Taurine Mega Caps от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

Taurine Mega Caps

12345    3.3/5  (10 гласували)
Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка Подкатегории: Таурин Разфасовка: 300 капсули, 300 Дози Съставки на продукта
Изчерпан!


No.: 12916

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Таурин на капсули по 1500 мг. Тауринът е условно незаменима аминокиселина, която се образува от аминокиселините метионин и цистин. Той се открива в тялото като свободна аминокиселина или като съставка на елементарни пептиди в кръвта и жлъчката. Човешкият организъм синтезира малки количества таурин, но те на са достатъчни за спортисти и подрастващи.

Тауринът не е структурен елемент на физиологичните протеини, но е необходим в процесите на тяхното изграждане.

Подобно на глутамина, той увеличава натрупването на азот в тялото и коригира нивата на РН в кръвта, което води до подобрено възстановяване и растеж. По време на интензивни усилия в организма се отделя серотонин, който, наред с кортизола, е един от най-силните катаболни хормони.

Наличието на високи концентрации таурин пречи на продукцията на серотонин, като по този начин предпазва мускулите от разграждане и в тялото се създават благоприятни условия за синтез на протеини. Освен това, високото съдържание на таурин спомага мускулните съкращения, поддържайки висока концентрация на калциеви йони, отговорни за този процес.

Предназначение:

➡ предпазва мускулите от разграждане;
➡ поддържа мускулния синтез;
➡ регулира стойностите на холестерола;
➡ подпомага функцията на черния дроб;
➡ подобрява транспорта на глюкоза и креатин до мускулите:
➡ предотвратява натрупването на умора и ускорява възстановяването.

Начин на употреба : 1-2 дози дневно /сутрин и преди тренировка/.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

kkraevski
kkraevski
23 Юли 2014

Здравейте,колко капсули е дозата?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Taurine Mega Caps от Olimp Sport Nutrition

Taurine Mega Caps

Подкатегории: Таурин    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 300 капсули, 300 Дози
Изчерпан!