L-Ornithine 500 mg от NOW Foods

NOW Foods

L-Ornithine 500 mg

12345    4.2/5  (11 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Орнитин Разфасовка: 60 капсули, 20 Дози Съставки на продукта
38 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 10693

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Стимулиране отделянето на растежен хормон
➡ Подсилване на имунната система
➡ За здрава сърдечно съдовата система
➡ Изхвърля вредните амонячни съединения от организма

Орнитин (Ornithine) е аминокиселина, участваща в производството на урея. Производството на уреа е последователност от биохимични реакции, чиито резултат е превръщането на амоняка в урея, която е по-малко токсична за организма.

Недостатъчното количество на урея може да причини някои генетични разстройства свързани с метаболизма или чернодробна недостатъчност.

Орнитин (Ornithine) стимулира отделянето на растежен хормон, което ускорява метаболизма на натрупаните мазнини в човешкото тяло. Този ефект се усилва ако Орнитин (Ornithine) е в комбинация с Аргинин (Aginine) и Л-Карнитин (L-Carnitine).

Орнитин (Ornithine) е нужен за изграждането на имунната система, както и на черният дроб, за да пречиства и изхвърля вредните амонячни съединения. В кожата и съединителната тъкан се съдържат значителни количества Орнитин (Ornithine), което го прави полезен за възстановяване от наранявания.

Орнитин (Ornithine) се синтезира в тялото от Аргинин (Arginine) и вследствие служи като прекурсор на Цитрулин (Citruline), Пролин (Proline) и глутаминова киселина.

Начин на употреба : Една доза преди тренировка или вечер преди сън. За по-голям ефект комбинирайте този продукт с аргинин и цитрулин.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • ARG +

  ARG + за хранителни режими
  42 лв.

  ARG +


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: 4+ nutrition
  Разфасовка: 90 Таблетки

  Притежава мощен ендогенен ефект, който е от решаващо значение при интензивно физическо натоварване. ARG+ е хранителна добавка на базата на L- Аргинин. L-Arginine е аминокиселина, използвана отдавна като тонизиращо средство, ефектът от която става ясен едва преди няколко години. Л-Аргининът не е есе...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

L-Ornithine 500 mg от NOW Foods

L-Ornithine 500 mg

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Орнитин    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 капсули, 20 Дози
38 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
38 лв.
33.48 лв.