Theanine 100 mg от NOW Foods

NOW Foods

Theanine 100 mg

12345    4.5/5  (2 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Теанин Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
61 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10684

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Премахване на стреса
➡ Подобряване на настроението
➡ Успокояващо действие
➡ Вегетарианска формула

Теанин (Theanine) е аминокиселина, открита в листата на зеления чай. На нея се дължи успокояващото приятно действие на топлата напитка. Поради факта, че Теанин (Theanine) може да премине през кръвно-мозъчната бариера, се счита, че той има психоактивни свойства.

Теанин (Theanine) способства за намаляване на психическия и физическия стрес чрез ясно изразеното си успокояващо действие, както и да подобри познавателната функция и настроението. Теанин (Theanine) увеличава нивата на серотонин, допамин и GABA в мозъка.

Теанин (Theanine) изразява силна защита на неврната и сърдечно-съдова система. Притежава силни антиоксидантни свойства, имуномодулиращ и стимулиращ ефект и засилва значително паметта. Теанин (Theanine) е подходящ и при депресии, чувство за страх и безпокойство.

NOW Foods използва единствено патентованата и най - висококачествената суровина на Теанин (Theanine) , наречена Suntheanine®.


Начин на употреба : Една доза 1-3 пъти дневно. Препоръчително на празен стомах.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Theanine 100 mg от NOW Foods

Theanine 100 mg

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Теанин    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 90 капсули
61 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
61 лв.
53.74 лв.