Glutathione 250 mg от NOW Foods

NOW Foods

Glutathione 250 mg

12345    5/5  (3 гласували)
70 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11614

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Клетъчен антиоксидант
➡ Редуцирана форма
➡ Вегетарианска формула

Glutathione (Глутатион) е трипептид, който се образува в човешкото тяло от три аминокиселини – цистеин, глутаминова киселина и глицин. Glutathione (Глутатион) се намира и образува във всяка една клетка в човешкия организъм, като най-високите негови концентрации са в сърцето, черния дроб и мускулната тъкан.

Glutathione (Глутатион) е изключително важен елемент за подържане на силна имунна система и има голяма значение при процесите на детоксификация на черния дроб. Glutathione (Глутатион) също така действа като силен антиоксидант, който намаля оксидантния стрес върху клетките и подпомага блокирането на свободните радикали и пироксидите, които могат да увредят ДНК и РНК-то.

Glutathione (Глутатион) съществува почти изцяло в своята редуцирана форма, понеже ензима който го образува от оксидантната му форма, глутатион редуктаза е изключително активен към окислителен стрес. Всъщност съотношението редуциран Glutathione (Глутатион) към окислен Glutathione (Глутатион) често се използва като мярка за измерване на клетъчната токсичност.

Начин на употреба: Приемайте 1-2 капсули веднъж дневно с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Glutathione 250 mg от NOW Foods

Glutathione 250 mg

Подкатегории: Глутатион    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 капсули
70 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
70 лв.
61.67 лв.