Taurine Powder от NOW Foods

NOW Foods

Taurine Powder

12345    2/5  (1 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Таурин Разфасовка: 227 грама, 227 Дози Съставки на продукта
40 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10500

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Подобряване на настроението
➡ Ободряващо действие
➡ Подсилване на нервната система
➡ Засилване на паметта

Таурин (Taurine) е условно незаменима аминокиселина и представлява втората най-изобилстваща аминокиселина след глутамина. От дефицит на Таурин (Taurine) страдат най-вече вегетарианците, тъй като диетата им изключва консумацията на месо, млечни продукти и яйца.

Подобно на действието на креатин (creatine), Таурин (Taurine) също увеличава обема на клетката. Таурин (Taurine) е жизненоважен за усвояването на мазнините, абсорбирането на мастно разтворимите витамини, функциите на мозъка и нервната система, транспортирането на електролити през клетъчните мембрани.

Таурин (Taurine) подпомага имунната функция като компонент на белите кръвни клетки, детоксифицира тялото и намалява нивата на холестерол, като по този начин предпазва от появата на камъни в жлъчния мехур, подобрява функциите на сърдечно-съдовата система, подобрява възстановяването след физическо натоварване и увеличава способностите на паметта.

Начин на употреба : 30-60 минути преди тренировка и веднага след тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • Glutamine 1000

  Glutamine 1000 за хранителни режими
  32 лв.

  Glutamine 1000


  Категории: Аминокиселини
  Марка: ActivLab
  Разфасовка: 120 Таблетки, 30 Дози

  GLUTAMINE 1000 e 100% чист глутамин на таблетки, съдържащ 1 000 мг L-глутамин, във всяка. Глутаминът е една от най-важните ендогенни аминокиселини, защото изгражда около 60% от човешките скелетни мускули. Има силно антикатаболно действие и е основен източник на азот, който е необходим за биохимич...
 • Glutamine Xtra

  Glutamine Xtra за хранителни режими
  59 лв.

  Glutamine Xtra


  Категории: Аминокиселини
  Марка: ActivLab
  Разфасовка: 450 грама

  Глутаминът е една от най-важните ендогенни аминокиселини, защото изгражда около 60% от човешките скелетни мускули. Има силно антикатаболно действие и е основен източник на азот, който е необходим за биохимичните процеси в тялото. Приеман преди сън, на празен стомах, глутаминът е стимулатор на секре...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Taurine Powder от NOW Foods

Taurine Powder

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Таурин    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 227 грама, 227 Дози
40 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
40 лв.
35.24 лв.