Tryptophan 500 mg от NOW Foods

NOW Foods

Tryptophan 500 mg

12345    4.5/5  (4 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Триптофан Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
60 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11744

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Подсилване на нервната система
➡ Преодоляване на стреса
➡ Подобряване на настроението
➡ Подобряване на съня

Триптофан (Tryptophan) е незаменима аминокиселина, която е необходима за образуването на витамин B3 (ниацин). Триптофан (Tryptophan) се използва от мозъка за производството на серотонин, жизненоважен невротрансмитер, който пренася нервни импулси от една клетка към друга и е отговорен за спокойния сън. Следователно, Триптофан (Tryptophan) спомага в битката с депресията, безсънието и стабилизиране на настроението.

Още повече, Триптофан (Tryptophan) облекчава стреса, влияе благоприятно на сърцето, контролира телесното тегло като намалява апетита и повишава отделянето на растежен хормон, спомага срещу мигрени и намалява някои от вредните въздействия на никотина. Предполага се, че недостатъчни нива на Триптофан (Tryptophan) променят нивата на серотонин в мозъка, което пречи на провеждането на нервните импулси. Липса на Триптофан (Tryptophan) и магнезий могат да доведат до спазми на коронарните артерии.

Начин на употреба: Една доза 2-3 пъти дневно на празен стомахКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Tryptophan 500 mg от NOW Foods

Tryptophan 500 mg

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Триптофан    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 капсули
60 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
60 лв.
52.86 лв.