Enduro BCAA от Nutrend

Nutrend

Enduro BCAA

12345    4/5  (3 гласували)
35 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12991

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

3000 mg в дневна доза от най-важните незаменими аминокиселини ВСАА (L-Левцин, L-Изолевцин и L-Валин) в оптимално съотношение 2:1:1 в комбинация с други активни съставки – L-Карнитин, L-Карнозин и L-Аланин. Тази комбинация от високо ефективни съставки подобрява издръжливостта, предпазва мускулната тъкан от увреждане и намалява киселинността в организма.

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА: защита на мускулната маса от увреждане, предизвикано по време на тежко физическо натоварване. Забавяне на умората по време на натоварване. Бързо и качествено възстановяване.

➡ чиста кристална форма BCAA в оптимално съотношение 2:1:1
➡ обогатен с L-Карнитин за по-ефективно усвояване
➡ L-Аланин и L-Карнозин за намаляване на киселинността в мускулите

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ: за защита на мускулната маса преди тренировка: 6 капсули (3 g BCAA). За по-добро възстановяване: 6 капсули след тренировка.
При по-леки тренировки: дозата може да бъде разделена на две – 3 капсули преди тренировка и 3 капсули след тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Enduro BCAA от Nutrend

Enduro BCAA

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: BCAA ( Аминокиселини Разклонена верига )    Марка: Nutrend    Разфасовка: 120 капсули
35 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
35 лв.
30.84 лв.