ANABOLIC AMINO 9000 от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

ANABOLIC AMINO 9000

12345    5/5  (5 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Комплексни аминокиселини Разфасовка: 300 Таблетки, 150 Дози Съставки на продукта
-15%   81 лв.
6885 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12824

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Най-високо качествени ензимни хидролизати на двата най-добри източника на животински протеин - суроватъчен протеин и пилешки протеин. Тази комбинация гарантира получаването на аминокиселинен профил не присъстващ в никакъв друг препарат на базата на хидролизиран протеин. Освен това, използването на хидролизат на пилешки белтък в Anabolic amino 9000 ® увеличава над 6 пъти съдържанието на глицин, два пъти на л-аргинин, 1,8 пъти на л-пролин и 1.4 пъти на л-аланин.

Глицинът участва в предаването сигнали в централната нервна система, представлява основата за синтеза на компонентите на нуклеиновите киселини (необходими за синтеза на белтък) и допринася за правилното протичане на хемопоетичните процеси. Л-аланин - в допълнение към изграждащата му функция, се използва в черния дроб за синтез на глюкоза, като по този начин предпазва от мускулен катаболизъм (когато се приема преди тренировка) и спомага за бързото допълнение на енергийните резерви и синтеза на протеини (приет след тренировка ).

Два пъти по-високото съдържание на л-аргинин в Anabolic amino 9000 ® в сравнение със стандартните протеинови хидролизати на пазара увеличава синтеза на азотен окис, което допринася за увеличен приток на кръвта към мускулите и ги снабдява с хранителни макроелементи. Освен това има стимулиращ ефект върху секрецията на хормона на растежа, което е много важно по време на и след тренировка. Л-аргинин, принадлежи към групата на алкалните аминокиселини, играе важна роля в поддържането на киселинно-алкалното равновесие на тялото, силно нарушено в следствие на муслуната работа по време на тренировка.

Л-пролин играе важна роля в синтеза на протеини и в обмяната на веществата като цяло, оказва положително въздействие за бързото заздравяване на рани и травми, участва в множество анти-окислителни реакции.

В основата на Anabolic amino 9000 ® са ди-и трипептиди и значителна степен свободни аминокиселини, което гарантира бързото насищане на организма с необходимите аминокиселини и поддържане на анаболно състояние в продължение на един час от времето на приемане. Двата източника на протеини гарантират поддържането на положителен азотен баланс в организма, дори по време на най-интензивната тренировка. Хидролизатните форми осигуряват постигане на висока концентрация на разклонено верижни аминокиселини (л-левцин, л-валин, л-изолевцин), които са изключително ефективни срещу мускулния катаболизъм.

Особено се препоръчва за лица стремящи се към получаване на бърз растеж на чиста мускулна маса и сила, в т.ч. професионални спортисти. Продуктът е отлична добавка за спортисти, както по време на периода преди състезанията - свързан с намаляване на телесното тегло така и по време на подготвителния период. Anabolic amino 9000 ® е също отличен източник на протеини за хора с наднормено тегло, които желаят да намалят излишната мастна тъкан.
Препоръчително е да комбинирате този препарат след тренировка заедно с CARBONOX ® и CREATINE MAGNA POWER за да получите максимално увеличаване на мускулна маса.

За да се постигне намаляване на мастната тъкан се препоръчва Anabolic amino 9000 ® да се комбинира с термогенни продукти като - Thermo Speed ®, Thermo Stim, или Therm Line II ®

Начин на употреба: 1 доза (2 – 5 таблетки) 3 пъти дневно (веднага след събуждане, 30 минути преди тренировка и веднага след тренировка).

При телесно тегло до 70 кг - 6 таблетки (3 х 2 таблетки), от 70 кг до 90 кг - 9 таблетки (3 х 3 таблетки) от 90 кг до 105 кг - 12 таблетки (3 х 4 таблетки) над 105 кг - 15 таблетки (3 х 5 таблетки). Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ANABOLIC AMINO 9000 от Olimp Sport Nutrition

ANABOLIC AMINO 9000

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Комплексни аминокиселини    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 300 Таблетки, 150 Дози
81 лв.
6885 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
68.85 лв.
64.79 лв.