L-Cysteine 500 mg от NOW Foods

NOW Foods

L-Cysteine 500 mg

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Цистеин Разфасовка: 100 Таблетки Съставки на продукта
47 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10819

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Изгражда и заздравява структурата на кожата, косата и ноктите
➡ Подпомага производството на колаген
➡ Подобрява еластичността на косата и кожата
➡ Съдържа Витамин B-6 и Витамин C

NOW® Л-Цистеин (L-Cysteine) е заменима аминокиселина, която се съдържа в протеина бета-кератин, който е основен структурен елемент за формирането на косата, ноктите и кожата.

NOW® Л-Цистеин (L-Cysteine) стабилизира структурата на този важен протеин и подпомага за формирането на колаген, който е ключов за здравето и еластичността на кожата, косата и ноктите.

Л-Цистеин (L-Cysteine) е необходим за формирането на аминокиселината Таурин (Taurine) и е важен компонент за формирането на мощния антиоксидант Глутатион (Glutathione).

Л-Цистеин (L-Cysteine) подпомага детоксификацията на тялото от вредни токсини и защитава мозъка и черния дроб от разрушителното действие на алкохол, цигари и др.

Л-Цистеин (L-Cysteine) подобрява структурата на лигавицата на стомаха и тънките черва, което подкрепя храносмилателната система срещу вредните въздействия от приема на различни лекарства (аспирин и др.)

Л-Цистеин (L-Cysteine) е особено важен за метаболизма на различни биохимични съединения като Коензим-А, Биотин, Липоева киселина и Глутатион. Л-Цистеин (L-Cysteine) е добре да се комбинира със Селен (Selenium), витамин B-6 и витамин Е за максимална ефективност.

NOW® Л-Цистеин (L-Cysteine) е отличен суплемент за постигането и поддържането на красива и еластична коса, гладка и здрава кожа, както и здрави нокти.

Начин на употреба : Една таблетка 1-3 пъти дневно.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Sotir Sotirov
Sotir Sotirov
17 Февруари 2015

Майка ми си го купува от години и е много доволна.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

  Защо да изберете Fitness1.bg

  Безплатна доставка

  Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

  Подаръци

  Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

  Консултации

  FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

  L-Cysteine 500 mg от NOW Foods

  L-Cysteine 500 mg

  Категории: Аминокиселини
  Подкатегории: Цистеин    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 Таблетки
  47 лв.

  Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

  Цена с VIP карта:
  47 лв.
  41.41 лв.