – RECON е свръх-зареден с ключови растителни екстракти и фитохимикали, специално добавени заради тяхната важна роля при възстановяването, регенерацията и надграждането на мускулната маса. Този комплекс съдържа и някои клетъчни детоксикатори, отстраняващи свободните радикали и клетъчни замърсявания, специално предназначени да елиминират метаболитните отпадъци, за постигане на по-добро възстановяване и тонус на мускулните клетки.

Презареждащ комплекс (анти-стрес адаптоген) – кортизолът и свободните радикали са главните пречки за възстановяването и клетъчното здраве. Този комплекс съдържа специфични съставки за контрол върху нивата на кортизола и стрес-зависимите инхибиращи растежа хормони.

Въглехидратен комплекс (Carb-Max™) – съдържа специално формулирана комбинация от специфични въглехидратни източници, всеки от които е избран заради уникалните си енергетични свойства и възможности за ускоряване на възстановяването. Този комплекс е съставен от 3 различни моно- и поли захарида, чиято комбинация доставя на тялото енергия за бързо и устойчиво попълване на изразходваните енергийни запаси в клетките.

Ключовите предимства на RECON :

Какво прави RECON така важен за наистина тежко трениращите атлети?
RECON е мощна, широкоспектърна формулация, съдържаща ефективни съставки, които научно доказано осигуряват ключовите компоненти за следтренировъчните възстановителни процеси. По-важното е, че RECON съдържа достатъчни количества от всички важни активни съставки, които го правят един от най-впечатляващите и най-необходимите продукти за един спортист. На пазара няма аналог на RECON!

RECON:

➡ Максимизира следтренировъчния растеж и възстановяване
➡ Оптимизира следтренировъчния „анаболен прозорец”
➡ Презарежда изразходваните енергийни депа на мускулите
➡ Регенерира мускулната тъкан
➡ Попълва недостига на жизненоважни нутриенти
➡ Стимулира имунитета и механизмите за възстановяване

Трябва ли да правя цикъл с почивка от RECON?

НЕ! Въпреки, че RECON поддържа естествените анаболни процеси в тялото, той не е хормонален продукт. RECON осигурява жизнено необходими вещества и хранителни компоненти за подпомагане на възстановяването, агресивно изграждане на мускулна маса и използване на „анаболния прозорец” за максимален мускулен растеж и възстановяване.

Има ли опасност от положителен резултат на тест за наркотици при употреба на RECON?

Категорично не. RECON не е хормонален продукт, не съдържа незаконни или забранени субстанции. Разбира се, както за всяка хранителна добавка, Вие трябва да се уверите, че съставките на RECON не присъстват в списъка на забранените вещества на организацията, която контролира Вашия спорт.

Какъв е най-добрият начин за употреба на RECON?

Матрицата на RECON е създадена да подпомогне всеки етап от следтренировъчния възстановителен процес. RECON презарежда мускулните клетки, възстановява жизнените нутриенти и регенерира тежко натоварваните мускули. RECON трябва да се приема непосредствено след интензивни тренировки, за да се използва предимството на временното хипер-резорбируемо състояние, в което се намира организмът тогава. Гладните за гликоген и хранителни вещества мускули буквално ще попият съставките на RECON.

Забележка за практикуващите бойни изкуства и атлетите, трениращи при висока интензивност и издържливост – RECON съдържа съставки, които драстично намаляват умората и отстраняват метаболитните отпадъци от клетките, за да се възстановят нивата на АТФ (т.е. енергийните запаси на клетката). По време на продължително натоварване при висока интензивност (тренировки и/или състезания с продължителност над 90 минути) е препоръчително да изпиете една доза RECON, за да презаредите енергийните депа, да намалите умората и да подобрите работата на мускулатурата. Приемайте 1 доза RECON на всеки 60-90 минути постоянно натоварване с висока интензивност. Непосредствено след края на такава интензивна физическа активност изпийте още една доза RECON. Тя допълнително ще ускори и подпомогне възстановителните процеси, а и ще подготви тялото Ви за нови тежки натоварвания през следващия ден.

Мога ли да приемам RECON всеки ден?

RECON е следтренировъчен възстановителен продукт. Препоръчително е да го приемате веднага след високоинтензивно физическо натоварване. Ефективността на RECON не намалява при постоянна употреба. Чрез прием на RECON след всяка тренировка ще постигнете максимална адаптация към тежкия тренировъчен режим.

Резултатите!

Какво представлява „анаболният прозорец” на растежа?
Изследванията показват, че съществува критичен период от време непосредствено след високоинтензивно физическо натоварване – до около 60 минути след приключването му. В този период клетките са в състояние на хипер-резорбируемост. През този „анаболен прозорец” клетките на тялото имат силно увеличена чувствителност към инсулин, което позволява рязко и силно увеличение на усвояването на хранителни вещества. RECON е създаден да даде предимство в такъв момент на ускореното усвояване и растеж, чрез осигуряване на ключови хранителни компоненти и максимален растежен отговор.

Какво мога да очаквам от RECON?

Тежко трениращите атлети, които приемат RECON, ще усетят драстично подобряване на възстановяването, силно намаление на мускулната умора и болезненост, както и подобрен тонус при следващо натоварване. След 2-3 седмици употреба атлетите, използващи RECON, ще забележат увеличение в плътността на мускулната маса и подобряване на постиженията, които значително превишават тези при спортисти, които не приемат RECON. Тези, които употребяват RECON поне от 2-3 седмици ще могат буквално да доминират над техните съотборници или партньори, които не приемат RECON.

Спортистите, които използват RECON ще разбират, че могат да се върнат на игрището или ринга по-бързо, могат да тренират при по-голямо натоварване и могат да възстановяват по-бързо от всякога. RECON е наистина много мощен и уникален суплемент, който няма аналог на пазара днес.

Като заключение...

Елитните спортисти знаят, че победата се печели при подготовката за състезателния ден. Ако търсите сериозни резултати, Вие ще осъзнаете, че следтренировъчната формула е ключът към успеха. Позволете матрицата на RECON да Ви осигури върхово възстановяване, за да се върнете в залата, на игрището или подиума по-бързо и по-силен. Най-накрая Вие имате това, което търсехте и от което имате нужда.

Тренирай здраво, тренирай интелигентно... Възстанови. ПОБЕДИ!
КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

gogroba
gogroba
03 Март 2014

,
Консултант
Консултант
12 Януари 2014

Защото повечето хора пият по 2 дози.
fredy
fredy
12 Януари 2014

Не разбрах защо пише, 4е има 7 грама глутамин , като в съдърьжанието пише 3,5 гр. ?
Консултант
Консултант
02 Януари 2014

Да, може да се комбинира, иначе може и да добавите Кре-Алкалин, макар, че в ASSAULT има няколко други вида креатин.
unthrustworthy
unthrustworthy
02 Януари 2014

Консултант> Добре ли е да се комбинира с Асаут? Ако да има ли нужда да се добавя и Креатин към кобинацията? Мерси предварително за отговора.
MeMo
MeMo
06 Октомври 2013

zdr iskam da va popitam pochnax fitnes nali obache sega piq protein i creatin + black fire za izgrqne na maznini ako ostavq proteina i creatina i vzema toq produkt i Азотнa/напомпващ xplood kak shte e ?
stefan89
stefan89
02 Октомври 2013

Kak se pie po kolko na den I v ne trenirovachnite dni
Консултант
Консултант
26 Юли 2013

Да, определено е добра комбинация.
cvucy
cvucy
26 Юли 2013

Добра ли ще е комбинацията - Re-con + Muscle Pharm Creatine :?
myday
myday
23 Юни 2013

iliqn2095 аз съм използвал този и bcaa xplode но xplode не може да се сравни с този.Re-con възтановява 10 пъти по-добре и дава повече енергия и има невероятен вкус.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 46:37:41
  Whey Protein Concentrate 80% за хранителни режими
  Ostrovit

  Whey Protein Concentrate 80%

  900 грама, 30 Дози
  45 лв. 36 лв. (-20%)
  Купи

  Whey Protein Concentrate 80%


  Категории: Протеини
  Марка: Ostrovit
  Разфасовка: 900 грама, 30 Дози

  OstroVit Economy Whey Protein Concetrate/WPC80.eu/ е с най-високо съдържание от 80% сурватъчен протеин концентрат.Той е изцяло създаден от животински продукти и съдържа широкоспектърен амино киселинен профил необходим за изграждането на вашата мускулатура. Продуктът се получава в процеса на ултрафилтрация, където концентрира протеинова фракция суроватка се концентрира преди рано отделяне от мл...


Често купувано с:

 • Assault

  Assault за хранителни режими
  100 лв. 65 лв.

  Assault


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 30 Дози

  ➡ Подбрани съставки, недостижими резултати ➡ Фокус и мощ през цялата тренировката ➡ Безопасен и ефективен продукт ➡ По-добро усвояване, по-добра формула ➡ Превъзходният предтренировъчен буустър Assault е формула, която предоставя на бодибилдъри, трибойци, бойци и силови атлети, оптималните пр...
 • BCAA 3:1:2

  BCAA 3:1:2 за хранителни режими
  60 лв. 42 лв.

  BCAA 3:1:2


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 240 капсули, 30 Дози

  ➡ Подпомага растежа на мускулната маса! ➡ Намалява мускулния разпад! ➡ Увеличава синтеза на протеин! Muscle Pharm BCAA 3:1:2 предлага уникален патент в съотношение: 3 Леуцин, 1 Изолеуцин, 2 Валин, който е специално разработен да достави идеалните количества тези три аминокиселини през всички фази н...
 • 100% Whey Gold Standard

  100% Whey Gold Standard за хранителни режими
  170 лв. 95 лв.

  100% Whey Gold Standard


  Категории: Продукти с максимална отстъпка, Протеини
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 2270 грама, 68~77 Дози

  Протеинът на Optimum Nutrition - 100% Whey Gold Standard e най - известният протеин в света. Печели редица награди измежду, който за най - добър протеин в годините - 2005, 2006, 2007, 2008 и 2009-та година. Още от самото начало Оптимум Нутришън наложи стандарт, спрямо който се съобразяват всички ви...
 • BATTLE FUEL

  BATTLE FUEL за хранителни режими
  100 лв. 80 лв.

  BATTLE FUEL


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 126 капсули

  Нова марка на годината 2009 ➡ Увеличава натуралното производство на тестостерон ➡ Спомага за нормалното функциониране на черния дроб и бъбреците ➡ Понижава нивата на естроген ➡ Спомага за оптималното функциониране на човешкото тяло Учените от Muscle Pharm прекараха години в проучвания за всяка ед...


Съчетайте този продукт с

 • за хранителни режими
  0 лв.


  Категории:
  Марка:

  ...
 • CORE Pump

  CORE Pump за хранителни режими
  72 лв.

  CORE Pump


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама, 41 Дози

  FA Nutrition CORE Pump е пред-тренировъчна хранителна добавка предназначена да увеличи напомпването и анаеробния капацитет на мускулите. Богата на аминокиселини с разклонена верига (BCAA), формулата е пълна с прекурсори на азотен оксид. Това прави CORE Pump изключителен азотен буустер и незаменим па...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Аминокиселини

 • Xtend Intra-Workout Catalyst!

  Xtend Intra-Workout Catalyst! за хранителни режими
  63 лв. 4550 лв.

  Xtend Intra-Workout Catalyst!


  Категории: Аминокиселини, Интра продукти, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Scivation
  Разфасовка: 435 грама, 30 Дози

  ➡ 7000 милиграма БЦАА в перфектно съотношение 2:1:1! ➡ 3500 милиграма Леуцин! ➡ 2500 милиграма Глутамин! ➡ 1000 милиграма Цитрулин малат! ➡ 1171 милиграма Електролити! ➡ 640 микрограма Витамин Б6 ➡ 0 грама въглехидрати ~ 0 грама захар! XTEND е най - уникалният, без захар, продукт с незаменими амино...
 • BCAA Blast Powder

  BCAA Blast Powder за хранителни режими
  60 лв.

  BCAA Blast Powder


  Категории: Аминокиселини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 500 грама, 77 Дози

  BCAA Blast е съчетание от 5000 мг верижно-разклонени аминокиселини и глутамин за по-качествено възстановяване след тежки тренировки и физическо натоварване. BCAA са най-разпространените аминокиселини в мускулната тъкан и обхващат между 50-90% от аминокиселините, които циркулират в кръвта. BCAA са ам...
 • Xtend Intra-Workout Catalyst!

  Xtend Intra-Workout Catalyst! за хранителни режими
  140 лв. 78 лв.

  Xtend Intra-Workout Catalyst!


  Категории: Аминокиселини, Интра продукти, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Scivation
  Разфасовка: 1170 грама

  ➡ 7000 милиграма БЦАА в перфектно съотношение 2:1:1! ➡ 3500 милиграма Леуцин! ➡ 2500 милиграма Глутамин! ➡ 1000 милиграма Цитрулин малат! ➡ 1171 милиграма Електролити! ➡ 640 микрограма Витамин Б6 ➡ 0 грама въглехидрати ~ 0 грама захар! XTEND е най - уникалният, без захар, продукт с незаменими амино...
 • Modern BCAA Plus

  Modern BCAA Plus за хранителни режими
  90 лв. 54 лв.

  Modern BCAA Plus


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 535 грама

  !!! НОВАТА ВЕРСИЯ !!! !!! СЕГА С ДОБАВЕНИ ЕЛЕКТРОЛИТИ !!! Не приемай нито една доза ВСАА преди да си прочел това от началото до края... Драги приятелю, Ние от USPLabs ОБИЧАМЕ ВСАА... Проблемът е, че ние приемаме наистина големи количества от тях, а всички те съдържат големи количества изкуствен...
 • BCAA Mega Caps 1100

  BCAA Mega Caps 1100 за хранителни режими
  7 лв.

  BCAA Mega Caps 1100


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 30 капсули

  ➡ Всяка таблетка съдържа 1100мг ВСАА ➡ Доказано най-работещото съотношение 2:1:1 ➡ Най-висок клас, фармацевтично пречистени Верижноразклонени аминокиселини (BCAA) под формата на таблетки. Всяка таблетка съдържа 1100 милиграма л-изолевцин, л-валин и л-левцин. Верижноразклонените аминокиселини са...
 • 100% Glutamine

  100% Glutamine за хранителни режими
  31 лв. 2635 лв.

  100% Glutamine


  Категории: Аминокиселини
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 300 грама

  SCITEC L-GLUTAMINE - 100% чист и тестван Л-Глутамин от Сайтек Нутришън! ➡ Силно анти-катаболно действие, една от най - важните аминокиселини за всеки спортист! ➡ Подпомага имунната система! ➡ Спомага за презареждане на гликогена! Глутаминът е най - важната аминокиселина в човешкото тяло. Ако трябв...
 • MONSTER AMINO 8:1:1

  MONSTER AMINO 8:1:1 за хранителни режими
  75 лв. 59 лв.

  MONSTER AMINO 8:1:1


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване, Интра продукти
  Марка: CytoSport
  Разфасовка: 375 грама

  ! УЛТРА КОНЦЕНТРИРАНА АНАБОЛНА ФОРМУЛА ! ! ВЕЧЕ В НАЛИЧНОСТ ! Monster Amino e най - уникалната и ултра коцентрирана анаболна формула за възстановяване, съдържаща топ аминокиселини, цитрулин малат, B6 и още нещо! Monster Amino е ултра - концентрирана BCAA формула, която предлага левцин, изолевцин...
 • AminoMax 8000

  AminoMax 8000 за хранителни режими
  76 лв. 5460 лв.

  AminoMax 8000


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Gaspari Nutrition
  Разфасовка: 350 Таблетки

  Gaspari Amino Max 8000 е научно разработена формула, която включва в състава си 91% хидролизиран лакталбумин от суроватъчен протеин, съдържащ протеини с ниско молекулярно тегло, ди- и трипептиди и отделни аминокиселини обогатени допълнително с Леуцин и Таурин. Gaspari Amino Max 8000 е продукт създ...
 • Xtreme BCAA 5000

  Xtreme BCAA 5000 за хранителни режими
  4495 лв.

  Xtreme BCAA 5000


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 400 грама, 70 Дози

  FA Nutrition Xtreme BCAA 5000 е хранителна добавка, специално предназначена за бързо и пълно възстановяване след голямо физическо натоварване или тренировка. ➡ високо съдържание на BCAA ➡ оптимална доза есенциални аминокиселини ➡ 2500мг левцин във всяка доза ➡ ускорява покачването на мускулна маса ...
 • 100% Beef Amino

  100% Beef Amino за хранителни режими
  29 лв. 2310 лв.

  100% Beef Amino


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 200 Таблетки

  100% Beef Aminos е смесица от говежди аминокиселини, получени от висококачествен говежди протеин изолат, говежди албумин концентрат и месо от черен дроб на Арженски говеда. Всяка таблетка съдържа пълен спектър от силно концентрирани амино киселини, както и много други необходими и основни хранител...
 • BCAA 1000

  BCAA 1000 за хранителни режими
  90 лв. 6790 лв.

  BCAA 1000


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 400 капсули, 200 Дози

  Научни изследвания показват, че ВСАА могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки. ВСАА играят ролята на азотен донор под формата на L-Аланин, който също се превръща в глюкоза, когато гликогеновите запаси са изчерпани. Така че не е нужно да взимате огромни количества въгле...
 • 100% Glutamine

  100% Glutamine за хранителни режими
  57 лв. 4845 лв.

  100% Glutamine


  Категории: Аминокиселини
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 600 грама

  SCITEC L-GLUTAMINE - 100% чист и тестван Л-Глутамин от Сайтек Нутришън! ➡ Силно анти-катаболно действие, една от най - важните аминокиселини за всеки спортист! ➡ Подпомага имунната система! ➡ Спомага за презареждане на гликогена! Глутаминът е най - важната аминокиселина в човешкото тяло. Ако трябв...
 • BCAA 6400

  BCAA 6400 за хранителни режими
  75 лв. 6375 лв.

  BCAA 6400


  Категории: Аминокиселини
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 375 Таблетки

  Аминокиселините с разклонена верига са незаменими аминокиселини, тялото ни не може да ги произведе и трябва да ги набавяме чрез храна и хранителни добавки. Доказано е, че BCAA са едни от най необходимите на организма, при хора който тренират активно. Л-левцин е аминокиселина, която не се произвежд...
 • Glutamine Mega Caps 1400

  Glutamine Mega Caps 1400 за хранителни режими
  7 лв.

  Glutamine Mega Caps 1400


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 30 капсули

  100% фармацевтично чист л-глутамин на капсули по 1400 мг. Глутаминът на практика е най-често срещаната аминокиселина в тялото. Той съставлява около 60% от мускулите и над 20% от аминокиселините в тялото. Сред многобройните му положителни ефекти за организма са: - увеличава азотното задържане в тяло...
 • BCAA 1000

  BCAA 1000 за хранителни режими
  51 лв. 31 лв.

  BCAA 1000


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 200 капсули, 100 Дози

  Научни изследвания показват, че ВСАА могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки. ВСАА играят ролята на азотен донор под формата на L-Аланин, който също се превръща в глюкоза, когато гликогеновите запаси са изчерпани. Така че не е нужно да взимате огромни количества въгле...
 • Amino X

  Amino X за хранителни режими
  59 лв. 37 лв.

  Amino X


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: BSN
  Разфасовка: 435 грама

  С течение на годините BSN® допълва света на хранителните добавки с най-новите продукти и технологии за изграждане на мускулна маса, увеличаване на силата и издържливостта. Постоянният стремеж да предлага вълнуващи и иновативни продукти на пазара, характерен за BSN®, сега има ново изражение – дългооч...
 • Anabolic Amino 5500

  Anabolic Amino 5500 за хранителни режими
  6 лв.

  Anabolic Amino 5500


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 30 капсули

  Суроватъчен протеин хидролизат, верижноразклонени аминокиселини /л-левцин, л-изолевцин, л-валин/, таурин и витамин В6 под формата на капсули. Доставя пептиди и комплекс от свободни аминокиселини, които са от първостепенно значение за синтеза на протеин в мускулните клетки. За спортисти, търсещи б...
 • 100% Beef Amino

  100% Beef Amino за хранителни режими
  52 лв. 4060 лв.

  100% Beef Amino


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 400 Таблетки

  100% Beef Aminos е смесица от говежди аминокиселини, получени от висококачествен говежди протеин изолат, говежди албумин концентрат и месо от черен дроб на Арженски говеда. Всяка таблетка съдържа пълен спектър от силно концентрирани амино киселини, както и много други необходими и основни хранител...
RE-CON от Muscle Pharm

RE-CON

Марка: Muscle Pharm    Разфасовка: 1200 грама
120 лв.
96 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
96 лв.
90.34 лв.