ArgiPower 1500 Mega Caps от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

ArgiPower 1500 Mega Caps

12345    4.7/5  (18 гласували)
Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка Подкатегории: Аргинин Разфасовка: 120 капсули, 120 Дози Съставки на продукта
-15%   45 лв.
3817 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 12826

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ARGI POWER 1500 MEGA CAPS ® е със съдържание от 1500 милиграма високо качествен фармацевтично чист Л-аргинин в 1 капсула! Повече кръв към мускулите, повече хранителни вещества, по-мощно напомпване не само по време на тренировка.

Как действа Л-аргинин ?

Той е ключов компонент в процеса на синтез на азотен оксид (NO) - молекула от решаващо значение за изграждане на мускулна маса. В резултат на сложни ензимни реакции Л-аргинин се преобразува в азотен оксид и цитрулин, което води до разширяване на кръвоносните съдове. Как Л-аргинин помага да увеличим своите мускули?

Л-аргинин подобрява притока на енергия, хранителни вещества и кръв към скелетните мускули. В резултат на което те са по-пълни, твърди и завършени. Употребата на Л-аргинин улеснява изчистването на подкожните мазнини и подобрява ефективността от тренировките.

В допълнение, Л-аргинин може да намали нежеланите метаболити като млечна киселина и карбамид, получени в резултат на работата на мускулите и водещи до тяхната преждевременна умора. Тази аминокиселина може да подобри сексуалната способност при мъжете. Поради факта, че азотният оксид (NO) причинява разширяване на кръвоносните съдове, може да доведе до по-ефективен приток на кръв към половите органи.

Начин на употреба:

➡ за мускулна маса: 1 капсула 1-2 пъти дневно, преди и след тренировка;
➡ за подпомагане на сексуалната активност: 1 капсула 30 мин преди секс.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

pano
pano
11 Септември 2015

За топене на подкожни мазнини с какво да комбинирам??? разполагам с ЦЛК, креарин(монохидрат),Протеин провит80(с л-карнитине) мултивитамини и Хот блоод-което предполагам е излишно...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Консултант
Консултант
12 Юли 2015

20 30 минути
DAJAN
DAJAN
11 Юли 2015

Колко време преди тренировка се приема?
pein
pein
25 Януари 2015

Може ли да се комбинира с Hot blood или друг азотен бустер ?
SuperMaGnuM
SuperMaGnuM
26 Октомври 2013

Мисля да го комбинирам с BCAA 1000 на Optimum Nutrition (2:1:1)...до сега сам използвал само тази BCAA..,и затова се обръщам към Вас за по добър съвет..!
Консултант
Консултант
26 Октомври 2013

Ра3бира се, комбинацията е супер.
SuperMaGnuM
SuperMaGnuM
26 Октомври 2013

Може ли да се комбинира с BCAA(разклонена верига) ще имали ефект?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

ArgiPower 1500 Mega Caps от Olimp Sport Nutrition

ArgiPower 1500 Mega Caps

Подкатегории: Аргинин    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 120 капсули, 120 Дози
45 лв.
3817 лв.