BCAA 1000 от Optimum

Optimum

BCAA 1000

12345    4.4/5  (97 гласували)
-30%   90 лв.
6290 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 10292

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Научни изследвания показват, че ВСАА могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки. ВСАА играят ролята на азотен донор под формата на L-Аланин, който също се превръща в глюкоза, когато гликогеновите запаси са изчерпани. Така че не е нужно да взимате огромни количества въглехидрати, за да запазите гликогена в тялото си.

Може би най-интересното свойство на ВСАА е способността им да спомагат за горенето на мазнини. Когато организма усети наличието им в кръвния поток по време на упражнения, което е знак за интензивен мускулен разпад, то автоматично подава сигнал към съответните механизми да започнат да използват мазнините като гориво вместо ценния протеин, намиращ се в мускулите.

Силата на този механизъм може да бъде увеличена като се ограничи въглехидратния прием 2 часа преди тренировка.

Предназначение : Продукт който мже да бъде от изключителна полза на всички трениращи.Научни изследвания показват че BCAA могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки . BCAA играят ролята на азотен донор под формата на Л-Аланин,койито също се првръща в глюказа когато гликогеновите запаси са изчерпани.Така че не е нужно да взимате огромни количества въглехидрати за да запазите гликогена в тялото си.Може би наи-интересното свойство на BCAA е способността им да спомагат горенето на мазнини.Когато организма усети наличието им в кръвния поток по време на упражнения,което е знак за интензивен мускулен разпад ,то автоматично подава сигнал към съответните механизми да започнат да използват мазнините като гориво вместо ценния протеин,намиращ се в мускулите.Силата на този механизъм може да бъде ужеличена като се ограничи въглехидратния прием 2 часа преди тренировка

Съдържа силна порция от Аминокиселини в Разклонена верига (Левцин,Изолевцин и Валин)

Постиган ефект : Подобрява азотната задръжка и усилва доизграждането и възстановяването на мускулите. Спомага за покачването на мускулна маса и горенето на мазнини.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Калин Георгиев
Калин Георгиев
09 Март 2015

Много неадекватни концентраций...направо смешни
Ronnie
Ronnie
23 Януари 2015

Хубави са но излизат адски скъпо понеже едната капсула е половин грам...
Администратор
Администратор
23 Февруари 2014

5 преди и 5 след тренировка. Нетренировъчните не се пие.
Мирослав
Мирослав
23 Февруари 2014

По колко хапчета е приема на ден и по колко пъти ??
Мирослав
Мирослав
10 Януари 2014

Преди и след трен по 5 така ли ?
Консултант
Консултант
10 Януари 2014

Здравейте, най - важно е да го приемате около тренировката. 10 капсули са минимум за този продукт.
Мирослав
Мирослав
09 Януари 2014

Здравейте , преди месец някаде си взех от вас на АЛЛ МАКС креатин и глутамин та въпроса ми е мога ли да го комбинирам с този продукт и ако може да се комбинира приема както по-горе сте писали 4 преди и 4 след така ли ?

П.С. - моля консултант да ми отговори , защото сега почивам и да ми дойде навреме :)
mali'to
mali'to
25 Ноември 2013

благодаря ..
Администратор
Администратор
24 Ноември 2013

4 преди и 4 след тренировка е оптимално.
mali'to
mali'to
24 Ноември 2013

До консултант една доза колко капсула ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

BCAA 1000 от Optimum

BCAA 1000

Подкатегории: BCAA ( Аминокиселини Разклонена верига )    Марка: Optimum    Разфасовка: 400 капсули, 200 Дози
90 лв.
6290 лв.